Kuinka nähdä tiedoston sijainti Windows 11 -tietokoneessani? - Nopeaa ja helppoa

Jos sinulla on pikakuvake, asennettu sovellus tai tiedosto Windows 11 -työpöydällesi ja sinun täytyy nähdä mainitun tiedoston määränpään sijainti, olet löytänyt oikean paikan, tässä näytän sinulle joukon yksinkertaisia ​​vaiheita, jotka auttavat sinua löytää oikea paikka nopeasti ja ilman komplikaatioita pikakuvakkeiden avulla.

Indeksi

  Miten yhden tiedostosi sijainti tiedetään?

  Monissa tapauksissa useimmat ihmiset, jotka eivät muista, mihin he ovat tallentaneet asiakirjansa, käyttävät Windows 11 -työkalua nimeltä Windows Finder löytääkseen tiedoston sijainnin. johon he kirjoittavat tiedoston nimen, olipa se sitten kuvia, asiakirjoja, videoita tai valokuvia, mutta on olemassa muita yksinkertaisempia tapoja, jotka auttavat meitä paitsi tietämään sijainnin myös Ohjaamme reitille, jossa se isännöi.

  Tiedostonhallintaohjelmasta

  'Tiedostonhakijalla' löydämme sijainnin, tätä varten meidän on ohjattava osoitin työpöydällämme olevaan 'Tietokoneet' -osioon ja kun olemme sisällä, kosketamme 'Haku' -osiota, joka sijaitsee laiteosion oikeassa yläkulmassa. ja Kirjoitamme etsittävän tiedoston nimen. Siinä Windows sallii täydellisen haun ja tutkii huolellisesti kaikki tiedostot, kunnes se löytää tiedoston, jonka olemme kirjoittaneet nimellä.

  On välttämätöntä ymmärtää, että tämä haku kestää jonkin aikaa riippuen prosessorimme nopeudesta tai laitteissamme olevista komponenteista, koska Windowsissa on miljoonia tiedostoja ja siksi näiden tiedostojen haun kesto on hieman pitkä, toisin kuin polun tunteminen tai jos haluat etsiä jollakin toisella yksinkertaisemmalla ja vähemmän monimutkaisemmalla menetelmällä.

  Asiakirjan ominaisuuksilla

  Tiedostoilla on lepoohjeet tai -reitit kansioiden ja alikansioiden mukaan, missä sen tarkka sijainti on ominaisuuksien mukaan. Ja kun tiedämme tämän tiedoston, voimme käyttää sitä riippumatta siitä, missä se on. Tehdäksemme tämän, meidän on tehtävä tämä napsauttamalla tiedostoa hiiren oikealla painikkeella ja siirtymällä tiedoston ominaisuusosaan, kun sisällä ei ole ikkunaa tai laatikkoa, joka sisältää tiedoston tarkan päivämäärän, painon ja polun, jossa se on. sijaitsee isännöitynä.

  Tällä ominaisuusosiosta löytyvällä vaihtoehdolla on myös erityinen toiminto, jossa voimme ohjaa meidät paikkaan yhdellä napsautuksella kohdassa "avoin tiedoston sijainti" se lähettää meidät polkuun, jossa se sijaitsee, ja jos tiedosto kuuluu sovellukseen, se näyttää kaikki sen sisältämät komponentit asennuksensa mukaan.

  kopioi ja liitä työkalu Windowsissa

  Tästä ominaisuusvaihtoehdosta voimme myös etsiä osion, jossa näyttää tiedoston tietyn polun se alkaa yksikön nimellä, tässä tapauksessa se on määritetty kirjain, joka edustaa mainittua yksikköä ja sitten polku, jolla asiakirjamme sijaitsee, siihen voimme kopioida sen linkin tai polun ja huhtikuun 'Windows Executor', suoritetun yksi, jonka liitämme kopioimamme ja hyväksymme, lähettää meidät tietylle reitille.

  Mitä voit tehdä muuttaaksesi yhden tiedostosi sijaintia Windows 11:ssä?

  Monet sovellusten asennusohjelmat antavat sinun ohittaa tai muuttaa määritetyn asennuspolun. Jos haluamme siirtää tai muuttaa aiemmin asennetun tiedoston polkua, Windows tarjoaa erilaisia ​​vaihtoehtoja tämän toiminnon suorittamiseen. ilman tarvetta muuttaa tietojamme tai tiedostoamme aiemmin asennettuna, tätä varten meidän on suoritettava seuraavat alla näkyvät vaiheet.

  Lähetä se toiseen kansioon tietokoneella

  Tiedoston sijainnin etsiminen voimme kopioida, leikata ja siirtää ne toiseen kansioon tai alikansio, jonka haluamme, on otettava huomioon, että tiedostoja siirrettäessä on tarpeen tunnistaa, kuuluuko tämä johonkin tiettyyn sovellukseen, koska sovelluksilla tai peleillä on tapana muodostaa joukko tuhansia komponentteja ja siirtää tiedosto, jossa toinen komplementti se voi vahingoittaa koko sovellusta sen koko tilassa.

  Toisin kuin musiikki, kuvat, videot, jotka muodostavat vain yksittäisen kappaleen ja voimme siirry käyttäjille sopivimpaan paikkaanMonissa tapauksissa sovelluksia siirretään kansioittain eli kokonaisina eri tiedostosarjoina, jotta tämä ei kärsi siirrettäessä niitä toiseen kohteeseen, on temppuja tiedostojen kopioimiseen tai leikkaamiseen näppäimistön avulla.

  laita se työpöydällesi

  Jos olet asentanut sovelluksen toiseen kohteeseen ja haluat luo pikakuvake voit paikantaa itsesi tietyn tiedoston asennuksen juureen ja napsauttaa hiiren oikealla painikkeella asiakirjaa tai sovellusta ja etsiä "Lähetä työpöydälle" -vaihtoehtoa. Tätä vaihtoehtoa käytetään suurimman osan ajasta sovelluksissa tai asiakirjoissa, joiden haluamme tietää sen sijainnin ja siten olla vuorovaikutuksessa mainitun asiakirjan kanssa nopeasti.

  PC:lle tallennetut tiedostot Windows 11

  siirrä se flash-asemaan

  On syytä ottaa huomioon, että kopioitaessa tai siirrettäessä asiakirjaa toiseen kohteeseen, reitti muuttuu lisäämämme määränpään mukaan, koska tällöin voimme valita tiedostomme, jonka haluamme kopioida USB-muistiin. tietokoneellemme vain painamalla tiedostoa ja etsimällä "lähetä"-vaihtoehto, tässä tapauksessa etsimme pendrivemme on kytketty tietokoneeseemme.

  Siirrettäessä tiedostoja Pendraylle, näytetään paikka, johon dokumentti siirtoprosessin mukaan tallennetaan, jos se lähetetään suoraan Pendraylle, se tallennetaan juureen, minkä vuoksi on suositeltavaa syöttää USB-muistiin. ja luoda oman määränpääreittimmetämän avulla voit näyttää tietyn sijaintisi ja tietää siten kunkin asiakirjan sijainnin.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up