Kuinka ottaa "Jump List" käyttöön Windows 10 -tietokoneeni Käynnistä-valikossa?

Jump List tai Jump Lists Ne ilmestyivät ensimmäistä kertaa Windows 7:ssä ja antoivat mahdollisuuden tarkastella uusimpia asiakirjoja ja päästä käsiksi joidenkin tehtäväpalkissa tai aloitusvalikossa olevien sovellusten tiettyihin toimintoihin. Eli kyse on noin varsin hyödyllinen ominaisuusmutta jota emme löydä Windows 10:stä.

Hyvä uutinen on, että on olemassa helppo tapa korjata tämä ongelma, jotta voit Ota hyppyluettelot käyttöön Windows 10 -tietokoneesi käynnistysvalikossa. Näin voit tehdä sen.

Indeksi

  Mikä toiminto Jump Listilla on Windows-tietokoneissa?

  Jump List on se erittäin hyödyllinen sovellus, joka antaa sinulle mahdollisuuden tehdä työsi paljon nopeammin ja helpommin, koska se viittaa luetteloihin kaikista niistä elementeistä, joita olet äskettäin käyttänyt. Sitten käy ilmi, että olet voinut ankkuroida Windows 10 -tietokoneesi tehtäväpalkki useita pikakuvakkeita, jotka tulevat näkyviin heti, kun napsautat kuvaketta.

  Siinä tapauksessa että käytä Internet Exploreria, sinulla on pikaluettelot, joiden avulla voit avata ja käyttää kohteita. Voit kiinnittää ne suosikeiksi, jotta voit siirtyä kaikille useimmin käyttämillesi sivuille nopeasti ja suoraan. Sillä tavalla, että kun napsautat linkin viereen ilmestyvää kuvaketta, sinulla on jo kaikki eniten käyttämäsi elementit kiinnitettyinä.

  Mitä sinun on tehtävä ottaaksesi tämä työkalu käyttöön tietokoneessasi?

  Ota käyttöön Jump List Windows 10 -tietokoneellasi Se on erinomainen päätös, jonka voit tehdä helposti, sinun tarvitsee vain avata rekisterieditori, jonka voit tehdä painamalla Windows plus R ja kirjoittamalla 'Regedit'. Sieltä sinun pitäisi etsiä seuraava linkki: HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionExplorerAdvanced.

  Seuraavaksi on aika luoda a uusi 32-bittinen DWORD jota kutsut nimellä EnableXamlJumpView ja sinun on asetettava sen arvoksi 1. Sulje tämän nopean toimenpiteen jälkeen rekisterieditori ja käynnistä Windows 10 uudelleen. Uudelleenkäynnistyksen jälkeen hyppyluettelot tulevat jo näkyviin ja alkavat toimia aloitusvalikossa, ne jopa näyttävät suurempia kuin Windows 7:ssä.

  Nyt tiedämme jo, että Jump Listit tekevät työnsä Windows 10:n tehtäväpalkin kuvakkeiden kanssa, mutta voit halutessasi ottaa ne käyttöön myös aloitusvalikosta muuttamalla rekisteriä. Tätä varten sinun on oltava erittäin varovainen, koska olet vaarassa vahingoittaa laitetta Windows 10:n asentaminen tietokoneellesi.

  PowerShellistä

  Jotta voit ottaa hyppyluettelot käyttöön PowerShellistä, sinulla on oltava kaksi DLL-tiedostoa jotka on koottu aiemmin Windows API -koodipaketin kanssa, joten ihannetapauksessa lataa uusin versio ja siirry Binaries-kansioon. Kun siellä puramme Microsoft.WindowsAPICodePack.dll ja Microsoft.WindowsAPICodePack.Shell.dll .

  powershell-komennot hyppyluettelossa

  Tässä vaiheessa hauskuus alkaa ja sinulla on nyt pääsy pikaluetteloihin Windows 10 -tietokoneellasi sekä mahdollisuus joukko komentoja, jokainen suorittaa eri toiminnon, joten se riippuu siitä, mitä haluat tehdä luetteloillasi, valitsemastasi komennosta. Seuraavassa kuvassa näytämme sinulle kaikki erilaiset komennot, joita voit käyttää.

  CMD-komentorivillä

  Ota hyppyluettelot käyttöön CMD-komentorivilläsi syöttämällä sisään Regeditin kautta, josta meidän on löydettävä EnableXamlJumpView, jolle annamme arvon 1Vain silloin voimme nauttia hyppyluetteloiden eduista. Suoritamme toiminnon käynnistämällä Windows 10 -tietokoneemme uudelleen ja vahvistamalla luetteloiden olemassaolon tietokoneessa.

  Kuinka voit määrittää Jump List -kansiosi?

  On tapa määritä Jump List -kansiosi ja voimme päättää, haluammeko usein syöttämiemme elementtien näkyvän vai ei, eli onko ne kiinnitetty vai ei. Oikean määrityksen saavuttamiseksi napsauta hiiren kakkospainikkeella mitä tahansa tehtäväpalkin kohtaa ja valitse Ominaisuudet ja siirry sitten Käynnistä-valikkoon.

  Näkyviin tulee Tietosuoja-osio, josta poistamme valinnan "Tallenna ja näytä viimeisimmät tuotteet", jos haluamme, että elementtejä ei ole luettelossa, napsautamme Hyväksy tai Käytä, jotta muutokset tehdään onnistuneesti. Tästä eteenpäin ei Elementtien luettelot tulee näyttää, vaikka ne ovat olemassa, olemme vain määrittäneet ne niin, että ne eivät näy luettelossa, minkä voimme milloin tahansa palauttaa ja ottaa sen uudelleen käyttöön.

  windows 10 valikko

  Kuinka poistaa tämä työkalu uudelleen käytöstä aloitusvalikosta ja tehtäväpalkista?

  Voi olla hetkiä, jolloin hyppyluettelot on otettu käyttöön, mutta haluat tai haluat poistaa ne käytöstä jostain syystä, voit tehdä ne milloin haluat. Tätä varten sinun on noudatettava seuraavia ohjeita. Avaa ensin Asetukset-sovellus ja siirry kohtaan Mukauttaminen ja Käynnistä, poista käytöstä Näytä viimeisimmät kohteet, jotka saat Hyppyluettelot aloituksessase voi olla myös tehtäväpalkissa.

  Tämä menetelmä auttaa Jump Lists -työkalun poistamisen lisäksi myös historian puhdistamisessa ja sen poistamisessa. Kuten näette, on erittäin helppoa ja myös erittäin nopeaa poistaa hyppyluettelot käytöstä milloin tahansa, ja jos haluat milloin tahansa valita ne uudelleen, voit myös ota ne uudelleen käyttöön, kun tarvitset sitä.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up