Kuinka muokata videota TikTokissa

TikTokista on tullut todellinen sosiaalinen iskulause, jossa sekä nuoret että vanhemmat käyttäjät keksivät yksinkertaisen mutta loistavan idean: pystyä jakamaan lyhyitä videoita taustamusiikilla ja graafisilla tehosteilla luomaan tilanteita. Pidä hauskaa tai esitä tanssi- ja laulutaitojaan noudattamatta muiden sosiaalisten verkostojen tai videoiden suoratoistosivustojen tiukkoja sääntöjä.
Jos olisimme mukana myös TikTokin menestyksessä, mutta emme tiedä mistä aloittaa, olet tullut oikeaan oppaaseen: Tässä näytämme sinulle Kuinka luoda ja muokata videoita TikTokissa yksinkertaisella tavalla, jotta voit jakaa heti hauskoja lyhyitä videoita ja luoda oman ystävyyspiirisi tai "TikTokerin".

Indeksi

  Videoiden muokkaaminen TikTokissa: Täydellinen opas

  Seuraavissa luvuissa näytämme ensin, kuinka voit käyttää TikTok-sovellusta videon luomiseen ja muokkaamiseen välittömästi jakamista varten. Erityisen vaativille olemme varanneet luvun videonmuokkaussovelluksille, jotka ovat saatavilla ilmaiseksi. Androidissa ja iPhonessa, ja niitä voidaan käyttää videoiden muokkaamiseen jo ennen kuin ne avataan TikTokissa.

  Muokkaa videoita TikTok-sovelluksessa

  Muokkaa videota suoraan TikTokista (jonka muistamme olevan saatavana ilmaiseksi) Android ja varten iPhone) Avaa sovellus, kirjaudu sisään jollakin tuetuista tileistä (voimme käyttää tähän Facebook-, Google- ja Apple-tilejä) ja napauta päänäytön alarivin + -painiketta, jotta voit käyttää sisäänrakennettua kameraa voi avata.

  Nyt voimme aloittaa hauskan videon nauhoittamisen ja painaa alhaalla olevaa punaista painiketta niin kauan kuin tarpeen. Voimme muuttaa videon enimmäispituutta muuttamalla seuraavaa kohtaa 15s (Voimme määritellä 1960-luku) tai avaamalla MV-tilaSen avulla voit ladata laitteen muistiin jo tallennettuja valokuvia ja videoita automaattisen montaasin luomiseksi (meidän on valittava yksi sovelluksen tarjoamista teemoista ja vahvistettava käytettävät valokuvat tai videot).
  Jos olemme kiinnostuneita videoefekteistä, meidän on painettava hymiökuvaketta vasemmassa alakulmassa, jotta voimme valita haluamasi. Jos haluamme vaihtaa taustamusiikkia sen sijaan, napauta vain kohdetta Kuulostaa ja valitse trendeistä tai jokin käytettävissä olevista tyylilajeista (voimme myös etsiä tiettyä kappaletta omistetun hakukentän avulla).
  Videon muokkaamiseen voimme myös käyttää jotain oikeassa yläkulmassa olevista työkaluista hidastaa tai nopeuttaa aikaa, kääntää videota, käyttää parannussuodattimia tai valokuvasuodattimia ja päättää, aktivoidaanko puhelin.

  Napauta tallennuksen lopussa oikeassa alakulmassa olevaa vahvistuskuvaketta, ihaile videomme esikatselua ja julkaise se välittömästi profiilissamme napauttamalla Julkisuus.
  Onko laitteemme muistissa jo TikTok-yhteensopivia videoita? Voimme ladata ne heti sovellukseen avaamalla kameran osan (kuten näimme äskettäin) ja painamalla kohdetta LataaJoten voit avata puhelingallerian ja valita videon tai valokuvan uuden TikTok-videon pohjaksi.

  Voimme myös lukea omamme oppiaksemme lisää Opas TikTokiin, mikä se on ja miten videoita voi katsella ja luoda.

  Vaihtoehtoiset sovellukset videoiden muokkaamiseen

  Jos haluamme viedä videomme offline-tilaan tai käyttää muita suodattimia ja tehosteita musiikkivideoihimme, voimme myös asentaa jonkin alla suositelluista ilmaisista sovelluksista, jotta voimme työskennellä useamman työkalun kanssa kuin TikTok-sovellus.

  Yksi parhaista sovelluksista, jotka voimme asentaa älypuhelimeemme videoiden muokkaamiseen, on Adobe Premiere Rush, saatavilla ilmaiseksi Android ja varten iPhone / iPad.

  Tämän sovelluksen avulla voimme muokata, leikata ja kaunistaa videoita, joissa on monia erikoistehosteita, äänitehosteita (ilman tekijänoikeuksien vapaata myöntämistä) ja paljon muuta täydellisessä ja toiminnallisessa käyttöliittymässä, joka on varustettu useilla aikatauluilla useiden tehosteiden tai kappaleiden lisäämiseksi. Työn lopussa voit viedä suoraan TikTokiin avaamatta sovellusta!

  Hyvä vaihtoehto Adobe-ratkaisulle on KineMaster, saatavana myös ilmaiseksi Android ja varten iPhone / iPad.

  Kyseessä olevassa sovelluksessa meillä on halutuimmat muokkaustyökalut, helppo asettaa aikajana ja runsaasti ääni- ja videotehosteita, jotta kaikki luomamme lyhyet videot ovat todella ainutlaatuisia.
  Tällä sovelluksella voimme tallentaa työn laitteen sisäiseen muistiin. On kuitenkin myös mahdollista käyttää Jaa-painiketta videon luomisen lopussa ja ladata se suoraan TikTokiin.

  Jos etsimme sovellusta, joka voi luoda videoita musiikilla, voimme luottaa siihen Quik, ladattavissa ilmaiseksi osoitteesta Android mennään iPhone / iPad.

  Tämän sovelluksen avulla voimme lisätä uusia videoita ja valokuvia luomaan yhden lyhyen videon, johon voimme lisätä musiikkia (joka synkronoidaan automaattisesti), mutta myös valokuvasuodattimia, 3D-tehosteita, fontteja ja hymiöitä, jotta voimme sekä luoda videolle sopivan videon TikTok sekä lyhyt video, joka voidaan jakaa muissa sosiaalisissa verkostoissa (esim. Instagram Stories).
  Myös tässä sovelluksessa voit tallentaa lopullisen videon laitteen muistiin tai jakaa sen välittömästi TikTokissa tai muissa sovelluksissa.

  Jos haluat testata muita edellä mainittuja sovelluksia, suosittelemme lukemaan oppaan Sovellus videoiden ja elokuvien muokkaamiseen (Android ja iPhone).

  Päätelmät

  TikTok-sovelluksen avulla on helppo käyttää jopa aloittelijoille, joten voit luoda ja jakaa lyhyitä, hauskoja videoita vain muutamalla napsautuksella näytöllä, joita tilaajat ja muut sovelluksen käyttäjät voivat ihailla. Videoiden osalta voimme käyttää TikTok-sovellusta tai vaihtoehtoisesti yhtä yllä olevista videonmuokkaussovelluksista, jotta voit silti tehdä upeita videoita.

  Jos haluamme käyttää TikTok-versiota Instagramista, kutsumme sinut lukemaan artikkeli Kuinka luoda hauskoja lyhyitä videoita Instagram-roolien avulla.
  Toisaalta, jos etsimme tapaa hidastaa hidastetun videon (TikTokissa erittäin arvostettuja) videoita, kutsumme sinut lukemaan syvällisessä katsauksessamme Sovellus hidastettujen videoiden luomiseen (hidas liike).

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up