Kuinka nähdä, mikä on Macin suorittimen lämpötila? - Täysi seuranta

Mac-kannettavasi lämpötilan pitäminen valvonnassa ei ole monimutkaista, sinun on vain löydettävä paras tapa tehdä se tai se, joka on sinulle tutuin. Kaikkien markkinoilla mahdollisesti olevien ohjelmien joukossa alla näet kaksi, jotka yleensä täyttävät tämän tehtävän täydellisesti, nimittäin Intel Power Gadget ja iStats-valikot.

Näiden kahden väliltä voit valita itsellesi parhaiten sopivan. sopivat tarpeisiisi, samalla tavalla molemmat ovat epäselvästi toimivia. Niiden käsittely on kuitenkin melko yksinkertaista, koska niiden ohjeet ovat selkeitä ja ytimekkäitä, minkä lisäksi ne näyttävät kaikki tiedot kannettavan tietokoneen tilasta.

Indeksi

  Mikä Macin toiminto mahdollistaa prosessorin sisäisen lämpötilan mittaamisen?

  Jos omistat Macin joko henkilökohtaiseen tai yrityskäyttöön, on yleistä, että olet huolissasi tietokoneen eheydestä kaiken suhteen liittyvät ylikuumenemiseenTämän vuoksi voi herätä monia kysymyksiä siitä, mikä toiminto on se toiminto, jonka avulla voit seurata sisälämpötilaa.

  Vaikka Mac-järjestelmä näyttää lämpötilan turvatoimenpiteenä, niin että se sallii jopa mahdollisuuden laittaa astesymbolin Macin näppäimistöön, se silti ei ole erityistä toimintoa joka on vastuussa tämän tietyn työn suorittamisesta, ellei sillä ole ulkoista sovellusta, joka auttaa sitä.

  Mikä on paras ladattava työkalu, jolla voit tarkistaa lämpötilan ja miten sitä käytetään?

  Ennen macOS:n tarjoamien tietolähteiden puute tietokoneen nykyisestä lämpötilastaon muodostunut suuret markkinat käyttäjien tarpeiden tyydyttämiseksi, mikä näin ollen tarjoaa käyttäjille laajan valikoiman tehokkaita sovelluksia, jotka tarkistavat laitteiden lämpötilan.

  Vaikka vain kaksi vaihtoehtoa on esitetty yksityiskohtaisesti, markkinoilla on paljon enemmän vaihtoehtoja käyttäjälle, suuri määrä maksullisia sovelluksia ja jopa joitakin täysin ilmaisia ​​variantteja kuten Fanny Widgetin tapauksessa. On tärkeää muistaa parantaa MacOS:n turvallisuutta ja yksityisyyttä asennettaessa kolmannen osapuolen sovelluksia.

  intel-virtalaite

  Tätä Intelin kehittämää sovellusta pidetään parhaana vaihtoehdona tarjota tietoja prosessorista reaaliajassa, lämpötilasta energiaan ja sen käyttö, tästä syystä se on edelleen yksi tunnetuimmista ohjelmista sen yksinkertaisen suunnittelun ja tehokkuuden ansiosta, sen lisäksi, että se on täysin ilmainen.

  varten Intel Power Gadgetin asentamiseksi sinun tarvitsee vain siirtyä Intelin viralliselle verkkosivustolle ja etsiä gadgetvalitse käyttöjärjestelmäsi vaihtoehto ja olet sitten valmis aloittamaan latauksen. On tärkeää muistaa, että koska macOS on kolmannen osapuolen sovellus, se voi estää sen asennuksen.

  Siinä tapauksessa sinun on vain pakko käyttää asetuksia järjestelmäasetusten osiossa, ja valitse suojausvaihtoehdossa salliaksesi gadgetin asennuksen. Asennuksen jälkeen voit käynnistää sovelluksen ja tällä tavalla tarkastella prosessorisi tietoja täysin intuitiivisessa käyttöliittymässä.

  osa tietokonetta

  Tässä on paras vaihtoehto muihin verrattuna, ohjelma, joka pystyy valvomaan tietokonettasi, pystyy näyttää yksityiskohtaiset tiedot lämpötilastamuistin käyttö, akku ja katso prosessorisi tekniset tiedot, lisäksi sen avulla voit näyttää mainitut tiedot yksityiskohtaisten kaavioiden kautta.

  Jatkaaksesi sen asennusta, sinun tarvitsee vain mennä sen kehittäjien sivulle tai sen kautta Apple Store -sivullaon tärkeää huomata, että tällä sovelluksella on kokeiluaika, mutta se ei ole ilmainenjäsenyytesi arvo vaihtelee valitun suunnitelman mukaan.

  iStats-valikkojen käynnistäminen mukautettava käyttöliittymä voidaan näyttääjoka sisältää ostot sovelluksen vaihtoehtojen lisäämiseksi, sisältää myös widgetejä, joiden avulla voit nähdä kannettavan tietokoneen lämpötila- ja käyttötiedot tehtäväpalkista, mikä on erittäin kätevää pitää tiedot näkyvissä.

  Kuinka voit jäähdyttää prosessoriasi, jos sen lämpötila on liian korkea?

  Kun sinulla on ohjelma, joka voi seurata lämpötilaa, se on mahdollista olla tietoinen, jos Mac ylikuumeneenäissä tapauksissa on tarpeen ryhtyä ulkoisiin toimenpiteisiin laitteen jäähtymisen auttamiseksi, yleensä nämä riittävät pitämään lämpötilan tasaisena.

  Lisäksi se on myös suositeltavaa ottaa muita toimenpiteitä ylikuumenemisen välttämiseksi, kuten: käytä kannettavaa tietokonetta hyvin tuuletetussa tilassa ja pidä kannettavan tietokoneen näppäimistö ja pohja peitettynä, jos tämä estää kannettavaa tietokonetta ylikuumenemasta, on mahdollista, että Macissa on laitteistovika.

  hopea kannettava tietokone

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up