Kuinka palauttaa poistetut tekstiviestit tai tekstiviestit Android- tai iOS Mobile -laitteellani

Oletko koskaan miettinyt, kuinka palauttaa poistetut tekstiviestit Androidissa? Sinun on tiedettävä se tässä artikkelissa yritämme tarjota sinulle hyvän määrän tietoa että sinun pitäisi tietää siitä.

Itse asiassa seuraavilta riveiltä löydät kaikki tiedot poistettujen tekstiviestien palauttamisesta Androidissa yksinkertaisimmalla ja nopeimmalla mahdollisella tavalla.

Kun ymmärrämme, että olemme poistaneet puhelimestamme jotain, mitä meidän ei olisi pitänyt, olemme yleensä järkyttyneitä, mutta ennen kuin menetämme malttimme, kannattaa muistaa, että tänään on hyvä määrä hakemuksia joiden avulla voimme palauttaa tarpeettomasti poistamamme tiedot tai tiedostot.

Joskus meillä on niin paljon tietoa matkapuhelimestamme että kun aloitamme sen puhdistamisen, poistamme lopulta enemmän kuin on tarpeen.

Meille kaikille on joskus sattunut poistamaan tietty viesti, jota emme halunneet poistaa. Hyvä asia on se, että voimme palauttaa poistetut tekstiviestit.

Näiden vinkkien avulla voit palauttaa poistetut tekstiviestit

Kuten tietokoneiden kanssa, älypuhelimissa on sisäinen muisti jossa ne tiedot on poistettu, mutta niitä ei ole lopullisesti poistettu. Hyvin samalla tavalla kuin tietokoneen roskakori.

Ero on tässä tapauksessa juuri tämä puhelimen roskakori on poissa näkyvistä sen käyttö ei myöskään ole niin helppoa kuin tietokoneissa.

Puhelimissa kaikki poistetut tiedot pysyvät laitteessa pidempään, mitä tapahtuu, emme voi käyttää niitä. Juuri tästä syystä, jos menetämme viestejä tai muita tietoja, jotka haluamme palauttaa, paras asia on se aloitetaan palautusprosessi niin pian kuin mahdollista.

Muista, että laitteeseen tallennetut tiedot voidaan poistaa, jos päivityksiä tehdään, joten parasta on älä asenna tai päivitä sovelluksiasekä tekemättä muutoksia laitteeseen ennen kuin vahingossa kadonneet tiedot on palautettu.

On mahdollista palauttaa tekstiviestejä tai tekstiviestejä ilman juurta

Tällä hetkellä voit hakea viestejä juurtuneista puhelimista ja ei-juurtuneista puhelimista. Mitä tapahtuu, on se, että juurtuneissa puhelimissa käyttäjä sinulla on aina enemmän hallintaa puhelimessa, joten toipuminen on yleensä hieman helpompaa.

Sanotaan sitten ensin, että niille, jotka ovat, on useita työkaluja haluat palauttaa poistetut tekstiviestit Androidissa, ja sinun on tiedettävä, että näytämme sinulle joitain parhaista.

Ensimmäinen asia, joka sinun on otettava huomioon, on se, että he kaikki ovat vastuussa tunnistamisesta ja hakea lähettämäsi tekstiviestit ja poistetaan sitten älypuhelimesta.

Joka tapauksessa tässä artikkelissa haluamme näyttää sinulle mitä ehkä paras työkalu palauttaa poistetut tekstiviestit Androidissa, ja puhumme Coolmuster Android SMS + Yhteystietojen palauttamisesta.

On noin sovellus, jonka voit ladata tästä linkistä ilman ongelmia, samalla sinun on yhdistettävä matkapuhelimesi tietokoneeseen, jotta voit jatkaa opetusohjelmaa.

Kun olet ladannut tämän sovelluksen, sinun on aktivoitava USB -virheenkorjaustila Android -mobiililaitteellasi. Tätä varten sinun on ensin siirryttävä kohtaan Asetukset, Laitetiedot.

Siellä sinun on painettava useita kertoja ja nopeasti rakenteen numeroon kunnes kehittäjävaihtoehdot on aktivoitu, ja voit tarkistaa USB -virheenkorjausruudun.

Ohjelma opettaa sinulle siitä hetkestä lähtien eri vaiheita, joita sinun on noudatettava jotta voit palauttaa kaikki lähettämäsi tekstiviestit, vaikka sinun on ensin tiedettävä, että kaikki sitä koskevat tiedot tulevat näkyviin.

Eli voit nähdä molemmat poistamasi tekstiviestit, kuten ne, joita sinulla on edelleen mobiililaitteellasi. Tämä johtuu siitä, että tämä sovellus on tietysti yksi segmentin parhaista.

Jopa tämä sovellus on esikatselujärjestelmä joka näyttää mobiililaitteella saatavilla olevat tiedot. Tässä mielessä sinun on tiedettävä, että poistettujen tekstiviestien palauttaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa.

Ensimmäinen asia, joka sinun on otettava huomioon siinä mielessä, että kun olet valinnut palautettavat tekstiviestit, sinun on annettava vaihtoehto Palauta, juuri niin, että ne palaavat laitteeseen.

Nämä ovat sovelluksia, joilla voit palauttaa tekstiviestit

Tällä yksinkertaisella tavalla voit palauttaa kaikki poistetut tekstiviestit Androidissa, vaikka sinun ei tarvitsekaan kärsivät samoista haitoista.

Suosittelemme, että seuraavan kerran lataat sovelluksen, joka huolehtii tee varmuuskopio kaikesta sisällöstä. SMS -varmuuskopiointi ja -palautus on yksi parhaista, ja voit ladata sen ohjeista, jotka annamme sinulle myöhemmin.

Jos annamme itsemme Google Play Kaupan esittely Löysimme suuren määrän sovelluksia, jotka auttavat meitä palauttamaan tekstiviestejä WhatsAppista, Facebookista jne.

Ja kuten aiemmin kerroimme, Tekstiviestien varmuuskopiointi ja palautus on Android -sovellus, joka toimii hyvin yksinkertaisesti voit palauttaa poistetut tekstiviestit väärin ja jopa puhelulokin, voit myös ladata sen Play -kaupasta.

Niille, jotka eivät halua käydä läpi ymmärtämisen vaikeuksia että he ovat poistaneet tärkeän viestin, SMS -varmuuskopiointi + Se voi olla ratkaisu, tämä ladataan Google Play -kaupasta.

Tämä sovellus toimii kuten tekstiviestien noutaja, mutta se on myös vastuussa varmuuskopion ottamisesta tekstiviesteistä, jotta voimme saada niistä kopion vahingossa tapahtuvan poiston yhteydessä.

Kuinka ratkaista ongelma, kun poistat matkapuhelimestasi enemmän kuin sinun pitäisi

Näin tapahtuu kahden sovelluksen kanssa, jotka olemme nähneet tänään, mutta myös on sovellukset valokuvien palauttamiseksi Suosittelemme, että noudatat hyvin erityistä opetusohjelmaa, joka opastaa sinua palauttamaan poistetut valokuvat Android -matkapuhelimellasi tai -tabletillasi.

ja sovellukset, jotka varmasti auttavat sinua tällä hetkellä poistaa joitakin poistettuja tietoja laitteesta, Itse asiassa tämä huolestuttaa meitä paljon, kun se tapahtuu, mutta nyt voit tietää ratkaisun poistettujen tietojen palauttamiseen Android -laitteesta.

Ensimmäinen asia, joka sinun on tiedettävä, kun haluat palauttaa poistetut tekstiviestit, on se, että kuten aina Androidissa, on joitain sovelluksia, joiden avulla voimme suorita nämä vaiheittain ilman ongelmia.

Ja erittäin hyödyllinen temppu, jota varmasti rakastat, on se, että meille kaikille on käynyt, että meillä on vanha matkapuhelin ja meidän on haettava tekstiviesti meillä oli siellä, joten suosittelemme, että tiedät, miten voit palauttaa tekstiviestit vanhasta matkapuhelimestasi.

Tietysti sinun on tiedettävä tämä tällaisessa tilanteessa sinun on toimittava mahdollisimman nopeastiJos aikaa kuluu liikaa, sisältö saattaa kadota.

Oletko onnistunut palauttamaan poistetut tekstiviestit Androidissa vaiheittain? Jos sinulla on kysyttävää ja haluat meidän ratkaisevan ne opetusohjelman avulla, voit jättää sen kommentteihin ja vastaamme mielellämme siihen parhaalla mahdollisella tavalla.

Poistetut tekstiviestit näkyviin

Poistetut tekstiviestit näkyviin -teksti käsittelee menetelmiä, joiden avulla voit palauttaa poistetut tekstiviestit Android- tai iOS-mobiililaitteellasi. On tilanteita, joissa voit vahingossa poistaa tärkeitä tekstiviestejä, mutta älä huoli, on olemassa tapoja palauttaa ne takaisin.

Android-laitteilla voit käyttää erilaisia sovelluksia, kuten Dr.Fone tai Android Data Recovery, joiden avulla voit palauttaa poistetut tekstiviestit. Näiden sovellusten avulla voit skannata laitteesi ja löytää poistetut viestit, jotka voidaan palauttaa takaisin. Muista kuitenkin, että sinun on asennettava sovellus ja käytettävä sitä heti, kun olet poistanut viestit, jotta palautus onnistuu parhaiten.

iOS-laitteilla voit käyttää iTunes-varmuuskopiota palauttaaksesi poistetut tekstiviestit. Kun olet liittänyt laitteesi tietokoneeseen ja avannut iTunesin, valitse "Palauta varmuuskopiosta" -vaihtoehto ja valitse haluamasi varmuuskopio, joka sisältää poistetut viestit. Tämä menetelmä palauttaa koko varmuuskopion, joten varmista, että olet varmuuskopioinut laitteesi ennen viestien poistamista.

On tärkeää huomata, että vaikka nämä menetelmät voivat auttaa palauttamaan poistetut tekstiviestit, niiden onnistuminen riippuu monista tekijöistä, kuten ajasta, joka on kulunut viestin poistamisesta, ja käyttämästäsi laitteesta. Siksi on suositeltavaa toimia nopeasti ja varmuuskopioida laitteesi säännöllisesti, jotta voit palauttaa tärkeät tiedot tarvittaessa.

Vanhat tekstiviestit

Vanhat tekstiviestit voivat olla tärkeä osa viestinnän historiaa, ja joskus voi olla tarpeen palauttaa poistetut tekstiviestit tai tekstiviestit Android- tai iOS-mobiililaitteella. Onneksi nykyteknologia tarjoaa tapoja palauttaa nämä kadonneet viestit.

Android-laitteella: Jos olet poistanut vahingossa tärkeitä tekstiviestejä Android-laitteeltasi, voit yrittää palauttaa ne varmuuskopiosta. Android-laitteet tarjoavat usein mahdollisuuden varmuuskopioida tietoja Google-tilille tai pilvipalveluun. Avaa laitteesi asetukset, siirry kohtaan "Tilit ja varmuuskopiointi" ja tarkista, onko varmuuskopiointi kytketty päälle. Jos varmuuskopiointi on päällä, voit palauttaa poistetut tekstiviestit asentamalla Google Drive -sovelluksen ja synkronoimalla tiedot.

iOS-laitteella: Jos käytät iPhonea tai iPadia, poistettujen tekstiviestien palauttaminen voi olla hieman monimutkaisempaa. Voit kuitenkin yrittää palauttaa viestit iCloud-varmuuskopion avulla. Avaa laitteesi asetukset, napauta nimeäsi ja valitse "iCloud". Tarkista, onko tekstiviestien varmuuskopiointi päällä. Jos varmuuskopiointi on päällä, voit palauttaa viestit palauttamalla laitteen tehdasasetukset ja valitsemalla "Palauta iCloud-varmuuskopiosta" asennuksen aikana.

Kolmannen osapuolen sovellukset: Jos varmuuskopioita ei ole saatavilla tai ne eivät sisällä tarvittavia tekstiviestejä, voit myös kokeilla kolmannen osapuolen sovelluksia tekstiviestien palauttamiseen. On olemassa useita sovelluksia, jotka voivat skannata laitteen muistia ja palauttaa kadonneet viestit. Muista kuitenkin olla varovainen lataamiesi sovellusten kanssa ja varmista, että ne ovat luotettavia ja turvallisia.

Ennaltaehkäisy: Vaikka tekstiviestien palauttaminen voi olla mahdollista, on aina parempi ennakoida ja varmuuskopioida tärkeät viestit säännöllisesti. Tarkista laitteesi varmuuskopiointiasetukset ja varmista, että ne ovat päällä. Näin voit välttää stressin ja mahdollisuuden menettää arvokkaita viestejä tulevaisuudessa.

Tekstiviestien palautus

Tekstiviestien palauttaminen Android-laitteella

Jos olet vahingossa poistanut tekstiviestejä Android-laitteeltasi, on olemassa tapoja palauttaa ne. Yksi tapa on käyttää varmuuskopiota, jos olet tehnyt sellaisen aiemmin. Voit palauttaa tekstiviestit helposti seuraamalla näitä ohjeita: ensin avaa puhelimen asetukset ja siirry kohtaan "Käyttöjärjestelmä ja päivitykset". Sieltä valitse "Varmuuskopiointi ja palautus" ja valitse "Palauta" tai "Palauta tehdasasetukset". Tämän jälkeen valitse varmuuskopio, joka sisältää poistetut tekstiviestit ja palauta se. Näin saat poistetut tekstiviestit takaisin Android-laitteellesi.

Tekstiviestien palauttaminen iOS-laitteella

Jos käytät iOS-laitetta, voit myös palauttaa poistetut tekstiviestit. Voit tehdä tämän seuraamalla näitä ohjeita: ensin avaa asetukset ja siirry kohtaan "iCloud". Täältä voit tarkistaa, onko tekstiviestien varmuuskopiointi päällä. Jos se ei ole, ota se käyttöön. Kun varmuuskopio on päällä, voit palauttaa poistetut tekstiviestit seuraavasti: avaa viestisovellus ja napauta "Muokkaa" oikeassa yläkulmassa. Napauta sitten "Palauta" vasemmassa alakulmassa. Tämä palauttaa poistetut tekstiviestit iOS-laitteellesi.

Vaihtoehtoiset menetelmät tekstiviestien palauttamiseksi

Jos et ole tehnyt varmuuskopiota tai et pysty palauttamaan poistettuja tekstiviestejä edellisten ohjeiden avulla, on olemassa joitakin vaihtoehtoisia menetelmiä. Voit kokeilla käyttää erilaisia sovelluksia, jotka on suunniteltu tekstiviestien palauttamiseen. Näitä sovelluksia voi löytää sovelluskaupoista, ja ne voivat auttaa palauttamaan poistetut tekstiviestit laitteellesi. Kannattaa kuitenkin muistaa, että nämä sovellukset eivät aina takaa 100%:sta palautusmahdollisuutta.

Toimenpiteet poistettujen tekstiviestien palauttamiseksi

Kun yrität palauttaa poistettuja tekstiviestejä, on tärkeää toimia nopeasti. Mitä nopeammin aloitat palautusprosessin, sitä suurempi todennäköisyys onnistuneelle palautukselle. Varmista myös, että et tallenna uusia tekstiviestejä tai muita tietoja laitteeseesi, sillä uudet tiedot voivat korvata poistetut viestit ja tehdä palauttamisesta mahdottoman. Käytä palautusmenetelmiä huolellisesti ja noudata ohjeita tarkasti, jotta voit palauttaa poistetut tekstiviestit onnistuneesti.

 

Android poistetut viestit

Android-laitteilla poistettujen tekstiviestien palauttaminen voi olla mahdollista erilaisten menetelmien avulla. Yksi tapa on käyttää varmuuskopiotiedostoja, joita Android-laitteet luovat automaattisesti. Jos olet tehnyt varmuuskopion ennen viestien poistamista, voit palauttaa ne helposti. Siirry asetuksiin ja valitse "Varmuuskopiointi ja palautus". Etsi varmuuskopiotiedosto, joka sisältää poistetut viestit, ja palauta ne.

Toinen tapa palauttaa poistetut viestit on käyttää erilaisia ​​kolmannen osapuolen sovelluksia, jotka tarjoavat tällaisen palautustoiminnon. Näitä sovelluksia voi ladata Google Play -kaupasta, ja niitä on useita erilaisia. Kun olet ladannut sovelluksen, käynnistä se ja anna sille tarvittavat luvat päästäksesi käsiksi poistettuihin viesteihin. Sovellus skannaa laitteen muistin ja yrittää palauttaa poistetut viestit.

Huomioitavaa on, että viestien palauttaminen ei ole aina mahdollista, erityisesti jos on kulunut paljon aikaa viestien poistamisen jälkeen. Viestit voivat myös korvautua uusilla tiedoilla, jolloin palauttaminen ei enää ole mahdollista. Siksi on tärkeää toimia nopeasti, kun haluat palauttaa poistetut viestit.

On myös tärkeää olla varovainen, kun lataat ja käytät kolmannen osapuolen sovelluksia viestien palauttamiseen. Varmista, että lataat sovelluksen luotettavasta lähteestä ja tarkista käyttäjäarvostelut ennen sen asentamista. Lisäksi sovelluksille annetaan usein pääsy henkilökohtaisiin tietoihin, joten varmista, että ymmärrät, mitä tietoja sovellus voi käyttää.

Indeksi
  1. Näiden vinkkien avulla voit palauttaa poistetut tekstiviestit
  2. On mahdollista palauttaa tekstiviestejä tai tekstiviestejä ilman juurta
  3. Nämä ovat sovelluksia, joilla voit palauttaa tekstiviestit
  4. Kuinka ratkaista ongelma, kun poistat matkapuhelimestasi enemmän kuin sinun pitäisi
  5. Poistetut tekstiviestit näkyviin
  6. Vanhat tekstiviestit
  7. Tekstiviestien palautus
  8. Android poistetut viestit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up