Kuinka poistaa ohjelmia Macista? Älä jätä jälkeä tietokoneellesi

Saattaa olla, että kun näet tietokoneesi prosessorin ja tekniset tiedot, huomaat, että jotkut sovellukset ovat tarpeettomia. Jos tietokoneessasi on macOS-sovelluksia, niiden poistaminen ei välttämättä ole niin monimutkaista kuin sen varmistaminen, ettei niistä jää jälkiä. Sinun on vaadittava jotain muuta kuin yhteistä toimintoa. Tässä osoitamme yksityiskohtaisesti eri prosesseja Älä jätä tietokoneellesi jälkiä asennuksesta poistetusta ohjelmasta.

Indeksi

  Miksi on joitain sovelluksia, joita Mac ei anna sinun poistaa?

  Kaukana kaikesta mitä voit tehdä on sovelluksia, joita et voi poistaa ja nämä ovat alkuperäisiä sovelluksia, toisin sanoen ne asennetaan Maciin. Tämä voi tapahtua, koska ne ovat välttämättömiä niiden normaalin toiminnan kannalta sovelluksessa tai voimme myös osoittaa, että jotkut on suunniteltu parantamaan käyttökokemusta. Kuten valokuvat, yhteystiedot, kalenteri tai laskimet.

  On mahdollista, että on olemassa sovelluksia, jotka voivat tehdä sen, mutta varmasti, jos teet sen, pääsovelluksen eheys on vaarassa tai vakuutus ei toimi samalla tavalla kuin ennen poistoa. Ehdotus on yksinkertainen: "On sovelluksia, jotka ovat pysyviä, koska ne huolehtivat ohjelmiston toiminnan eheydestä"

  Mikä Launchpad on ja kuinka sen avulla voidaan poistaa minkä tahansa sovelluksen asennus?

  käynnistyslevy ja mac-sovellukset

  Launchpad on Finderin kaltainen sovellus, eli sitä käytetään sovellusten poistamiseen. Voimme kertoa sinulle, että käytä Launchpadia Macissasi Se on erittäin kätevä tapa pystyä poista AppStoresta ladatut sovelluksetmenettely on seuraava:

  • Avaa Launchpad Sovellukset-kansiossa tai Dockin kautta.
  • Jos et näe Launchpad-sovellusta, kirjoita nimi hakukenttään, joka löytyy näytön yläreunasta, tai liu'uta sormiasi ohjauslevyllä vasemmalta oikealle nähdäksesi, voitko paikantaa sen.
  • Paina Optio (⌥) tai vaihtoehtoisesti napsauta sovellusta ja pidä sitä painettuna, kunnes sovellus heiluu.
  • Löydät X-painikkeen poistettavan sovelluksen vieressä, valitse se ja vahvista se. Jos et näe X-merkkiä, tämä tarkoittaa, että tätä sovellusta ei ole ladattu AppStoresta. Tässä tapauksessa ihanteellinen on käyttää Finderia.
  • Mikäli hakemus on maksettu, hakemusta ei pääsääntöisesti peruuteta, vaan sinun on joka tapauksessa hankittava tieto liittymän täydellisestä peruutuksesta.

  Miten suojatut sovellukset voidaan poistaa?

  Jos esimerkiksi haluat poistaa Spotifyn Macista, kokeile perinteistä tapaa, jonka selitämme myöhemmin, mutta jos se ei ole tällä tavalla mahdotonta. Ihannetapauksessa on löytää sovellus, joka pystyy tekemään sen. Tätä varten voimme suositella joitain, jotka voivat tehdä sen, kunhan tämä ohjelmisto ei ole välttämätön sovelluksen asianmukaiselle toiminnalle. Jos tämä perinteinen menetelmä ei toimi sinulle, on olemassa appcleaner, appdelete tai asennuksen poisto.

  Perinteinen tapa poistaa sovelluksia

  Tunnetuin tapa poistaa macOs-sovellus tai -ohjelma on seuraava:

  • Paikanna Sovellukset-kansio tai etsi myös oikopolku Finderin vasemmasta palkista.
  • Valitse kohde, ohjelmisto tai sovellus, jonka haluat poistaa.
  • Vedä vain valittu kohde roskakoriin.
  • Vahvista, mitä on tehty, eli poistaminen.
  • Kun olet valmis, syötät roskakoriin ja poistat jäljen (jos mahdollista).

  Tämä menetelmä kuitenkin ei ole erehtymätön ja voi jättää jälkiä jota et voi poistaa tällä tavalla

  Poistaako Mac kaikki jäljet ​​tietokoneeltasi poistamistasi sovelluksista?

  henkilö, joka käyttää macbookia

  MacOS:n ja Windowsin välillä on monia eroja. Sovellusten jälkien poistamiseksi MACissa tämä ei poista niitä, toimenpide on sovelluksen ja ohjelmiston poistaminen Mac-tietokoneesta, valitse vain se, jonka haluat poista käytöstä tai poista ja lomake on vetää minut roskakoriin.

  Roskakori poistetaan kuitenkin käytöstä myöhemmin, mutta se jättää jälkiä tiedostoista, joista ei ole hyötyä. Mac App Storessa on useita kolmansien osapuolien kehittämiä sovelluksia, jotka pystyvät takaamaan täydellisen poistamisen ja sen ei jätä jälkeä poistetuista tiedostoista.

  Ilmainen ladattava ohjelmisto sovellusten poistamiseen Macista

  Suositeltava tapa poistaa tiedostot ja jättää jälkiä jättämättä on käyttää tiedostoihin erikoistuneita sovelluksia, joista meillä on:

  asennuksen poisto

  Se on yksi parhaista ilmaisista sovelluksista, joka poistaa sovelluksia jättämättä jälkiä tai jälkiä hyödyttömistä tiedostoista. Tämän avulla sinulla on mahdollisuus pystyä vapauttaa arvokasta tilaa tietokoneellesi ja tällä se parantaa tietokoneesi suorituskykyä, hyvä puoli tässä sovelluksessa on, että siinä on ilmaisia ​​päivityksiä.

  AppDelete

  AppDelete-sovellus on erittäin käytännöllinen ja helppokäyttöinen, koska pelkkä vetäminen poistaa sovelluksen ja kaikki sovellukseen liittyvät kirjastot poistetaan kokonaan jättämättä jälkiä.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up