Kuinka saada rajoittamaton Internet matkapuhelimeesi

Voitko surffata Internetissä ja ladata tiedostoja kiinteän matkapuhelimen kautta? Kuinka saada rajoittamaton nettiyhteys matkapuhelimellasi?

Ne, jotka matkustavat paljon tai viettävät paljon aikaa poissa kotoa, voivat harkita a rajoittamaton Internet-liittymäselata älypuhelimellasi ilman, että sinun tarvitsee ajatella kulutettua dataliikennettä.

Jos se oli mahdotonta vielä muutama vuosi sitten, nyt voimme saada Internet ilman liikennerajoituksia puhelimeesihyödyntäen joitain uusia tarjouksia, jotka on omistettu niille, jotka haluavat Tasainen mobiili Internet tai hyödyntämällä jotakin alla mainituista teknologioista pystyäkseen todella surffailla ilman rajojamikä vähentää tehokkaasti datatarjouksemme liikenteen kulutusta nollaan.

Tässä oppaassa näytämme sinulle kuinka saat rajattoman Internetin älypuhelimeesi, hyödyntäen joitain temppuja ja joitain tähän tarkoitukseen suunniteltuja tarjouksia. Jotkut ehdotetuista menetelmistä sisältävät lisäkustannuksia, toiset edellyttävät uuden tariffisuunnitelman tilaamista, mutta niille, jotka haluavat säästää hinnalla millä hyvänsä, on myös täysin ilmaisia ​​tapoja surffaa ilman liikennerajoituksia älypuhelimellasi ilmaisten Wi-Fi-verkkojen ansiosta.

1) Tilaus äärettömällä gigatavulla

Kaikki tärkeimmät italialaiset puhelinoperaattorit tarjoavat tilaukset rajoittamattomilla gigatavuilla: hinnat ovat korkeat, mutta pystymme navigoimaan ilman pelkoa gigatavujen loppumisesta, koska navigointi on todella mahdollista ilman aika- ja datarajoituksia.

Alle olemme koonneet parhaat tarjoukset rajoittamattomalla gigatavulla havainnollistaen sekä hintaa että muita tilaukseen sisältyviä etuja:

  • Vodafone Infinite: Vodafonella saamme rajoittamattoman gigatavun 5G-verkossa (nopeus rajoitettu 10 Mbps), rajattomasti tekstiviestejä, rajattomasti minuutteja EU:hun, 1000 minuuttia EU:n ulkopuolelle, 1 Gt verkkovierailua EU:n ulkopuolella hintaan 24,99 € kuukaudessa;
  • Rajoittamaton TIM 5G -teho: TIM:llä saamme rajattomasti gigatavua 5G-verkossa (maksiminopeus), rajattomasti tekstiviestejä ja minuutteja, tuotettua liikennettä ja tekstiviestejä verkkovierailuissa EU-maissa sekä etuoikeutetun pääsyn 5G-verkkoon ja puhelinapua hintaan 39,99 € kuukaudessa;
  • WindTre More Unlimited 5G: WindTren avulla saamme rajattomasti gigatavuja 5G-verkkoon (maksiminopeus), rajattomasti minuutteja, 200 tekstiviestiä, 200 minuuttia ulkomailla, puhelinkeskukset ilman odottelua ja lisämaksullisten palveluiden eston hintaan 29,99 € kuukaudessa.

Halvin tarjous on Vodafonelta, joka hintaan 24,99 € kuukaudessa mahdollistaa rajoittamattoman Internetin käytön puhelimessasi samalla kun hyödynnät 5G-peittoa, vaikka se rajoitetaan 10 Mbps:n enimmäisnopeuteen; jos haluamme älypuhelimeemme suurimman latausnopeuden, meidän on keskityttävä TIM:n ja WindTren tarjouksiin, jotka ovat saatavilla korkeammalla hinnalla.

Saat lisätietoja lukemalla oppaamme parhaat hinnat Internetille matkapuhelimissa (Tim, WindTre, Vodafone jne.).

2) Ilmainen Wi-Fi kodin ulkopuolella

Jos meillä on kiinteän verkon Internet-liittymä Fastweb tai kanssa Vodafone Ja Tiscali voimme hyödyntää näiden operaattoreiden tarjoamia ilmaisia ​​Wi-Fi-verkkoja surffaillaksemme ilmaiseksi ilman rajoituksia.

Hotspotit ovat saatavilla kaikkialla Italiassa vain näiden kahden operaattorin asiakkaille ja voit säästää dataliikennettä mobiilitarjouksessa. pääsyä varten Käytä vain valitun operaattorin SIM-korttia tai käytä varatun alueen käyttöoikeuksia. Näiden Wi-Fi-verkkojen kattavuus on erittäin laaja ja kasvaa jatkuvasti niin, että monissa suurissa kaupungeissa voidaan todella surffata Internetissä ilman liikennerajoituksia.

3) Julkiset Wi-Fi-hotspotit

Kun kiertelemme suurissa kaupungeissa, julkisessa puistossa, ravintolassa tai lentokentällä, voimme surffata Internetissä ilmaiseksi muodostamalla yhteyden julkisiin Wi-Fi-hotspoteihin.

Useimmiten on tarpeen rekisteröidä tili puhelinnumerolla ja vahvistustekstiviestillä tai navigoida kysymällä verkon ylläpitäjältä pääsysalasana (esimerkiksi tarjoilijalta). Joissain tapauksissa kun on kyse läänin tai kunnan hallinnoimista julkisista verkoista, Internet-yhteys rajoittaa lähes varmasti käytettävissä olevaa liikennettä: joudumme tyytymään tarjottuun nopeuteen (usein alle 10 Mbps).

Jotta uusien hotspottien löytäminen olisi helpompaa, pyydämme sinua lukemaan oppaamme Sovellus löytää ilmainen Wi-Fi ja ilmaisia ​​langattomia verkkoja kartalta.

4) Travel Wi-Fi -reititin

Jos hotellissa löydämme Ethernet-pistorasian, voimme luoda suojatun henkilökohtaisen Wi-Fi-verkon ja surffaa rajoituksetta matkapuhelimellasi käyttämällä matkareititintä, kuten GL.iNet GL-SFT1200.

Yhdistämällä tämän reitittimen Ethernet-porttiin luodaan Wi-Fi-verkko, johon voimme yhdistää puhelimemme, mutta myös kannettavat tietokoneet ja tabletit hyödyntäen hotellin langallista verkkoa maksimaalisen nopeuden saavuttamiseksi.

Kannettavissa reitittimissä voimme myös aktivoida VPN-yhteyden, jotta kukaan ei sieppaa tietoliikennettämme kiinteän verkon kautta. Saat lisätietoja lukemalla oppaamme kuinka määritä VPN reitittimeen.

Johtopäätökset

Ne ovat ottaneet kantaa myös Italiassa täysin tasaiset mobiili Internet-tarjoukset, jotta voimme muodostaa yhteyden ilman pelkoa, että käytettävissä oleva Gt loppuu yhtäkkiä. Jos emme halua hyödyntää tarjouksia rajoittamattomalla gigatavulla, voimme aina käyttää Vodafonen, Fastwebin ja Tiscalin julkisia Wi-Fi-verkkoja, julkisia Wi-Fi-hotspotteja ja usein matkustaville yhdistää matkan. Wi-Fi-reititin muuttaa oven Ethernetin yhdeksi tukiasemaksi kaikentyyppisille laitteille.

Jos haluat lisätietoja aiheesta, suosittelemme, että jatkat artikkelimme lukemista surffaa Internetissä ilmaiseksi Italiassa ja ympäri maailmaa.

Jos haluamme surffata Internetissä datatikulla tai kannettavalla modeemilla, lue oppaamme parhaat Internet-tarjoukset Internet-tikuillejoten voit navigoida ilman lankapuhelinta.

Indeksi
  1. 1) Tilaus äärettömällä gigatavulla
  2. 2) Ilmainen Wi-Fi kodin ulkopuolella
  3. 3) Julkiset Wi-Fi-hotspotit
  4. 4) Travel Wi-Fi -reititin
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up