Kuinka muuttaa tehtäväpalkin kokoa Windows 11:ssä? - Optimoi työtilasi

Windows 11 tarjoaa sinulle monia muutoksia tehtäväpalkin uusiminen, antaa sinulle mahdollisuuden uskaltautua elävämpään ja hienovaraisempaan visuaaliseen kokemukseen samanaikaisesti ja myös kattavampaan. Jotkut asetukset osoittautuvat kuitenkin monimutkaisemmiksi, eivätkä niitä ole Windows 11:ssä kuin Windows 10:ssä.

Tässä mielessä tehtäväpalkin koko on yksi niistä, koska sillä on ennalta määrätty koko ja sen tarkoitus on Päätoiminto käyttää sovelluksia ja ohjelmia nopeasti. Sinulla on nyt mahdollisuus suurentaa tai pienentää kokoa tehtäväpalkki Windows 11:ssä, kaikki riippuu työpöytäsi tyylistä. Tässä kerromme, kuinka se tehdään.

Indeksi

  Mikä on ihanteellinen koko Windowsin tehtäväpalkin käyttöön?

  Tehtäväpalkin ihanteellinen koko Windowsissa, oletusarvoinen tai sellaisenaan säädelty, ei ole olemassa, mikä tarkoittaa, että se on aina Se riippuu työpöytäsi tyylistätarpeidesi ja makusi mukaan tehtäväpalkkiin liittyen siten, että pääset nopeasti käsiksi ohjelmiisi ja sovelluksiisi pitäen tehtäväpalkin mahdollisimman tehokkaana.

  Tästä syystä sinulla on aina mahdollisuus suurentaa tai pienentää Windowsin tehtäväpalkin kokoa, sinun tarvitsee vain noudattaa muutamaa nopeaa ja helppoa vaihetta ja säädä koko henkilökohtaisten tarpeidesi mukaanminkä vuoksi standardia ei ole, mutta se riippuu siitä, mitä haluat.

  Kuinka voit pienentää tai lisätä Windows-tietokoneesi tehtäväpalkkia?

  Windows 11 saapui ja sen mukana on monia muutoksia, jotka se näyttää sekä rakenteessa että suunnittelussa, kuten tehtäväpalkin tapauksessa, joka tässä viimeisimmässä Microsoftin versiossa sijaitsee näytön keskiosassa. Siinä on jopa paljon enemmän työvaihtoehtoja, mutta se ei anna sinulle mahdollisuutta muuttaa sen kokoa yksinkertaisesti asetusten kautta, mikä, jos sinulla olisi Windows 10.

  Tästä huolimatta, jos on mahdollista, että lisäät tai vähennät tehtäväpalkin koko, kun otetaan huomioon, että se on elementti, jota käytämme paljon, koska pääsemme käyttämään eri toimintoja erittäin nopeasti, mikä tarkoittaa, että sen suunnittelun pitäisi olla meille käyttäjille mukavin. Tähän on kaksi yksinkertaista tapaa, joista jokainen on alla.

  Rekisterieditorillasi

  Jos haluat suurentaa tai pienentää tehtäväpalkin kokoa, sinun tulee tehdä se luoda uutta arvoa joka näkyy järjestelmän lokeissa, on aina parasta luoda varmuuskopio. Kun tämä on tehty, avaa rekisterieditori Regeditillä ja siirry polkuun: HKEY_CURRENT_USER - Ohjelmisto - Microsoft - Windows - CurrentVersion - Explorer - Advanced.

  Napsauta sitten hiiren kakkospainikkeella Advanced-avaimen osaa ja valitse "Uusi - 32-bittinen DWORD-arvo". Sillä hetkellä annat tälle arvolle nimen "TaskbarSi" ja napsautat sitä voidaksesi määritä arvo haluamamme koon perusteella tehtäväpalkkiimme.

  Windowsin työpöydän värikäs taustatehtäväpalkki

  jos haluamme pieni tehtäväpalkki, annamme arvon nolla, jos haluamme sen olevan keskikokoinen, annamme arvon yksi ja jos haluamme sen olevan suuri, meidän on annettava arvo kaksi. Jatkamme muutosten käyttöönottoa ja käynnistämme Windows 11:n uudelleen, jolloin järjestelmä käynnistyy uudelleen ja uudelleen kirjautuessa havaitaan tehtäväpalkin koon muutos valitun koon mukaan.

  PC-asetuksissa

  Juuri yksi Windows 11:n huomattavimmista muutoksista aikaisempiin versioihin verrattuna on tehtäväpalkki, sekä sen koosta että sijainnista johtuen, minkä vuoksi monet asian tuntejat ovat etsineet vaihtoehtoja jotka auttavat ratkaisemaan tämän muutoksen, josta monet eivät pitäneet ja joka oli olemassa aiemmissa Windows-versioissa.

  Sillä tavalla, että Windows 11 ei salli sinun suurentaa tai pienentää tehtäväpalkin kokoa Asetuksista. Nimittäin, ei ole olemassa tässä versiossa mahdollisuus tehdä nämä säädöt suoraan, mutta sinun on valittava erilaiset julkistetut ratkaisut, kuten rekisterieditori, kunnes Windows 11 ratkaisee tämän yksityiskohdan.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up