Kuinka ladata videoita Instagramiin tai Instagram -tarinoihin, jotka kestävät yli minuutin

Sosiaalinen verkosto Instagram käytetään pääasiassa kuvien ja videoiden jakamiseen mobiililaitteesta sillä on useita työkaluja, suodattimia ja tehosteita esityksen parantamiseksi. Tämä tekee siitä houkuttelevan seuraajilleen, minkä vuoksi siitä on tullut tekniikan suosikki.

Suurin osa sovellusten ystävistä on kuitenkin kokenut olevansa rajallinen. Syy tähän on se, että sinä mahdollistaa videoiden lataamisen yhdellä 60 sekunnin aikavälillä.

Aikakaudella, jossa elämme, olemme havainneet, että useimmilla ongelmilla, ei liioittelulla, kun sanotaan kaikki, on ratkaisuja. Syy, joka sallii etsi uusia retkiä jaa videoita rajoittamattomasti.

Jos olet tämän verkon aktiivinen käyttäjä, sinulla on hyvin todennäköisesti se käytti suurinta osaa tämän sovelluksen tarjoamista työkaluista.

Juuri näiden kautta esitämme ratkaisun tähän ongelmaan joka saa sinut tuntemaan olosi rajoitetuksi. Saatat myös olla kiinnostunut tietämään muista Instagramiin liittyvistä aiheista, ja katso Kuinka tehdä se, voimme opastaa sinua.

Indeksi

  Kuinka ladata videoita Instagramiin

  Jos olet käyttänyt vain tämän sovelluksen perustyökaluja, saatat tuntea tavanomaisen tavan käyttää sitä. Teemme kuitenkin lyhyen katsauksen mitä teemme yleensä ladatessamme videota perinteisellä tavalla, voimme tehdä sen kahdella tavalla:

  • Yksi heistä on siirtymällä painikkeeseen "uutta sisältöä" joka lähettää meidät pääsysivustoon, johon olemme tallentaneet kuvia ja videoita.
  • Sitten valitsemme julkaistavan videon ja jaamme sen.

  Voimme myös tehdä sen:

  • Avautuu ikkuna, jossa lukee luoda sisältöä ja tallentaa suoraan videota ennen sen lataamista.

  Jos video ylittää minuutin, molemmissa tapauksissa sovellus sinulle pyytää pakkaamaan sen kunnes vähennät sitä vain yhden minuutin pituinen ennen kuin se voidaan julkaista.

  Kukaan ei tykkää tuntea olonsa rajoitetuksi, ottaa nopeasti kuvia tai leikata tärkeitä hetkiä videosta. Ajattelemalla tapoja, joista nautit täysillä, Instagram esittelee joitain vaihtoehtoja saavuttaa ladata minuutteja pidempiä videoita aiemmin määrätty.

  Lataa yli minuutin kestäviä videoita Instagramiin

  Live -tarinoiden kautta - vaihtoehto, jota on käytetty vuoden 2016 päivityksen jälkeen. Sinulla on siihen mahdollisuus. Haluamme näyttää sinulle kuinka: menemällä tähän istuntoon voit luoda rajoittamattoman pituista sisältöä koska aiot lähettää suoran lähetyksen yhden tai useamman ihmisen kanssa.

  Rajoituksena on, että sinulla ei ole toista mahdollisuutta lähettää ja tarkentaa yksityiskohtia, koska aivan kuten tallenne oli, he näkevät sen juuri sellaisena. Koska lähetät suoran lähetyksen, todellisessa hetkessä.

  Joka kerta, kun haluat lähettää suoran lähetyksen, Seuraajasi saavat ilmoituksen, jossa he saavat tietää ja voivat nähdä sinut. Sinun on varmistettava, että sinulla on hyvä Internet -signaali saavuttaa a parempi lähetyslaatu ja video ei lopu.

  Toinen paljon ajankohtaisempi vaihtoehto on ohi Instagram TV (IGTV) sosiaaliseen verkostoon integroitu televisiokanava. Mikä on ylittänyt käyttäjien odotukset, koska lVideot voivat saavuttaa jopa tunnin niiden laajennuksessa.

  Löydät sen profiilisi oikeasta yläkulmasta pienen television kuvakkeella. Vaikka videot luodaan paikan päällä, tSinulla on mahdollisuus esikatsella niitä ennen lataamista.

  paras tapa ladata videoita instagramiin

  Toinen vahvuus sovelluksessa monien joukossa on, että voit säilyttää videot ja vastaanottaa ja kerätä käyttäjien määrää jotka ovat nähneet sen. Tarkista kommentit ja katso suosikkihetkesi uudelleen.

  Ja nyt kun sinulla on nämä tekniset vaihtoehdot käsissäsi, entä jos opit käytännössä käymällä IGTV: ssä mobiilisovelluksestasi ja katsomalla näin seuraamiesi käyttäjien lataamia videoita? Instagram on erittäin visuaalinen sosiaalinen verkosto, joka pysyy radalla kuvia ja videoita, joita yleensä julkaisemme matkapuhelimen kautta.

  Useimmat tai ehkä kaikki käyttäjät tietävät, miten jakaa kuvia, videoita tai videoita matkapuhelimesta Instagramin kautta. Tänään autamme sinua toisella tavalla kuinka lähettää video tietokoneelta, monille jotain mahdotonta.

  Kuitenkin tänään pyrimme opastamaan sinua ja tästä haasteesta voi tulla todellisuutta virtuaalimaailmassa. Työkaluja on erilaisia, tänään puhumme kolmesta.

  Kuinka lähettää videoita Instagramiin tietokoneeltasi

  Meillä on tämä vaihtoehto joidenkin sovellusten kanssa ja ne voivat olla:

  Gramblr

  Ensinnäkin on olemassa Gramblr -sovellus, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden ladata valokuvia ja videoita tietokoneeltasi. Parasta on, että sinun ei tarvitse omistaa matkapuhelinta.

  Lataa sovellus tietokoneellesi, rekisteröidy siihen ja kirjaudu sitten sisään. Siirry välilehdelle, jossa lukee "lataa se nyt", etsi tietokoneesi kansiot ja valitse ladattava video.

  Odota, kunnes se latautuu, ja muista, että videoiden pituus on 60 sekuntia, joten sinun on ehkä leikattava ne. Myöhemmin voit jatka sen julkaisemista asettamalla alatunnistetai voit myös ladata sen myöhemmin.

  Ramme

  Työkalu numero kolme kolmesta vaihtoehdostamme on, "Ramme" tarkoitettu erityisesti tietokoneille, jotka toimivat erityisesti Linux -käyttöjärjestelmä.

  Kuten Gramblrin kanssa, sinun on ladattava sovellus ja rekisteröidyttävä tässä tapauksessa Instagram -tililläsi ja salasanallasi. Sitten alat käytä sitä ikään kuin käyttäisit Instagramia matkapuhelimestasi suoraan PC: lle.

  Google Chrome

  Kuten olet ehkä huomannut, se on hyvin yksinkertaista, mutta meillä on edelleen toinen vaihtoehto, ja tämä tapahtuu Chromen kautta. Muista, että se on selain, jossa on useita toimintoja, mukaan lukien ladata videoita Instagramiin käyttöjärjestelmästä Windows. Jos sinulla on versio 10, vielä parempi.

  Sen saavuttamiseksi sinun on avaa välilehti Chromessa ja etsi sinut oikeasta yläkulmasta. Napsauta "lisää työkaluja" ja sitten "kehittäjätyökalut".

  Etsi ”Google -työkalupalkin yläpuolella olevista välilehdistä" jotta voit valita haluamasi älypuhelimen. Valitse sitten oikeasta yläkulmasta avattava luettelo ja valitse älypuhelin, jota haluat emuloida tietokoneen näytöllä.

  Paina F5 -näppäintä ja selainnäkymä päivittyy. Sisäpuolella, sovelluksen kuvakepalkki tulee näkyviin Instagram -matkapuhelin.

  Näiden vaiheiden jälkeen näet alareunassa Instagram -sovelluksen kuvakkeet, napsauta positiivista merkkiä (+) keskellä. Etsi tiedostoistasi video, jonka haluat julkaista ja loppu on täysin sama kuin jos käytät sovellusta matkapuhelimestasi.

  Olet jo onnistunut löytämään nämä kolme tapaa ladata videoita Instagramiin tietokoneesta. Toivomme, että nautit tästä näkökenttätyökalusta täysimääräisesti.

  Käytä sitä, jota pidät edullisimpana, yksinkertaisimpana ja tuottavimpana. Hän jatkaa sen osoittamista virtuaalimaailmassa ei ole rajoja No, olet ainoa, joka pystyy asettamaan lohkoja, jotka estävät sinua täyttämästä odotuksesi.

  Älä unohda vierailla meillä, tiedät jo, että tavoitteemme on tarjota sinulle parhaat mahdolliset vaihtoehdot, jotta saat parhaat kokemukset. Mutta älä unohda, että lopulta sinä päätät, mitä käytät, koska lopulta päätös on sinun käsissäsi. Jos haluat tietää enemmän sosiaalisista verkostoista ja käyttövinkkeistä, joita meillä on sinulle.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up