Kuinka selvittää, kuka on estänyt tai poistanut sinut Facebookista ja milloin

Sosiaalisista verkostoista, joita meillä on tänään eniten käytetty epäilemättä on Facebook, jota kukaan ei voi kiistää, vaikka se on myös yksi suurimmista turvallinen politiikalleen Me kaikki tiedämme, että joillakin on tili tässä sosiaalisessa verkostossa, jotkut saattavat käyttää sitä enemmän kuin toiset, mutta emme voi kiistää, että olemme kaikki käyttäneet Facebookia jossain vaiheessa, jopa jonkin aikaa.

Jotain, mikä tekee meistä kaikista uteliaita, on tietää, kuka on estänyt tai poistanut meidät kuuluisasta sosiaalisesta verkostosta, jota jotkut meistä käyttävät usein puhuakseen ystävien, perheen ja tapaamiemme ihmisten kanssa tai vain viihdettä varten.

On selvää, että sosiaalisen verkoston Facebookin avulla voimme katsella erityyppisiä videoita, kuvia, lukea, kuunnella musiikkia ja jopa voimme myydä ja ostaa tuotteita. Meillä on laaja valikoima toimintoja, joita voimme tehdä Facebookissa ja viihdyttää itseämme, joten se on niin tunnustettu.

Se on mielenkiintoinen tapa pitää yhteyttä eri ihmisiin, jotka tunnemme muista paikoista, ihmisiin, jotka olemme tunteneet vuosia emmekä ole koskaan nähneet uudelleen, se on jopa hyvä uusien ihmisten tapaamiseen.

Indeksi

  Kuinka tietää, kuka on poistanut sinut sosiaalisesta verkostosta Facebook ja milloin

  Aihe tulee kun joku poistaa sinut ystävistään Facebookissa, Ymmärtää, kuka on poistanut meidät ja kuka vierailee meillä, on monimutkaista, kun meillä on paljon ystäviä, se on loppujen lopuksi selvää, en usko, että kenelläkään on tili kaikista heidän ystävistään ja joka päivä he tarkistavat, ovatko he edelleen sama vai ei.

  Tänään haluan näyttää sinulle kuinka yksinkertaisella tavalla voit selvittää, kuka on poistanut sinut ystävistään Facebookissa.

  Siirry Facebook -hakukoneeseen ja kirjoita "Ota selvää kuka sinut eliminoi”Ensimmäinen tulos, joka ilmestyy, on sovellus.

  Tässä sovelluksessa sinun on noudatettava ohjeita, jotka se antaa sinulle askel askeleelta, ja sinun on annettava muutama tykkäys voidaksesi löytää painikkeen, joka sanoo "Löydä”.

  Tämän jälkeen sinun on annettava sovellukselle tiettyjä oikeuksia Facebook -tililläsi, jotta se voi alkaa toimia ja kun kaikki on valmis, näet luettelon ihmiset, jotka poistivat sinut sosiaalisesta verkostosta.

  Tällä hetkellä se on ainoa tapa ja se on myös varsin tehokas, kannattaa korostaa, selvittää, ketkä ovat olleet jotka poistivat sinut sosiaalisesta verkostosta.

  Tiedä kuka He ovat poistaneet meidät, olemme melko uteliaita, koska jotkut ihmiset, jotka poistavat meidät varmasti jossain vaiheessa, olivat läheisiä kanssamme tai meidän on yksinkertaisesti erotettava heidät.

  Syitä, miksi he poistavat meidät ystävistä, voi olla monia, jos he eivät tunne meitä ehkä siksi, että emme puhu silloin?Miksi jäädä ystäväksi? Jos hän tuntee sinut, se voi johtua jostakin tilasta, josta hän ei pidä, tai yksinkertaisesti sananvaihdon vuoksi, joka ei mennyt aivan oikein.

  Siinä tapauksessa sinun on selvitettävä asia mikä oli syy, miksi he erottivat sinut ystävistään, Joissakin tapauksissa se voi säästää tilaa, ja siinä tapauksessa ehdota heitä näkemään, kuinka paljon Facebook Lite painaa, mikä sen lisäksi, että tarjoaa sinulle monia etuja, ei ole tekosyy

  Jos tiedät toisen menetelmän, jätä se kommentteihin, että tuskin näemme sitä, lisäämme sen alkuperäiseen artikkeliin ja mahdollisiin kysymyksiin, olemme täällä ratkaisemaan ne.

  On mahdollista tietää, kuka on estänyt tai poistanut sinut sosiaalisesta verkostosta Facebook ja milloin he tekivät sen

  Yksi maailman suosituimpia sosiaalisia verkostoja, tunnetuin ja eniten käyttämämme.

  Lähes jokaisella on tili tällä alustalla ja loppujen lopuksi se on hyvä tapa pitää yhteyttä ihmisten kanssa, joita rakastamme, ihmisten kanssa, joita arvostamme ja jotka ovat osa elämäämme, erityisesti niiden kanssa, jotka asuvat kaukana tai joita emme voi nähdä eri syistä joka päivä.

  Mutta mikään ei voi korvata rinnakkaiseloa, jonka luot itse hankkimalla ystäviä sosiaalisten verkostojen, kuten Facebookin, Instagramin tai Twitterin, kautta.

  Ilmeisesti yksi niistä asioista, joita voimme tehdä, on etsi henkilön nimi hakukoneen kautta, mutta emme voi tehdä tätä kaikkien kanssa selkeästi, ei ole niin, että etsit joka viikko 30–40 ystävääsi hakukoneesta varmistaaksesi, ettei kukaan poistanut sinua.

  Voit myös kiinnittää huomiota vanhoja valokuvia tai todetaan, että sinulla on useita tykkäyksiä Ja jos nyt luku on erilainen, se johtuu siitä, että jotkut niistä, jotka antoivat sille Tykkäyksen, ovat estäneet sinut.

  Mistä tietää, onko sinut estetty Facebookissa ja kuka sen teki?

  Parasta on käyttää sovellusta, kuten "Kuka poisti minut Facebookista" -sovellusta, joka pystyy kokoamaan eräänlaisen luettelon kaikista ystävistämme ja näkemään, keitä meillä on estetty tai poistettu kaverilistalta Juuri sosiaalisesta verkostosta se on nopein ja tehokkain menetelmä, jota voit käyttää, ennen kuin teet kaiken "käsin".

  Huomaa, että se ei ole ainoa tämän luokan sovellus, mutta voimme löytää myös toisen erittäin mielenkiintoisen, nimeltään "Kuka poisti minut Facebookista"Se on ilmainen ja voit ladata sen seuraamalla tätä linkkiä, jonka jätän sinut tähän.

  Jos haluat etsiä kyseistä henkilöä ja sivu näyttää siltä, ​​että tuloksia ei ole tai ei ollenkaan, jossa on yleensä pieni käsi siteellä ja jossa lukee jotain "Olemme pahoillamme; Tämä sivu ei ole käytettävissä”.

  Mikä johtuu siitä, että ilmeisesti henkilö esti tai poisti tilisi, paras tapa vahvistaa, kumpi näistä on, voidaan saavuttaa vain etsimällä toisesta Facebookista.

  Haluatko tietää, kuka on poistanut sinut Facebookista

  Facebook on tärkein sosiaalinen verkosto maailmassaEpäilemättä se on erittäin utelias kaikista sen lisävarusteista, violetista kukasta fanisivulle ja paljon muuta, sillä verkostossa on yli miljardi rekisteröitynyttä käyttäjää, ja siksi satoja tuhansia yhteyksiä eri alueiden ihmisten välillä maailmaa hänen "ystäviensä" muodossa.

  Onko sinulle koskaan tapahtunut niin kauan sitten et näe mitään uutta tuntemastasi henkilöstä, joka päivä, olen julkaissut uutta sisältöä sosiaaliseen verkostoon.

  Toki sanomme tämän, koska sekä Facebook että useimmat muut sosiaaliset verkostot lähettävät ilmoitukset tekemästään toiminnasta kaikki yhteystiedot tai tässä tapauksessa ystävät, alustan sisällä.

  Siksi näiden ilmoitusten puuttuminen pitkään aikaan voi olla vain vahvistus siitä toinen henkilö on poistanut meidät kokonaan.

  Ja se on, että lukuisten ilmoitusten lisäksi, joita Facebook tarjoaa meille, esimerkiksi kun joku on lisännyt meidät ystäviksi, voimme myös havaita, että "vähemmän miellyttäviä" ilmoituksia ei ole.

  Tapauksittain ei ole ilmoituksia, jotka osoittavat joka on poistanut meidät Facebookista tai jos joku lakkasi seuraamasta meitä, mikä on hieman tyylikkäämpi temppu, mutta joka tarkoittaa pohjimmiltaan sitä, että meitä ei niellä.

  Kaikista tähän mennessä huomautetuista asioista ja sen perusteella, mitä tiedetään, totuus on, että periaatteessa ainoa tapa, jolla meidän on tiedettävä, kuka on poistanut meidät Facebookista, on kirjoittamalla kyseisen henkilön profiiliin.

  Näin voimme nähdä, olemmeko heidän kaverilistallaan, vaikka tietenkin näyttää epätodennäköiseltä, että voimme saada pääsy tilillesi "oikealla tavalla".

  Mistä saan tietää, kuka on poistanut minut Facebookista?

  Silloin voi tietää kuka poistanut minut Facebookista, Minun täytyy sitten tehdä sovellus, joka on kehitetty erityisesti sitä varten, kuten Kuka poisti minut Facebookissa, ja kuten sanoin, sen avulla voit saada paljon tarkempia tietoja siitä, kuka on voinut poistaa sinut .

  Tästä sovelluksesta meidän on ensinnäkin korostettava, että se on täysin saatavilla kaikille mobiililaitteille sekä Androidille että iOS: lle, sillä etuna tämä merkitsee käyttäjille.

  Lisäksi emme voi missään tapauksessa unohtaa, että se toimii ottamalla valokuvia ystäväluetteloistamme, analysoimalla tietoja ja siten tietäen kuka on poistanut meidät ja kuka on estänyt.

  Lisäksi selvennys, jonka mielestämme on aiheellista tehdä, on se, että sovellus itsessään ei anna meille mahdollisuutta tietää, kuka on poistettu Facebookista aiemmin, mutta esittely toimii.

  Koska asensimme sen, näemme kaikki "ystävämme", jotka ovat poistaneet meidät, ja tällä tavalla tietää, kenellä ei enää ole meitä sosiaalisen verkoston yhteystietoluettelossa.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up