Kuinka muuttaa profiilin tai Twitter -profiilikuvan kokoa, säätää, muokata tai muokata sitä

Twitter on erittäin suosittu sosiaalinen verkosto, jota käyttävät miljoonat ihmiset. Anna ihmisten jakaa nopeita ajatuksia ja ideoita. Yksi tärkeistä asioista on lisätä tai vaihda profiilikuva Twitterissä. Tämä tekee sinusta erottuvan ja tekee tweeteistäsi uskottavampia.

Jos haluat markkinoida tuotettasi, yritystäsi tai brändiäsi Twitterissä, sinun on valittava kuva, joka edustaa sitä. Harvat asiat ovat suuri kiertotie, koska profiilisivut eivät ole valinneet alkuperäistä avataria oletushavaarin tilalle. Voit lisätä tai vaihda profiilikuva Twitterissä tietokoneen tai älypuhelimen avulla.

Kuinka vaihtaa profiilikuva Twitterissä?

Avaa ensin haluamasi Internet -selain tai mobiilisovellus. Ajatuksena on, että voit helposti kirjautua sisään tai sulkea sen tietokoneeltasi tai mobiililaitteeltasi:

 • Siirry Twitter -verkkosivustolle.
 • Selainnäytön yläreunan osoiterivillä.
 • Kirjuri https://twitter.com/ ja paina Enter.
 • Napsauta Twitter -käyttäjänimeäsi sivun oikeassa yläkulmassa.
 • Napsauta asetusten alilinkkiä.
 • Tämä vie sinut Twitter -tilisi sivulle.
 • Napsauta Profiili -välilehteä.
 • Profiili -välilehden avulla voit ladata oman Twitter -profiilikuvasi.
 • Käytä Valitse tiedosto -painiketta.
 • Näyttöön tulee valintaikkuna, jonka avulla voit etsiä kuvaa tietokoneelta.
 • Paras vaihtoehto on valita neliön muotoinen kuva. Älä huoli, jos se ei ole täydellisesti leikattu, koska tämä korjataan automaattisesti muutamassa sekunnissa.
 • Voit lähentää ja loitontaa vetämällä pistettä alhaalta.
 • Siirrä valintaruutua täydelliseen leikkaamiseen napsauttamalla ja vetämällä.
 • Kokeile erittäin tiukkaa vaihtoehtoa, koska Twitter näyttää valokuvasi melko pienenä.
 • Valitse haluamasi kuva.
 • Napsauta Avaa tai OK -painiketta.
 • Jos haluat saada näyttävää ja haluat enemmän edustusta, voit lisätä logosi kuvaasi, jos aiot käyttää Twitteriä yrityksille.
 • Käytä kuvaa itsestäsi ja lisää logosi profiilikuvasi vasemmalle tai oikealle puolelle.
 • Napsauta Tallenna -painiketta.
 • Twitter näyttää uuden avatarisi profiilisivullasi.
 • Twitter -profiilikuvasi näyttäminen voi kestää muutaman sekunnin.
 • Ole kärsivällinen, kasvosi tai logosi näkyvät ajallaan.

Profiilikuvasi on tarkoitettu auttaa muita tunnistamaan sinut helposti ja kerro vähän enemmän itsestäsi niille, jotka eivät tunne sinua. Yrityksesi tai tuotteesi logo voi olla hyvä valinta valokuvaukseesi, mutta jos yritykselläsi on edustaja tai kuva henkilöstä, johon ihmiset voivat liittyä.

Mieti, miten voit tehdä kuva on mahdollisimman mielenkiintoinen. Rajaa osa valokuvasta tai näytä epätavallinen kulma ihmisten huomion herättämiseksi. Valitsit minkä kuvan tahansa, varmista, että sinulla on lupa käyttää sitä, jotta et joudu tekijänoikeusongelmiin tai teeskentelet olevasi joku muu kuin sinä. Nämä ovat kaksi vakavaa virhettä Twitteriä käyttävälle yritykselle.

Kulttuurin kannalta teknologian kehittäminen on tällä hetkellä yhteiskunnan käyttämä työkalu. Tällä tavalla parantaa käyttäjien laatua, joko työhön tai viihteeseen.

Kuten sosiaalisessa ympäristössä on havaittu, viestinnän tarve maailmanlaajuisesti on suuri. Erityisesti tällä hetkellä eniten käytettyjen sosiaalisten verkostojen kautta. Myöhemmin puhumme yhdestä suosituimmista alustoista tarjoaa kaksisuuntaisen viestinnän jossa ihmiset jakavat tietonsa.

Olet varmasti kuullut puhuvan tästä sosiaalisesta viestintäverkosta, kuten Twitteristä, jossa miljoonat ihmiset ovat vuorovaikutuksessa päivittäin. Myös kaikkialla maailmassa. Yleisesti ottaen Twitterin pääominaisuus on sama ja se lisää sitä kiinnostus on twiitit tai uudelleentwiittaukset.

Kuinka muokata Twitteriä?

Ja jos olet aktiivinen Twitter -käyttäjä, tiedät, että tämä viestintäverkko voi tarjota sinulle mahdollisesti kiinnostavaa sisältöä. Uusista teemoista ja päivityksistä, joita sosiaalinen verkosto on luonut.

Sitten Twitter on luonut lukemattomia seuraajien kulutuksia varmasti uuden houkuttelevan päivityksen takia. Nämä ovat kuitenkin "Twitter -hetkiä", tämä viittaa suoran keskustelun antamiseen.

Tällä tavalla Twitter -alustan tiedetään tekevän postauksen mikroblogin muodossa. Tämä osoittaa sen käyttäjät lähettävät tai lähettävät lyhytsanomiaan. Ja samaan aikaan se on nopea ja välitön sosiaalinen verkosto, joka raportoi maailmanlaajuisesti tapahtuvasta.

On tärkeää huomata, että jos et vieläkään tunne joitain Twitterin muokkaustoiminnot Tämä viesti auttaa sinua ymmärtämään paremmin. Siksi tämän toimenpiteen suorittamiseksi sinun on luotava Twitter -tili, jos sinulla ei ole sellaista, ja tietokone, jossa on Internet -yhteys.

Askeleet

Ensimmäinen vaihe on helppo tehdä, aloitamme avaamalla Twitter -tilin ja siirrymme profiiliimme. Myöhemmin yksi taijoka sanoo Muokkaa profiilia. Valitse peräkkäin "profiili -välilehti", siellä sinulla on mahdollisuus valita kuva, joka näkyy tilillä. Lisäksi aseta tiedot, jotka näkyvät profiilissasi, ja sen jälkeen sijainti ja verkkosivusto.

Tällä tavalla elämäkerrassa antamasi tiedot toimivat oppaana tililläsi vieraileville. Lisäksi sinulla on mahdollisuus linkitä Twitter -tili Facebook -tiliin. Siirry sitten "suunnittelu -välilehdelle", josta löydät erilaisia ​​Twitter -tilin tarjoamia teemoja. Ajatuksena on kuitenkin, että muokkaat profiilin mieleiseksesi niin, että se lisää seuraajia.

Tällä tavalla paras vaihtoehto on siirtyä alempaan välilehteen, jossa se lukee muuttaa suunnittelun värejä. Samalla tavalla voit muuttaa sivupalkin värit, julkaistavan sisällön ja linkit.

Samassa välilehdessä on myös vaihtoehto, joka sanoo "muuta taustakuvaa" siellä muokata profiiliasi täysin. Koska valitset haluamasi merkin. On pidettävä mielessä, että kun olet valinnut kuvan, jonka aiot paljastaa seuraajiesi kanssa. Tämän pitäisi olla 2048 pikseliä, ja ensimmäisissä 90 pystysuorassa pikselissä ei ole erottuvia kuvia.

Varmista tällä tavalla, että viesti kuvastaa sitä, mitä haluat näyttää, jos se on harrastus tai työ. Ja lopulta sinulla on yksinkertaisesti muokata Twitter -tiliäsi aiemmin toimittamiemme vaiheiden avulla.

Indeksi
 1. Kuinka vaihtaa profiilikuva Twitterissä?
 2. Kuinka muokata Twitteriä?
  1. Askeleet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up