Lataa mikä tahansa mobiililaite tietokoneen ollessa lepotilassa

Oletko koskaan yhdistänyt mobiililaitteesi kannettavaan tietokoneeseen, koska sen akku oli vähissä, joten sinun on suljettava kansi hetken kuluttua? Syyt voivat vaihdella, mutta entä jos sinun on ladattava mobiililaitteesi ASAP?

Yleisenä ohjeena on, että et yleensä voi ladata mitään laitetta kannettavan tietokoneen USB-porttien kautta, jos tietokone on lepotilassa, mutta hyvä uutinen on, että voit muuttaa tämän helposti poistamalla valinnan pienestä ruudusta, joka estää sinua tekemästä tätä. Se on niin yksinkertaista.

Tämän ominaisuuden ottaminen käyttöön on myös erittäin hyödyllistä, jos olet ulkona etkä voi käyttää pistorasiaa laitteen lataamiseen. Näin voit olla varma, että et menetä tärkeitä puheluita.

Huomautus: tämä opetusohjelma on Windows-kannettavalle.

Lue myös: Parhaat langattomat laturit ja ostokriteerit

Kuinka päästä Device Manageriin

Aloitaksesi tarvitset pääsyn Laitehallintaan ja pääset siihen joko painamalla Windows-painiketta ja heti sen jälkeen "x"-näppäintä tai painamalla "Win + R" samanaikaisesti ja kirjoittamalla sanat devmgmt.msc.

Muita artikkeleita, jotka saattavat kiinnostaa sinua

Kaksoisnapsauta kohtaa, jossa lukee "Universal Serial Bus Controllers", niin eri vaihtoehtojen pitäisi ilmestyä. Viimeinen vaihtoehto, jonka näet, on "USB Root Hub;" napsauta sitä hiiren kakkospainikkeella ja valitse "Ominaisuudet".

Kun olet tehnyt tämän, sinun pitäisi nähdä välilehti nimeltä "Virranhallinta". Jos et näe sitä, se tarkoittaa, että olet kirjautunut sisään tavallisena käyttäjänä ilman hallintavaihtoehtoja, etkä voi muuttaa mitään.

Jos olet järjestelmänvalvoja ja näet välilehden, ainoa vaihtoehto, jonka sinun pitäisi nähdä, on "Salli tietokoneen sammuttaa tämä laite virran säästämiseksi". Sinun tarvitsee vain poistaa tämän valinta, ja seuraavan kerran, kun sinun on ladattava laitetta kannettavan tietokoneen ollessa lepotilassa, voit tehdä sen helposti.

Laitteeni ei lataudu oppaan noudattamisen jälkeen

Jos laitteesi ei lataudu kaikkien edellisten vaiheiden suorittamisen jälkeen, se johtuu siitä, että käytät MTP:tä tai tiedostonsiirtoa laitteellasi latausyhteyden käyttämisen sijaan. Vaihda vain se, ja laitteesi pitäisi latautua.

Toinen syy, miksi laitteesi ei ehkä lataudu, on se, että USB Wake Support -toimintoa ei ole kytketty päälle kannettavassa tietokoneessa. Voit ottaa tämän käyttöön siirtymällä kannettavan tietokoneen BIOSiin (Basic Input Output System). Sen vaiheet riippuvat kannettavan tietokoneen mallista, mutta se ei ole mikään nopea Google-haku, jota ei voi korjata.

Jos sinun on syötettävä kannettavan tietokoneen BIOS, on parasta, jos käytät langallista näppäimistöä, koska langattomat eivät todennäköisesti toimi yhtä hyvin.

Lue myös: Mikä on GaN-laturi? 5 parasta GaN-laturia, joita voit ostaa

Johtopäätös

On aina hyvä idea ottaa tämä ominaisuus käyttöön, koska et koskaan tiedä, milloin tarvitset sitä laitteesi lataamiseen. Nyt kun tiedät kuinka määrittää se, luuletko aikovsi tehdä sen vai lataatko laitettasi harvoin kannettavan tietokoneen kautta? Kerro meille mielipiteesi kommenteissa!

Indeksi
  1. Kuinka päästä Device Manageriin
  2. Laitteeni ei lataudu oppaan noudattamisen jälkeen
  3. Johtopäätös

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up