Microsoft Storen palauttaminen Windows 11:ssä

Windows 11 Microsoft Store ei enää toimi tai ei avaudu? Katsotaan mitä voimme tehdä sen palauttamiseksi.

The

Suorita vianmääritys

Ensimmäinen vinkki on käyttää se heti vianmääritys, joka tarjoaa vaihtoehdon, joka on omistettu juuri Microsoft Storelle ja sieltä lataamillemme sovelluksille. Tämä tuote on saatavilla sekä Windows 11:lle että Windows 10:lle, ja se voi välittömästi osoittautua ratkaisevaksi Microsoft Storen toimivuuden kannalta.

Jatkamiseksi painamme VOI + I Avaa Asetukset-valikko näppäimistöllä napsauttamalla valikkoa Järjestelmäavaamme valikon Ongelmien karttoittaminen ja otetaan se ylös Muut vianmääritysohjelmat; paina avautuvassa näytössä -painiketta Juosta esillä kohteen vieressä Windows Store -sovelluksetmyymälän oikean toiminnan palauttamiseksi.

Nollaa Microsoft Storen välimuisti

Microsoft Storella on myös oma välimuisti ja voimme yrittää tyhjentää sen palauttaaksemme estyneen tai uusia sovelluksia lataamattoman myymälän oikean toiminnan.

Ota tämä ehdotus käyttöön painamalla WIN+R näppäimistöllä avataksesi ikkunan Juostakirjoitamme komennon wsreset.exe ja paina Enter-näppäintä; tyhjä komentokehoteikkuna avautuu, jossa komento suoritetaan, mikä vapauttaa Microsoft Storen välimuistin.

Korjaa Microsoft Store

Monien Microsoft Storen korjaamiseen tarjottujen työkalujen joukossa löydämme myösautomaattinen korjausvaihtoehtojoka sisältyy sovelluksen asetuksiin ja hyödyllinen kaikissa tapauksissa, joissa aikaisemmat ehdotukset eivät ole vaikuttaneet.

Korjataksesi Microsoft Storen tehokkaasti otamme sinut tielle Asetukset -> Sovellukset -> Sovellukset ja ominaisuudettunnistamme sovelluksen Microsoft Storepaina kolmea pistettä sovelluksen nimen vieressä, paina Edistyneet asetukset ja vieritä, kunnes saavutamme osion Nollaa.

Tästä voimme edetä askel askeleelta: paina ensin painiketta Lopettaa prosessin pysäyttämiseksi painamme sitten eteenpäin Palauttaa palauttaa kauppa menettämättä henkilötietoja; Jos tämä ei riitä käynnistämään sitä uudelleen, painamme myös painiketta Nollaa tyhjentääksesi sekä välimuistin että Microsoft Storeen liittyvät henkilökohtaiset tiedot.

Rekisteröi Microsoft Store -sovellus

Jos Microsoft Store -sovelluksessa on ongelmia järjestelmäpäivityksen jälkeen tai Windows-versiosta toiseen vaihtamisen jälkeen (esimerkiksi Windows 10 - Windows 11), voimme toistaa rekisteröintimenettelyn, jotta se toimii taas.

Käytä tätä temppua avaamalla Käynnistä-valikko ja kirjoittamalla Windows PowerShell ja sovelluksen tunnistamisen jälkeen painamme sivua Suorita järjestelmänvalvojana avataksesi konsolin järjestelmänvalvojan käyttöoikeuksilla.

Kirjoitamme uuteen konsoli-ikkunaan seuraavan komennon:

Get-AppxPackage -AllUsers *WindowsStore* | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}

ja sen jälkeen näppäimistön Enter-näppäintä. Microsoft Store -sovelluksen rekisteröintimenettely käynnistetään konsolissa kaikille PC:n käyttäjille. toimenpiteen lopussa suljemme kaiken ja käynnistämme tietokoneen uudelleen, jotta muutokset tulevat voimaan.

Käytä SFC:tä ja DISM:ää Microsoft Storen palauttamiseen

Jos emme saa Microsoft Storea toimimaan edes rekisteröinnin kanssa, todennäköisesti kyllä vaurioituneet järjestelmätiedostotmikä estää kauppaan liittyvien sovellusten tai prosessien käynnistymisen.

Järjestelmätiedostojen korjaamiseksi nopeasti voimme käyttää kahta komentoa: SFC ja DISMmolemmat käynnistetään komentokehotteesta ja f erinomainen ratkaista järjestelmätiedostoihin liittyviä ongelmia ja klo Vialliset Windows-asennukset.

SFC:tä varten avaamme Käynnistä-valikon ja etsimme Komentokehote ja paina sivuttain Suorita järjestelmänvalvojana sen valinnan jälkeen. Käynnistämme kehotteesta seuraavan komennon:

sfc /scannow

aloittaaksesi järjestelmätiedostojen etsimisen ja korjaamisen. Tämä työkalu on hidas mutta tehokas, varsinkin jos se löytää vioittuneiden tiedostojen kopioita käynnistysosiosta tai Windowsin sisäänrakennetusta palautusosiosta.

Jos SFC ei ole ratkaissut Microsoft Storeen liittyvää ongelmaa, voimme käyttää DISM:ää viimeisenä korjauskeinona. avaamme komentokehotteen yllä olevan kuvan mukaisesti (eli järjestelmänvalvojan käyttöoikeuksilla) ja kirjoitamme tällä kertaa seuraavan komennon:

DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth

Vioittuneiden tiedostojen etsintä ja korvaaminen uusilla suoraan Microsoftin palvelimilta otetuilla tiedostoilla alkaa; on sanomattakin selvää, että kun käynnistämme tämän komennon, tietokoneen on oltava yhteydessä Internetiin toimiakseen oikein.

Johtopäätökset

Näiden vinkkien avulla voimme palauttaa Microsoft Storen Windows 11 -käyttöjärjestelmään nopeasti ja helposti ilman, että meidän tarvitsee palauttaa koko järjestelmää tai käyttää jotakin Windowsin tarjoamat palautustyökalut yksinkertaiselle sovellukselle, joka ei avaudu.

Viimeisenä temppuna voimme kokeilla luo uusi käyttäjä ja kirjaudu sieltä Microsoft Storeen: jos huomaamme, että kauppa toimii oikein, siirrä tiedostot vanhalta käyttäjältä ja aloita sieltä uudelleen. Saat lisätietoja tästä mahdollisuudesta lukea oppaitamme kuinka luoda käyttäjätili Windowsissa ja miten Palauta käyttäjäprofiili Windows 10:ssä ja 11:ssä.

Indeksi
  1. Suorita vianmääritys
  2. Nollaa Microsoft Storen välimuisti
  3. Korjaa Microsoft Store
  4. Rekisteröi Microsoft Store -sovellus
  5. Käytä SFC:tä ja DISM:ää Microsoft Storen palauttamiseen
    1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up