Estä Facebookia siirtämästä tietoja yritys- ja ulkoisiin sovelluksiin

Se ei ollut oikein, se on näiden tietojen käyttö, nimittäin vaalimainonta, mutta on täysin normaalia, että Facebook myy tietoja, ellei sitä vältetä.

Vaikka Zuckerberg on luvannut tiukempaa valvontaa sovelluskehittäjille, kaikki sovellukset voivat tällä hetkellä kerätä käyttäjätietoja sovelluksista ja peleistä.

Esimerkiksi nimetestisovellukset ovat hyvin tunnettuja mukavilla testeillä ja kokeilla, ja ne edellyttävät lähes täydellistä käyttöoikeutta käyttäjäprofiileihin.

Todellinen ongelma Facebookissa on siis alustan käyttö.

Monet ihmiset ehdottavat Facebook-tilin poistamista ongelman ratkaisemiseksi, mutta se olisi liian uhrautuvaa niille, jotka käyttävät sitä aktiivisesti ja tarvitsevat päästää irti suhteistaan, ystävistään ja ryhmistään.

Onneksi sinun ei tarvitse vain poistaa Facebook-tiliäsi Estää tietojemme siirtämistä eteenpäin ulkoinen.

Koska Facebook tietää kaiken meistä, tavoitteena on ainakin estää ulkopuolisia yrityksiä käyttämästä Facebookia pääsemään yksityisiin tietoihimme.

Tämä edellyttää sellaisen asetuksen muuttamista, joka poistaa sovellusalustan kokonaan käytöstä.

Siksi et voi käyttää Facebook-pelejä ja -sovelluksia, etkä voi kirjautua verkkosivustoille Facebook-tileillä.

Jos olet kunnossa tässä, siirry Facebook-sivustoon, paina oikeassa yläkulmassa olevaa alanuolta ja napsauta runko ".

Sivupalkissa luokassa " sovellus ". (Tai napsauta suoraan tätä linkkiä).

Tällä välilehdellä näet kaikki Facebook-sovellukset, joita olemme käyttäneet ja joille olemme antaneet osan tiedoistamme.

Olemme kiinnostuneita kahdesta vaihtoehdosta: " Sovellukset, verkkosivustot ja Laajennukset "ja" Muiden käyttämät sovellukset ".

Ensimmäinen parametri "Sovellukset, verkkosivustot ja laajennukset" tarkistaa, voitko käyttää Facebookia kolmansien osapuolten sovelluksiin: napsauta Muokkaa ja paina sitten ydinpainiketta, joka deaktivoi alustan

.

Tämän aktivoinnin seurauksena monet sivustot ja palvelut käyttävät Facebookia pääsyn tarkistamiseen.

Jos poistat alustan kokonaan käytöstä, Facebookia ei voida käyttää sovelluksiin, kuten Spotify, Tinder, Waze ja muut.

Jos et halua poistaa sovellusalustaa käytöstä On tärkeää tarkistaa kaikki sovellukset, joihin tili on linkitetty, poistaa tuntemattomat tai koskaan käyttämättömät sovellukset eikä asentaa uusia sovelluksia, jotka voisivat myydä tietoja.

Jos et deaktivoi kantta, Paras vaihtoehto on rajoittaa tietojen jakaminen ystävien kanssa vain käyttämiinsä sovelluksiin .

Nykyään on kyse myrskyn silmän sijoittamisesta, jota sovellukset voivat käyttää näyttämään tietoja ihmisistä, jotka ovat ystäviä sovellusten käyttäjien kanssa.

Käytännössä kolmannen osapuolen kehittäjät voivat kerätä tietoja Facebook-ystävistämme, vaikka et käyttäisikään sovelluksia.

Napsauta sitten Muokkaa-painiketta muiden käyttämien sovellusten alla ja tarkista, mitä tietoja sovellukset, pelit ja verkkosivustot käyttävät voivat jakaa.

Et voi erityisesti olla jakamatta sovellusten kanssa: elämäkerta, julkaisu, syntymäpäivä, kaupunki, perhe ja suhteet, mieltymykset, koulutus ja työ, poliittinen ja uskonnollinen suuntautuminen, aktiviteetit ja kiinnostuksen kohteet, verkkosivustoni, toiminta sovelluksissa, kyllä, Olen verkossa.

Tässä olevat valintaruudut hallitsevat, mitä kolmannet osapuolet voivat saavuttaa, kun ystävämme käyttävät sovelluksiaan.

Esimerkiksi, jos ystäväni olisi käyttänyt Cambridge Analytica Questions -sovellusta, yritys olisi voinut syöttää tietomme, vaikka emme koskaan käyttäneet toteutusta.

Voit estää ystäviä jakamasta meitä koskevia tietoja tyhjentämällä kaikki vaihtoehdot ja napsauttamalla Tallenna-painiketta.

Vaikka jätämme sovellusalustan aktiiviseksi ja kiinnitämme huomiota käyttämiimme sovelluksiin, voimme silti pitää Facebookin siirtämään tietojasi kolmansille osapuolille, yrityksille ja ulkoisille sovelluskehittäjille.

Muista myös, että Facebook tietää kaikki asetuksemme, mukaan lukien historiaan perustuvat ohjeet ja vieraili muilla verkkosivustoilla.

Siirry tällä sivulla https://www.facebook.com/ads/preferences siirtymällä asetusluetteloon, jotta Facebook-seuranta ja henkilökohtainen mainonta poistetaan käytöstä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Go up