Kuinka poistaa Yahoo-hakukone selaimesta

Olemmeko asentaneet Yahoo-hakukoneen vahingossa ja haluammeko muuttaa sitä? Katsotaanpa, kuinka se tehdään kaikilla selaimilla, kuten Chrome, Firefox ja Edge

Saattaa sattua, että löydämme selaimen, jossa Google-hakukone ei ole enää läsnä, mutta sen tilalle löydämme Yahoo, joka on varmasti vähemmän tarkka ja täydellinen ja joka ohjaa kaikki vierailemamme sivustot sen kautta. Jotkut selaimet käyttävät Yahoo oletushakukoneenamutta useimmissa tapauksissa muutos toteutetaan ilman käyttäjää, koska se asennetaan yhdessä a ilmainen sponsoroitu ohjelmajoka pakottaa käyttäjän tehokkaasti hakemaan Yahoolla.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle kuinka poistaa Yahoo-hakukone kaikista tietokoneesi suosituimmista selaimistajotta voimme palata Google-hakuun (edelleen paras hakukone).

Poista Yahoo-hakukone Google Chromesta

Voit vaihtaa Yahoo-hakukoneen välittömästi Google Chromesta napsauttamalla osoitepalkkia hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla kohteen Hallitse hakukoneitatunnistamme äänen Yahoo Paina hakukoneluettelossa sen vieressä olevaa kolmea pistettä ja paina merkintää Poista listalta.

Kun olet poistanut Yahoo, paina kolmea pistettä Google-hakukoneen vieressä ja paina Oletusasetuksena. Jos Yahoo on muuttanut myös Chromen kotisivua, voimme palauttaa sen menemällä valikkoon minä odotan (aina sisällä asetukset) ja paina Uusi välilehtisivu tai poistamalla osiosta viittaukset Yahoo-sivustoon Mukautettu verkko-osoite.

Edelleen samasta ikkunasta mennään osioon Käynnistyksessä ja valitsemme Avaa Uusi Välilehti-sivujotta voidaan poistaa kaikki avoimien sivujen mukautukset (joiden joukossa Yahoo usein esiintyy).

Poista Yahoo-hakukone Microsoft Edgestä

Jos käytämme Microsoft Edgeä selaimena Internetin selaamiseen, voimme poistaa Yahoo-hakukoneen painamalla valikkoa, jossa on kolme pistettä oikeassa yläkulmassa ja napsauttamalla asetuksetavaamalla valikon Yksityisyys, haku ja palvelutpainamalla alas Osoitepalkki ja haku ja lopulta ylös Hallitse hakukoneita.

Kuten Chromessa on jo nähty, paina vain kolmea pistettä moottorin vieressä Yahoo ja lopuksi napsauta Poista poistaaksesi ärsyttävän hakukoneen. Jos haluat palauttaa Googlen tai Bingin, paina kolmea pistettä niiden moottorien vieressä ja valitse Oletusasetuksena.

Jos Yahoo on myös muuttanut aloitusnäyttöä tai käynnistyy ikkunana yksinään, siirrytään valikkoon Aloitus, Koti ja uudet välilehdet ja varmistamme, että laitamme äänet päälle Avaa uusi välilehtisivu Ja Uusi välilehtipoistamalla kaikki esiladatut Yahoo-sivut.

Poista Yahoo-hakukone Mozilla Firefoxista

Jos käytämme tietokoneellamme Mozilla Firefox -selainta, voimme poistaa Yahoo-hakukoneen painamalla valikkoa, jossa on kolme riviä oikeassa yläkulmassa ja avaamalla valikon. asetukset ja vie meidät valikkoon Tutkimus.

Jos haluat muuttaa osoitepalkin hakukonetta, siirry osioon Oletushakukone ja valitsemme avattavasta valikosta Google tai mikä tahansa muu moottori. Jos haluat poistaa Yahoo kokonaan moottorien luettelosta, vieritä sivua alas, valitse Yahoo Search Shortcuts -luettelosta ja paina lopuksi Poista.

Jos huomaamme Yahoo-kotisivun avautuvan joka kerta kun käynnistämme selaimen, avaa Kotisivu-valikko (aina asetuksissa) ja varmista, että se on asetettu Firefoxin kotisivu merkinnän vieressä Kotisivu ja uudet ikkunat tai vaihtoehtoisesti asetamme Henkilökohtaiset osoitteet avattavasta valikosta ja valitse, mikä hakukone avataan käynnistyksen yhteydessä (esim www.google.it).

Tarkista järjestelmäsi mainosohjelmien varalta

Jos yllä olevista muutoksista huolimatta Yahoo palauttaa itsensä hakukoneeksi tai selaimen kotisivuksimeillä on luultavasti jokin laajennus tai ohjelma, joka toimii Adwarelataa Yahoo-asetukset automaattisesti.

Poistaaksesi mainosohjelman Poistetaan laajennukset joita emme tiedä käytössä olevasta selaimesta, poistamme kaikki viittaukset Yahoo tai ohjelmiin "Hae" Windowsiin asennettujen ohjelmien luettelossa ja käynnistä tehokas haittaohjelmien torjunta, kuten Adwcleaner meidän PC:llämme.

Ladataan tämä haittaohjelmien torjunta tietokoneellamme aloitamme skannauksen ja odotamme; Jos valvontatoimintoja sisältävää mainos- tai vakoiluohjelmaa löytyy, valitse ja poista ne pysyvästi. Puhdistuksen jälkeen käynnistämme käyttöjärjestelmän aina uudelleen ja jatkamme Yahoo-jäämien poistamista selaimista.

Johtopäätökset

Yahoo se ei ole huono hakukone, mutta mainostarkoituksiin jakaa moottorinsa moniin ilmaisiin Windows-sovelluksiinasentaa usein itsensä käyttäjän tietämättä (joka aina napsauttaa Kun olet, Seuraava tai Joo kun se asentaa uuden ohjelman): tämä tekee siitä erittäin häiritsevän ja ärsyttävän, koska haut eivät ole yhtä tarkkoja kuin Googlen.

Onneksi voimme helposti poistaa sen kaikista nykyaikaisista selaimista yksinkertaisia ​​ohjeita noudattamalla, ja Adware-tartunnan sattuessa voimme myös käyttää tehokasta haittaohjelmien torjuntaa järjestelmän puhdistamiseen.

Jos selain ei halua unohtaa, Yahoo voi olla hyödyllinen palauttaa selaimen alkuasetukset valittu, jyrkkä valinta, mutta joka usein osoittautuu tehokkaaksi.

Indeksi
  1. Poista Yahoo-hakukone Google Chromesta
  2. Poista Yahoo-hakukone Microsoft Edgestä
  3. Poista Yahoo-hakukone Mozilla Firefoxista
  4. Tarkista järjestelmäsi mainosohjelmien varalta
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up