Kuinka hallita ja näyttää ilmaisinalueen kuvakkeita Windows 10:ssä

Windowsia on aina luonnehdittu järjestelmäksi, jossa konfigurointi ja minkä tahansa sen toimintojen saatavuus on käyttäjien saatavilla yksinkertaisesti, Windows 10 ei ole poikkeus, yksi mielenkiintoisimmista konfiguroitavista osista on lokero. järjestelmä, josta voimme löytää nopea pääsy joihinkin sovellusvaihtoehtoihin sekä kieliin, laitteisiin ja muihin, tällä kertaa opetamme sinua hallitsemaan ja näytä ilmaisinalueen kuvakkeet Aloitetaan Windows 10:ssä.

Indeksi

  Mikä on tapa päästä koko järjestelmäpalkin kuvakkeiden luetteloon?

  Ennen kuin tiedät, mitä voit määrittää (lisätä tai deaktivoida), sinun on nähtävä täydellinen luettelo niistä, jotka ovat käytettävissä mainitulle toiminnolle, mikä antaa sinun hallita tehokkaammin ilmaisinalueen kuvakkeetnähdäksesi ne, selitämme alla kaksi eri menetelmää:

  Järjestelmäasetuksista

  varten tarkastella tehtäväpalkin kuvakkeita järjestelmän kokoonpanosta sinun on ensin:

  1. Siirry aloitusvalikkoon ja napsauta sitten rataskuvaketta siirtyäksesi kohtaan "Järjestelmäasetukset".
  2. Siirry tällä uudella välilehdellä kohtaan "Personointi" ja sitten "Tehtäväpalkki".
  3. Täältä löydät useita vaihtoehtoja aktivoidulla painikkeella, jonka avulla voit ottaa tietyn kuvakkeen käyttöön tai poistaa sen käytöstä katso kuvakkeet, jotka voit aktivoida Windowsissa.

  Tässä viimeisessä osiossa näet kaikki käytettävissä olevat kuvakkeet, kuten kellon, äänenvoimakkuuden, akun varaustason ilmaisimen (saatavilla vain kannettavissa tietokoneissa) jne.

  Tehtäväpalkin piilotetussa valikossa

  Jos haluat säästää matkan päästäksesi järjestelmän määritysvalikkoon, voit tehdä sen tarkastella ilmaisinalueen kuvakkeita Tehtäväpalkin tarjoamasta piilovalikosta pääset siihen vain seuraavasti:

  1. Napsauta mitä tahansa tyhjää kohtaa tehtäväpalkissa.
  2. Sitten uudessa avatussa välilehdessä näet luettelon kaikista kuvakevaihtoehdoista, jotka voit aktivoida, mutta ne näkyvät vain tekstinä, esim.Näytä näppäimistöpainike. kosketeltava' edustaa kuvaketta, joka avaa kosketusnäppäimistön tehtäväpalkista.

  Kuinka ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä ilmaisinalueen kuvakkeet Windows 10:ssä?

  Helpoin tapa ota käyttöön tai poista käytöstä ilmaisinalueen kuvakkeet Se tapahtuu piilotetun valikon kautta, jotta voimme suorittaa toimenpiteen tällä tavalla:

  1. Windowsin tehtäväpalkissa napsautamme hiiren kakkospainikkeella mitä tahansa tyhjää kohtaa.
  2. Tässä uudessa alivalikossa aiomme aktivoida minkä tahansa kuvakkeen, josta pidämme, esimerkiksi: Jos haluat poistaa Cortanan käytöstä, napsautamme vaihtoehtoa "Näytä Cortana-painike".

  Tämä menettely on sama minkä tahansa tyyppisen kuvakkeen uudelleenaktivoimiseksi tai deaktivoimiseksi. Niiden välillä vaihtelee vain sen nimi, toinen aktivointitapa tai poistaa tehtäväpalkin painikkeet käytöstä se tapahtuu järjestelmän kokoonpanon kautta, jotta voit tehdä tämän:

  kuinka vaihtaa ilmaisinalueen kuvakkeita

  1. Napsauta hiiren kakkospainikkeella tehtäväpalkissa (millä tahansa tyhjällä paikalla).
  2. Valitse vaihtoehto "Määritä tehtäväpalkki", joka vie sinut Windowsin "Personointi"-polulle (jossa voit vaihtaa taustakuvan) ja "Tehtäväpalkki", jonka avulla voit tarkastella kaikki painikkeet, jotka voit lisätä lokeroon järjestelmästä.
  3. Voit ottaa nämä käyttöön tai poistaa ne käytöstä napsauttamalla vain kunkin nimen vieressä olevaa ruutua. Muutokset otetaan käyttöön automaattisesti.

  Näytä piilotetut ilmaisinalueen kuvakkeet

  Jos olet aktivoinut kaikki ilmaisinalueen kuvakkeet, on mahdollista, että osa niistä on piilotettu tilanpuutteen vuoksi, mutta ne ovat silti aktiivisia. Nähdäksesi ne sinun on napsautettava kuvaketta, joka osoittaa ylöspäin osoittavaa nuolta, joka sijaitsee tietokoneesi ilmaisinalueelta. Siellä avautuu pieni välilehti, jossa on kaikki kuvakkeet. Jos haluat kiinnittää jonkin niistä ulkoiseen tehtäväpalkkiin nopeaa käyttöä varten, pidä sitä painettuna hiiren vasemmalla painikkeella ja vedä se ulkoiseen palkkiin.

  Kuinka näyttää kaikki Windows 10:n ilmaisinalueen kuvakkeet?

  Jos haluat nähdä kaikki kuvakkeet ilmaisinalueella, sinun on aktivoitava jokainen niistä tehdäksesi tämän:

  Napsauta hiiren kakkospainikkeella tehtäväpalkkia tyhjässä tilassa, valitse sitten "Näytä Cortana-painike", valikko sulkeutuu tämän jälkeen, avaa se uudelleen ja valitse "Näytä tehtävänäkymäpainike" ja sen jälkeen "Näytä yhteystiedot tehtäväpalkissa", "Näytä painike". Windowsin musteen työalue', 'Näytä kosketusnäppäimistön painike', valikko sulkeutuu jokaisen aktivoidun painikkeen jälkeen, joten sinun on napsauta hiiren kakkospainikkeella tehtäväpalkkia uudelleen aktivoi kaikki käytettävissä olevat painikkeet.

  Lisää sovelluskuvakkeet ilmaisinalueelle

  Vastaanottaja lisää sovelluskuvakkeet tehtäväpalkkiin sinun on käytettävä edellisen vaiheen kokoonpanoa tätä varten:

  kuinka nähdä järjestelmäkuvakkeet Windows 10

  Napsauta hiiren kakkospainikkeella ilmaisinaluetta ja valitse "Tehtäväpalkin asetukset" vieritä alaspäin, kunnes tulet Ilmoitusalue-osioon ja siellä "Valitse tehtäväpalkissa näkyvät kuvakkeet" . Tämä vie sinut luetteloon, jossa voit aktivoida asentamasi sovelluskuvakkeet, voit myös lisätä nämä kuvakkeet ilmoitusalueelle, muista, että jos tarvitset lisää tilaa lisäpainikkeille, voit muuttaa kuvakkeiden kokoa tehtäväpalkki.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up