Kuinka tehdä ylösalaisin vinoviiva tai käänteinen palkki näppäimistölleni Windows 10, 8 ja 7 kanssa

Jos sinulle on joskus käynyt niin, että haluat käyttää tiettyä symbolia näppäimistölläsi, mutta et voi, olet oikeassa artikkelissa. Tänään kerromme kuinka kenoviiva tai kenoviiva näppäimistössäsi Windows 10, 8 ja 7 kanssa nopeasti ja helposti. Jatka lukemista!

Näppäimistöt ovat upeita työkaluja. Sen luomisesta nykypäivään ne ovat antaneet meille mahdollisuuden kommunikoida muiden kanssa, päästää luovuutemme valloilleen ja jopa kehittää itseämme työalueella. Tiesitkö, että on olemassa jopa useita näppäimistötyyppejä erilaisilla toiminnoilla?

Tietokoneessasi on todennäköisesti QWERTY-näppäimistö, joka on nimetty muutaman ensimmäisen kirjaimen mukaan. Tämä on perinteisempi näppäimistöversio, ja se on erittäin monipuolinen. Sen avulla voit kirjoittaa tekstiä tai numeroita, mutta voit myös tehdä asioita, kuten säätää Windows-tietokoneesi äänenvoimakkuutta.

Seuraavissa osissa selitämme mikä on taaksepäin vinoviiva ja miten voit tehdä sen näppäimistön kanssa, jos sinulla on Windows-käyttöjärjestelmän versiot 10, 8 tai 7. Huomaat, että tämä on erittäin helppo prosessi suorittaa.

Indeksi

  Mikä on ylösalaisin vinoviiva?

  Ennen kuin tiedät, mitä ylösalaisin oleva kauttaviiva on, sinun on tehtävä se tiedä mitä kauttaviiva on. Se on vain tämä symboli: '/' (ilman lainausmerkkejä), ja se tunnetaan myös sivupalkkina. Varmasti tiedät sen ja olet käyttänyt sitä useaan otteeseen joko edustamaan jakoa matemaattisessa operaatiossa tai tekstissä.

  Tämä symboli voi olla kirjoittanut erittäin helpostivain käyttämällä näppäinyhdistelmää "Shift" ja numeroa 7. Lisäksi joissakin QWERTY-näppäimistön versioissa tällä symbolilla on näppäin yksinomaan sitä varten, tähden ja "Num Lock" -näppäimen välissä.

  päinvastoin, kun haluat kallistaa taaksepäin, jonka symboli on ”, huomaat todennäköisesti, että tämä ei näy näppäimistössä ilmeisellä tavalla. Seuraavassa osiossa selitämme, kuinka se tehdään helposti painamalla näppäimistön eri näppäinyhdistelmiä.

  Kuinka voin tehdä kenoviivan tai kenoviivan näppäimistööni?

  Näppäimistössä on kaksi tapaa vinoa taaksepäin, joita kutsutaan myös kenoviivaksi, kenoviivaksi tai kenoviivaksi. Näet, että molemmat ovat hyvin yksinkertaisia, kaikki se riippuu siitä, onko sinulla numeronäppäimistö vai ei kiinnitettynä näppäimistöön. Tästä riippuen voit valita yhden tai toisen menetelmän.

  Jos sinulla ei ole numeronäppäimistöä, tämä ensimmäinen tapa on hyödyllisempi. Sinun tarvitsee vain paina näppäimistön Alt Gr -näppäintä ja numeron 1 vasemmalla puolella olevaa näppäintä (jossa luultavasti näkyy º-symboli) samanaikaisesti. Jos olet Wordissa tai muussa kirjoitustilassa, näet symbolin ilmestyvän.

  Toinen tapa toimii vain, jos sinulla on numeronäppäimistö. Tässä tapauksessa aiot tehdä käytä ASCII-koodia kenoviivan tekemiseen. Sinun tarvitsee vain painaa 'Alt'-näppäintä ja sen jälkeen numeroa 92, joka on kirjoitettu numeronäppäimistölläsi, ja näet jälleen, kuinka käänteinen vinoviiva näkyy.

  Kuten näette, kenoviivan tai kenoviivan tekeminen näppäimistölle on helppo tehtävä, vaikka symboli ei näkyisikään siinä. Eikä se ole ainoa symboli, jonka voit tehdä muiden näppäinyhdistelmien kanssa. Virallisella Microsoftin tukisivulla on monia toimintoja, joita voit tehdä pikanäppäimillä.

  Sinun on pidettävä mielessä, että riippuen kuinka olet määrittänyt näppäimistösi, näppäimet eivät välttämättä näytä odottamaasi symbolia, kun painat niitä. Siksi on erittäin tärkeää, että määrität näppäimistösi niin, että tiedät, missä päivittäisessä elämässäsi useimmin käyttämäsi symbolit ovat.

  Toivomme, että tästä artikkelista on ollut sinulle hyötyä vinoviivan tekemisessä taaksepäin näppäimistössäsi riippumatta siitä, onko sinulla Windows 10, 8 tai 7; Ja että opit tänään jotain uutta tästä hyödyllisestä ja monipuolisesta työkalusta. Älä unohda jakaa tätä artikkelia, jos pidit siitä, ja jätä meille kommentti.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up