Kuinka vaihtaa Windows 10 -taustakuva ilman aktivointia

Yksi ensimmäisistä asioista, joita voit tehdä, kun sinulla on uusi tietokone, on vaihtaa taustakuva. Se on yksi monista tavoista, joilla voit antaa tietokoneellesi henkilökohtaisen kosketuksen. Kun olet väsynyt, muutat sitä uudestaan ​​ja uudestaan.

Kun tietokoneessasi on Windows aktivoitu, taustakuvan vaihtaminen on nopeaa ja helppoa. Sinun tarvitsee vain mennä kohtaan "Asetukset -> Mukauttaminen" ja valita taustakuva. Mutta jopa jotain niin yksinkertaista kuin taustakuvan vaihtaminen voi olla haaste, jos Windowsia ei aktivoida.

Miksi sinun on aktivoitava Windows?

Windowsin aktivointi on erilainen prosessi kuin prosessi, johon aktivointikoodi syötettiin. Sillä ei ole myöskään mitään tekemistä asennuksen jälkeisen prosessin kanssa, joten miksi Microsoft saa käyttäjät aktivoimaan Windowsin tietokoneellaan?

Microsoft haluaa varmistaa, että käyttämääsi Windows-kopiota käytetään vain yhdessä tietokoneessa. Varmistaakseen, että näin on, Microsoft haluaa luoda linkin, joka estää käyttäjää käyttämästä samaa kopiota toisessa tietokoneessa.

Kuinka vaihtaa taustakuva tietokoneessa, jossa Windows 10 ei ole aktivoitu

Yksi tapa vaihtaa taustakuva on File Explorer. Jos et ole vielä luonut kansiota, johon haluat tallentaa tallennetut taustakuvat. Oletetaan esimerkiksi, että haluat luoda uuden kansion Asiakirjoihin, napsauta hiiren kakkospainikkeella tyhjää tilaa ja siirrä kohdistin Uusi-vaihtoehtoon. Löydät kansion vaihtoehdon viemällä hiiren osoitin.

Kun olet luonut kansion, tallenna taustakuvat, jotka haluat lisätä tietokoneellesi, mutta muista tallentaa ne tähän kansioon. Avaa File Explorer ja siirry äskettäin luotuun taustakansioon. Napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella ja napsauta "Aseta työpöydän taustaksi".

Heti kun napsautat "Aseta", uusi taustakuva on valmis sinulle. Sinun ei tarvitse katsoa samaa vanhaa taustakuvaa uudelleen.

Muuta Windows 10: n taustaa, jota ei ole aktivoitu Internet Explorerilla

Jos sinulla on jostain syystä ongelmia ensimmäisen menetelmän kanssa, voit välttää Windowsin aktivoinnin Internet Explorerin avulla. Helpoin tapa löytää Internet Explorer on etsiä sitä Cortanan hakupalkista.

Kun se on käynnissä, se on yhtä helppoa kuin kirjoittaa jotain Grand Canyonin taustaa hakupalkkiin ja napsauttaa kuvaa hiiren kakkospainikkeella.

Tällä kertaa näet "Aseta taustakuvaksi" -vaihtoehdon, joka vaihtaa taustakuvan automaattisesti. Tämä vaihtoehto on hyödyllinen, jos et halua ladata kuvaa tietokoneellesi säästääksesi tilaa. Kuten näette, Windowsia ei tarvitse käynnistää Windows 10 -tietokoneesi taustakuvan vaihtamiseksi.

Johtopäätös

Microsoft määrittää aina asiat saadakseen aina haluamansa. Onneksi näiden rajoitusten kiertäminen on yleensä mahdollista. Nyt voit vaihtaa taustakuvan milloin haluat, ja sinun tarvitsee vain katsoa haluamaasi taustakuvaa. Minkä taustan lisäsit näiden vinkkien lukemisen jälkeen?

Indeksi
  1. Miksi sinun on aktivoitava Windows?
  2. Kuinka vaihtaa taustakuva tietokoneessa, jossa Windows 10 ei ole aktivoitu
  3. Muuta Windows 10: n taustaa, jota ei ole aktivoitu Internet Explorerilla
  4. Johtopäätös

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up