Ohjelmat äänen poistamiseksi videoista

10 ilmaista ohjelmaa ääniraidan erottamiseen, leikkaamiseen ja poistamiseen videosta, mikä tekee siitä mykistetyn ja hiljaisen

Poista ääni videoista Se on yksi yksinkertaisimmista ja helpoimmista videonmuokkausoperaatioista, ja käytännössä jokainen, joka on ainakin kerran käsitellyt videota, pystyy tekemään ilman liikaa vaiheita. Tätä varten voimme käyttää yhtä monista videonmuokkausohjelmista, mutta voimme myös käyttää automaattisia online -palveluita ja sovelluksia älypuhelimille tai tableteille, jotka on suunniteltu retusoimaan videoita.

Käyttämällä yhtä näistä työkaluista on siis mahdollista poista puhe tallennetusta videosta mykistää tai poimia kappaleen musiikkivideosta, jotta voit tarvittaessa lisätä haluamasi äänen tai säilyttää vain äänen.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle parhaat ilmaiset ohjelmat ladattavaksi ja käytettäväksi poista ääni videosta Windows PC, Mac ja Linux. Perinteisten ohjelmien rinnalla näytämme myös joitain verkkopalveluja, jotka voivat suorittaa saman yksinkertaisen videon retusointitehtävän kaikkien käyttäjien ulottuvilla.

Ohjelmat äänen poistamiseksi videosta tietokoneella

 

Ensimmäinen ohjelma, jota voimme käyttää tietokoneessa äänen poistamiseen videosta, on Videoeditori, sisäänrakennettu Windows 10: een ja käynnistettävä suoraan Käynnistä -valikosta.

Tämän ohjelman avulla voimme nopeasti poistaa äänen mistä tahansa videosta aloittamalla uuden videoprojektin painamalla lisätä, valitse video, josta ääni poistetaan, vedä ääni ikkunan alaosaan, paina oikealla painikkeella alareunassa ladattua videota ja lopuksi avaa valikko Äänenvoimakkuus, joten voit painaa äänenvoimakkuuskuvaketta ja tuoda sen nollaan. Tämän muutoksen jälkeen painamme oikeassa yläkulmassa Viimeistele video ja tallennetaan se hiljaisen videon saamiseksi. Samasta ohjelmasta on mahdollista lisätä taustamusiikkia tai mukautettua musiikkia painamalla vastaavia painikkeita Taustamusiikki Ja Mukautettu ääni.

Toinen kelvollinen ohjelma äänen poistamiseksi videoista on HitFilm Express, on jo raportoitu oppaassa ohjelmia videon laadun parantamiseksi.

HitFilm Express on ilmainen ja sisältää monia ammattimaisia ​​videon editointitoimintoja, visuaalisia tehosteita ja työkaluja elokuvien tekemiseen kuten televisiossa. Jos haluat poistaa äänen videosta HitFilm Expressin avulla, sinun on ensin tuotava video uuteen ohjelmaprojektiin, lisättävä video aikajanalle ja huomaat, että ääniraita on jo erotettu videosta. Napsauta tässä vaiheessa vain hiiren oikealla painikkeella videota ja valitse "Poista linkitys", jos haluat katkaista linkin videon ja ääniraidan välillä. Ääniraita voidaan sitten poistaa videon tallentamiseksi ilman ääntä tai se voidaan myös säilyttää ja poimia videosta.

Parhaista videonmuokkausohjelmista löydämme myös DaVinci ratkaisee, Yksi parhaat vaihtoehdot Adobe Premierelle.

DaVinci Resolve on samanlainen kuin Hitfilm Express ja tarjoaa erilaisia ​​edistyneitä ammattitason videoeditointivaihtoehtoja. Jos haluat poistaa äänen videosta DaVinci Resolve -ohjelmalla, sinun on luotava uusi projekti, avaa muokattava video napsauttamalla "Tiedosto" -valikkoa, vedä se aikajanalle ja huomaa sitten ääniraidan erotus videolta. Voit sitten napsauttaa videota hiiren kakkospainikkeella irrottaaksesi sen ääniraidasta, joka voidaan sitten poistaa kokonaan.

Muita kelvollisia ohjelmia äänen poistamiseksi PC -videoista ovat:

 • OpenShot Video Editor, loistava videonmuokkausohjelma PC: lle, on mahdollisuus erottaa ja poistaa ääni videosta. Avaa ohjelman Tiedosto -valikosta video (AVI, WMV, MP4 jne.) Ja lisää se aikajanalle. Napsauta videota hiiren kakkospainikkeella löytääksesi Äänenvoimakkuus-vaihtoehdon ja mahdollisuuden valita koko video. Joten aseta vain äänenvoimakkuus 0: een, jotta koko video voidaan mykistää ja hiljentää.
 • Shotcut, toinen parhaat ilmaiset videoeditointiohjelmat, se on myös tehokas videonmuokkausohjelma, jolla voit poistaa minkä tahansa ääniraidan videosta. Avaa tiedosto Shotcutista, lisää se aikajanalle ja etsi sitten Audio -osio yläreunan Ominaisuudet -välilehdestä. Valikon avulla voit valita kappaleen suhteen vaihtoehdon sen poistamiseksi.
 • VSDC Video Editor voit käyttää erityistä "Jaa ääni ja video"jonka avulla voit helposti poistaa äänen videoista. Tämä vaihtoehto löytyy Ominaisuudet -ikkunasta ohjelman käyttöliittymän oikealla puolella. Erottamalla ääni ja video, voit poistaa ääniraidan tai tallentaa sen erilliseen tiedostoon.
 • Helppo Video Maker on toinen videonmuokkausohjelma, jolla on mahdollisuus poistaa ääniä ja ääntä.
  Mahdollisuus poistaa ääni käytöstä löytyy painamalla hiiren oikeaa painiketta lisätyn videon aikajanalla ja siirtymällä ylös Audio.
 • VirtualDub, historiallinen avoimen lähdekoodin ohjelma PC: lle, voit poistaa äänet videosta käyttämällä Audio -valikon vaihtoehtoa.
 • VLC Media Player, ohjelman avulla voit katsella videota tietokoneella voit tallentaa videon ilman ääntä ja ääntä menemällä valikkoon Keskiverto ja sitten eteenpäin Tallenna ja muunna. Lisäämme muokattavan videon, paina painiketta Muunna ja tallenna, napsauta painiketta vaihtaaksesi profiilia Audio, mennään korttiin Äänikoodekki ja poista valinta ruudusta Audio; sitten painamme eteenpäin Tallentaa hiljaisen videon tallentamiseksi.

Käytämme läsnäolijoiden joukosta yksinkertaisinta ohjelmaa ja poistamme äänen, jotta voimme laittaa suosikkiäänesi tai taustamusiikkisi, ehkä käyttämällä kappaleita, joissa ei ole tekijänoikeuksia Sivustot, joilla voit ladata ilmaista musiikkia, kuunnella ilmaiseksi jopa klubeissa ja juhlissa.

Verkkosivustot äänen poistamiseksi online -videoista

 

Edellisessä luvussa mainittujen ohjelmien käytön lisäksi voimme poistaa äänen automaattisesti videosta ilmaisen verkkosovelluksen avulla Muunna video verkossa.

Muunna video verkossa -toiminnon avulla voit muuntaa videon muodon muihin muotoihin (esimerkiksi MP4) ja painamalla painiketta asetukset sivun keskellä, jos haluat tallentaa sen ilman ääntä yksinkertaisesti tarkistamalla kohteen Ei ääntä. Lopussa napsautamme Muunna muuntaaksesi videon ja tallentaaksesi sen tietokoneen muistiin ilman ääntä.

Toinen sivusto, jonka avulla voimme poistaa ääntä online -videoista, on Convertio, joka toimii samalla tavalla kuin edellisellä sivustolla.

Kun olet ladannut videotiedoston sivustolle, varmista, että valitset muuntoformaatiksi MP4, paina rataskuvaketta ja siirry kenttään Audio ja kentällä Codec, valitsemme kohteen Ei mitään (Poista ääniraita), joten voit heti muuntaa videon sivustolle ja ladata uuden mediatiedoston ilman ääniraitaa.

Toinen hyvä sivusto äänen poistamiseksi online -videoista on Online-Muunna, online-muunnin, joka on monipuolinen ja käyttövalmis.

Kun sivusto on avattu, napsauta yläreunaa Valitse tiedosto, lataa video ja poista ääni ja selaa ikkunaa, kunnes löydät osan Ääniasetukset (valinnainen), joten voit jatkaa Äänikanava ja valitse kohde Sammuta ääniraita. Aloittaaksemme prosessin, meidän tarvitsee vain painaa Aloita muunnos alareunassa ja odottaa kärsivällisesti uuden hiljaisen videotiedoston lataamista.

Päätelmät

 

Onneksi ohjelmista ei ole pulaa tiedostojen poistamiseksi ilmaiseksi saatavilla olevista videoista, ja niille, joilla tietokone on estetty yritystasolla tai jotka eivät pysty asentamaan uusia ohjelmia, he voivat aina osoittaa yllä oleville muuntosivustoille, jotta he voivat poistaa äänen kaikista videoista asentamatta mitään.

Saat lisätietoja oppaastamme Äänen vaihtaminen videolle synkronisesti tai lisäämällä taustamusiikkia.
Jos toisaalta halusimme poistaa äänen suoraan älypuhelimesta tai tabletista, voimme lukea artikkeleitamme Parhaat sovellukset äänen ja videon muuntamiseen Androidissa Ja Parhaat sovellukset äänen ja videon muuntamiseen iPhoneen ja iPadiin.

Indeksi
 1. Ohjelmat äänen poistamiseksi videosta tietokoneella
 2. Verkkosivustot äänen poistamiseksi online -videoista
  1. Päätelmät

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up