Kuinka tarkastella BitLockerin palautusavainta Windows 10:ssä?

The Microsoft BitLocker se vaatii aina, että luot palautusavaimen Windows 10:lle, se tekee tämän, kun määrität sen. Myös BitLocker voi tallentaa avaimen minne tahansa. Asia on siinä, että jos BitLocker-asemasi ei käy läpi lukituksen avausprosessia normaalisti, voit käyttää sitä vain palautusavaimella. Täällä kerromme sinulle kaikki vaihtoehdot tallentaaksesi BitLocker-palautusavain ja kuinka näet sen, kun tarvitset sitä.

Indeksi

  Mihin BitLocker-palautusavain on oletuksena tallennettu?

  Kun päätät aktivoida suojauksen, BitLocker hallinnoi avaimesi tallennusta erittäin turvallisella tavalla varmuuskopion kautta. Tämä varmuuskopion tallentaminen voidaan tehdä eri vaihtoehdoilla, jotka sinun on tiedettävä sillä hetkellä, jolloin sinun on käytettävä salasanaasi.

  Näistä eri tavoista oletusarvoisesti BitLocker-palautusavaimen tallennukset ovat: Microsoft-tililläsi, paperilla, USB-muistitikulla, Azure Active Directory -tilillä tai järjestelmänvalvojasi säilyttämä. Kaikki riippuu kuinka säilytit sen sen luomishetkellä.

  Microsoft-tililläsi

  Sinun on kirjauduttava sisään Microsoft-tilillesi toisella laitteella, jotta voit löytää BitLocker-palautusavaimesi. Jos omistat tai sinulla on käytettävissäsi nykyaikaiset laitteet, jotka tukee automaattista salaustasaatat saada kyseisen avaimen Microsoft-tilillesi.

  Toinen vaihtoehto on vierailla sivulla OneDrive ja siten tiedät sen suuret edut, joista palautusavain erottuu, käytä sitä kirjautumalla sisään Microsoft-tilillä jolla latasit palautusavaimesi. Jos et näe avainta, on parasta yrittää kirjautua sisään toisella Microsoft-tilillä, jota olemme todennäköisesti käyttäneet.

  bitlocker-tili Microsoftissa

  USB-muistitikulla

  Sinulla voi myös olla a USB-muistitikku BitLocker-salauksella ja se ei käy läpi lukituksen avausprosessia normaalisti, tai sinulla on todennäköisesti BitLocker-salattu asema toisesta tietokoneesta, jonka olet liittänyt olemassa olevaan tietokoneeseen.

  Nähdäksesi avaimen sinun on kytkettävä USB-muistitikku tietokoneeseesi, avattava Ohjauspaneeli ja siirryttävä kohtaan "Järjestelmä ja suojaus", täsmälleen kohdassa "Bitlocker Drive Encryption". On hyvä, että tiedät, että voit tehdä tämän vain Windowsin ammattiversioissa, koska ne ovat ainoita käyttää BitLocker-ohjelmistoa.

  Kun olet avannut, etsi yksikkö avautuvasta ikkunasta BitLocker ja napsauta "Avaa asema", joka sijaitsee aivan kyseisen laitteen vieressä. Jos tallensit avaimen tekstitiedostona, on parasta käyttää eri tietokonetta kuin omaasi tekstitiedoston lukemiseen.

  paperiversiona

  Helpoin ja yksinkertaisin asia olisi, että BitLocker-palautusavainvaihtoehto olisi käytettävissä, se on painettu kyseisen ohjelmiston aktivointihetkellä, koska se on vaihtoehto, jota yleensä tapahtuu. Jos näin on, on sinun tehtäväsi etsiä tulostettu arkki omasta tärkeiden asiakirjojen kansioon jotka liittyvät tietokoneeseesi.

  Siinä tapauksessa sinun on vain pakko kirjoita pyydettäessä palautusavain, jonka olet tulostanutjoten voit ratkaista ongelmasi ilman, että sinun tarvitsee hallita muita tapoja tai muita tylsempiä menetelmiä.

  Mitä tehdä, jos sinulla ei ole BitLocker-avainta?

  Kun meillä ei ole BitLocker-avainta, se on pyydettävä, tätä varten meidän on käynnistettävä tietokone uudelleen ja painettava Esc-näppäintä, kaikki tämä BitLocker-kirjautumisnäytössä. Etsitkö Palautusavaimelle määritetty tunnus voidaksesi antaa nämä tiedot järjestelmänvalvojalle, kun otat häneen yhteyttä.

  Sinun tulee kuitenkin olla selvää, että BitLocker on aina päällä, jos sen on aktivoinut käyttäjä, jolla on täydet järjestelmänvalvojan käyttöoikeudet tietokoneeseensa. Eli kuka tahansa laitettasi hallitseva henkilö tai organisaatio voi ottaa BitLockerin käyttöön joko asennuksen tai määrityksen aikanakoska se ei toimi automaattisesti.

  bitlockerin palautus näytössä

  Pyyntömenettely a

  Itse asiassa BitLocker-avaimen hankintaprosessi on sama kuin prosessi, jonka teet, kun et edes muista pääsyavainta tai et tiedä mistä se löytyy. No, kuten jo selitettiin, BitLockerin asentaminen ja avaimen hankkiminen sen suorittaa aina laitteesta vastaava käyttäjä.

  Siksi sen tietäen BitLocker tallentaa varmuuskopion palautusavaimen kohdalla on vielä etsittävä se vaihtoehdoista, jotka jo tiedämme, että varmuuskopio tallennetaan. Tässä tapauksessa Microsoft-tilillä, USB-muistitikulla, Azure Active Directory -tilillä, jonka järjestelmänvalvoja säilyttää, tai paperiversiona.

  Joten meidän on tarkasteltava näitä mahdollisia vaihtoehtoja ja selvitettävä, mihin varmuuskopio on tallennettu ja minkä kautta. noutaa avain ja pystyä antamaan se järjestelmänvalvojalle aktivoidaksesi sen uudelleen ja jatkaaksesi tämän ohjelmiston meille tarjoamista eduista ja eduista nauttimista.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up