Kuvan, valokuvan tai logon vektorisointi Photoshop CS6: ssa tai Illustratorissa vaihe vaiheelta

Jos ajattelemme mitä parhaat ohjelmat että emme voi lopettaa asennusta tietokoneillemme.

Meillä ei ole epäilystäkään siitä, että Photoshop on yksi niistä, yksimielisesti katsottuna paras toimittaja PC -kuvia, voit tehdä niistä GIF -kuvia, valokuvayhteyksiä tai omia painoksia.

Totuus on, että vaikka se on täysin täydellinen ohjelmisto, emme voi unohtaa sitä tosiasiaa, että sen oppimiskäyrä on melko merkitty.

Ja tästä syystä on kätevää kaikki opetusohjelmat Käytämme niitä hyödyksi oppiaksemme painoksista kaiken mahdollisen.

Seuraavilla riveillä yritämme antaa sinulle neuvoja yhdestä vaihe vaiheesta, jossa eniten epäilyillä on yleensä käyttäjiä.

Se, joka liittyy Adobe Photoshopiin ja miten vektorisoida logo tässä sovelluksessa.

Tämä opetusohjelma on mielestämme yksi tärkeimmistä koska se voi tarjota valtavan hyödyllisyyden niille, jotka haluavat sijoittaa brändinsä paremmin, ja logot ovat todella tärkeä elementti näissä tapauksissa.

Vektorisoimalla logon voit unohtaa ne hankalia hetkiä Jos menetät hieman kuvanlaatua, kun suurennat sen kokoa, joten älä välitä siitä ollenkaan, koska saat lopputuloksen niin hyvin kuin odotit.

Kuten sanoimme, pohjimmiltaan tapahtuu, että vektorointi koostuu muuttaa kuviasi koostuu pikseleistä kuvissa, jotka on rakennettu vektoreilla.

Ero on siinä, että vektoreita voidaan laajentaa menettämättä laatua, jotain, mitä ei tapahdu, kun muokkaat pikselikuvia.

No, jos haluat tehdä sen Photoshop CS6: ssa, eli vektoroi logosi niin, että älä menetä laatua suurennettaessa, suosittelemme, että jatkat lukemista, koska aiomme tarjota sinulle ratkaisuja tähän asiaan.

Vaikka nykyään on monia sovelluksia kuvien muokkaamiseen tai pakkaamiseen menettämättä Androidin laatua, on ihmisiä, jotka työskentelevät logojen luomisen tai jotka haluavat kuvan täydellinen laatu.

Siksi he turvautuvat tietokoneohjelmien, kuten Photoshop CS6: n käyttöön, ja tässä opetusohjelmassa autamme sinua hyvin yksinkertaisilla vaiheilla täydellisyyttä, jota etsit.

Indeksi

  Kuinka voin vektorisoida logon Photoshop CS6: ssa vaihe vaiheelta

  Ok, jos haluat säästää itsellesi paluuta suunnittelemaan saman kuvan toisessa koossa sinun tarvitsee vain noudattaa ohjeita, jotka annamme sinulle, sillä tällä tavalla olet täysin suojattu:

  • Valitse ensin kuva, jonka haluat vektorisoida
  • Kun olet esikatsellut tuloksia, voit määrittele työidea paremmin, joten suosittelemme aloittamaan sieltä
  • Kopioi sen jälkeen taso, jotta voit työskennellä kopion kanssa, jos jotain menee pieleen. Voit ottaa tämän neuvon huomioon ehdottomasti kaikissa Photoshop -projekteissasi, ei vain tässä.
  • Tee edellä mainittu ja jo kopiossa sinun on siirryttävä kohtaan Suodatin, sumennus, Gaussin hämärtyminen
  • Kyseisen kuvan laadun mukaan sinun täytyy sumentaa enemmän tai vähemmän etsimällä välipistettä
  • Kun olet lopettanut edellisen vaiheen ja aina tarkentamattomalla tasolla, sinun on siirryttävä kuvan sekoitustilaan
  • Sen sisällä aiot jakaa
  • Kun yllä oleva on tehty, sinun on luotava täyttö- tai säätökerros Kynnys -ominaisuudella
  • Voit lisätä kohinaa, jos haluat korostaa joitakin kuvan yksityiskohtia. Älä joka tapauksessa murehdi sitä liikaa, koska taustalle lisäämämme melu poistamme sen. Tärkeintä on, että kuvan yksityiskohdat on merkitty
  • Sen jälkeen sinun on tee kopio luodut vaiheet, kuten tämä: Ctrl + Alt + Vaihto + E Windowsissa tai Cmd + Alt + Vaihto + E Mac OS X: ssä
  • Edellisten vaiheiden lopussa meidän on siirryttävä valintaan, Värialue
  • Napsauta esikatselukuvaa ja huomaat melkein automaattisesti muutoksen
  • Sinun on muutettava toleranssia ja asetettava se välille 9-20. Varmista kuitenkin, että suurin osa pikseleistä on peitetty kuvassa
  • Kun olet täysin varma, napsauta Sijoita ja sitten Hyväksy muutokset
  • Tällä hetkellä aiomme etsiä Lasso -työkalun ja napsauta hiiren kakkospainikkeella kuvaa, joka antaa Tee työpolku
  • Valitsemme 2 pikselin toleranssin ja voila
  • Tallenna menemällä Muokkaa, Määrittele mukautettu muoto

  Tällä temppulla, jonka juuri mainitsimme, saat sitten tulokset, joita etsit Mitä tulee kuvien vektorisointiin Photoshopissa, uskomme, että se on erittäin hyödyllinen opetusohjelma monissa tapauksissa.

  On monia ihmisiä, jotka haluavat tietää miten vektorisoida kuva tai valokuva.

  Teoriassa prosessi ei ole yksinkertainen, mutta onneksi tekniikoita on joiden avulla voimme tehdä sen missä tahansa valokuvassa nopeasti ja tehokkaasti.

  On monia sovelluksia, joiden avulla voit vektorisoida kuvan valtava laitos, saat kuvan tai vektoroidun valokuvan muutamassa sekunnissa vaivattomasti.

  Selitämme askel askeleelta, mitä sinun pitäisi tehdä kuvan vektorisoinnissa

  Kuinka vektoriset kuvat ovat kirjoittaa vektoreilla, oikeudenmukaisesti. Tätä prosessia suoritettaessa niiden tulisi olla mahdollisimman yksinkertaisia.

  Koska muuten kaikki palaisi takaisin melko monimutkainen ja se olisi lopulta kaikkea abstraktia paitsi mitä haluamme saavuttaa.

  Joten ihanteellinen tässä tapauksessa on poistaa tausta kuvasta ennen prosessin aloittamista vektorisoi se.

  Mitä yksinkertaisempi tämä kuva on, sen tulokset ovat parempia poista ehdottomasti kaikki mitä ei tarvita kyseisessä kuvassa.

  Sinun pitäisi jopa parantaa kontrastia, valaistusta jne. Niin että kaikki on selkeä ja yksinkertainen jotta voit tehdä tämän vaikutuksen tällä tavalla ilman minkäänlaisia ​​ongelmia.

  Kuinka helposti aloittaa valokuvan vektorisointi

  On olemassa muutamia verkkosivustoja tämän saavuttamiseksi, vaikka ne eivät ole tarpeeksi täydellisiä sanomaan tai olemaan. pakko käydä läpi laatikko. On kuitenkin olemassa verkkosivusto, joka on täysin täydellinen minkä tahansa kuvan muuntamiseksi vektoriksi.

  Kyseinen verkko on, että voit käytä AutoTraceria. Kun olet sisällä, mitä sinun tarvitsee tehdä, on painaa siellä, missä se sanoo Valitse tiedosto valitaksesi kyseisen valokuvan.

  Täällä voit muokata eri osioita napsautuksen jälkeen "Näytä lisäasetukset" jättääkseen kaiken niin kuin parhaaksi näette.

  The tulostusmuoto On aivan selvää, mistä on kyse, se on muutamalla sanalla muoto, jolla kyseinen tiedosto on. Sinun pitäisi valita se, joka sopii sinulle parhaiten.

  Viitaten värien lukumäärä Voit valita, onko se yksivärinen, jopa 256 väriä vai onko siinä alkuperäiset.

  Poista melu On tietysti poistettava valokuvan puutteet, jotta se olisi mahdollisimman yksinkertainen ja selkeä.

  Ottaen huomioon tasoitettu voit valita, haluatko sen olevan paljon yksityiskohtaisempaa ja parannettua.

  Jos valitset valkoinen tausta sitten valkoinen taustaväri jätetään huomiotta eikä siitä tule vektoria.

  Kun kaikki vaihtoehdot on valittu oikein, sinun on vain painettava Alkaa.

  Jos et ymmärrä näitä vaihtoehtoja, sinun ei myöskään tarvitse määrittää itseäsi, koska se on määritetty oletusarvoisesti ja antaa hyviä tuloksia, vaikka siitä on aina hyötyä kokeile ja opi Totta?

  Prosessi ei vie liian kauan, muutamassa sekunnissa voit nauttia vektorisoitu kuva. Kun prosessi on valmis, voit ladata kuvan tietokoneellesi ilman ongelmia.

  Verkkosovellus on yleisesti ottaen aika kunnollinen ja saavuttaa melko pätevän tuloksen.

  On enemmän kuin selvää, että joissakin tapauksissa se voi on yksi tai toinen virhe emmekä saa hyviä tuloksia. Mutta se riippuu aina alkuperäisestä valokuvasta ja kuinka yksinkertainen se on.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up