Mikä hiirityyppi on ergonomisempi ja mukavampi

Vakiohiiri on kätevä vaihtaa uuteen, joka on edistyksellisempi, mukavampi ergonominen, pystysuora ja ohjelmoitavammat painikkeet

Hiiri on se osa tietokonetta, jota käytetään eniten ja samalla laiminlyödään. Monet ostavat tehokkaita ja nopeita tietokoneita, jotka maksavat jopa 1000 euroa tai enemmän, ja käyttävät niitä sitten tavallisen hiiren kanssa, jossa on vain kaksi painiketta ja rulla, joka kannattaa vaihtaa uuteen ja parempaan.

Elektroniikka- ja tietokoneliikkeissä on myynnissä monenlaisia ​​hiiriä, jotka eroavat muodoltaan, tekniikaltaan ja liikkeidensä tarkkuudesta.

Tekemällä oikean valinnan joudut ihmettelemään, miksi uutta hiirtä ei ole ostettu aiemmin ja kuinka kätevää on vaihtaa tavallinen hiiri kehittyneempään, mukavampaan ja toiminnallisempaan. Katsotaanpa tässä oppaassa mukavimpia hiiriä käyttää vanhan yksinkertaisen hiiren tilalle muutamalla painikkeella.

Indeksi

  Mukana mukava hiiri

  Tärkeimmät ominaisuudet mukavaan hiireen kaikkiin tilanteisiin sopivat ovat seuraavat:

  • DPI (pistettä tuumalla): PPE mittaa liukuvan anturin tarkkuuden ja on ominaisuus, joka tarkistaa, käytätkö tarkkuusohjelmia tai videopelejä. DPI ilmaisee hiiren herkkyyden, ja suurempi luku osoittaa, että hiiri voi reagoida tarkemmin, kun sitä liikutetaan hyvin vähän, ja osoitin liikkuu näytöllä paljon nopeammin. Muista, että tietokoneen normaalia käyttöä varten on välttämätöntä pitää DPI alhaisessa tai keskitasossa.
  • Laser- tai optinen hiiri: ero näiden kahden hiiren välillä on, että optinen hiiri käyttää LED-valoa, joka heijastaa pintaa, jolla se lepää, kun taas laserhiiri seuraa liikettä laserilla. Optisia hiiriä voidaan siksi käyttää vain tasaisilla, mattapinnoilla, kun taas laserhiirtä voidaan käyttää lähes kaikilla pinnoilla, jopa lasilla. Laserhiiret ovat myös herkempiä ja voivat saavuttaa korkeammat DPI-arvot, jolloin kohdistin toimii paljon nopeammin (pakottaen meidät hidastamaan sitä Ohjauspaneelin asetuksista).
  • Langaton hiiri: Langattomat hiiret ovat langattomia, ja niissä on USB-liitäntään liitettävä vastaanotin ja ladattava (tai pitkäikäinen) akku sisällä. Voit myös ostaa langattoman Bluetooth-hiiren, joka ei vie tietokoneesi USB-porttia. Yleensä vastaanottimella varustettu hiiri on herkempi kuin Bluetooth, vaikka paljon riippuu hinnasta.
  • Kosketuslevyhiiri: Vaihtoehtona tavalliselle hiirelle kannattaa harkita kannettavan tietokoneen kaltaisen kosketuslevyn ostamista. Ohjauslevy ei sovellu pelaamiseen ja kuvankäsittelyyn tai piirtämiseen, mutta se on kätevä kannettaviin tietokoneisiin ja kosketusnäyttöjen käyttöön tottuneille.

  Jos hiiressä on kaikki yllä luetellut ominaisuudet, voimme jatkaa ostoa. Jos emme tiedä, minkä hiiren ostaa, lue eteenpäin, jotta voit valita oikean hiiren jokaiseen tarpeeseen.

  Normaali langallinen hiiri

  Ensimmäinen tavallinen johtohiiri, jota suosittelemme harkitsemaan, on Microsoft Basic optinen hiiri, erinomainen yksinkertainen ja mukava hiiri, jossa on 800 DPI optinen anturi, kuori molemminpuoliseen käyttöön, 3 käytettävissä olevaa painiketta, kätevä pyörä ja välitön yhteensopivuus minkä tahansa Windows-version kanssa ilman ohjainten lataamista.

  Tämä mukava hiiri on saatavilla Amazonista hintaan 11€.

  Normaali langaton hiiri

  Jos toisaalta etsimme mukavaa langatonta hiirtä, suosittelemme, että katsotAmazon Basics - Langaton hiiri, joka näyttää täysikokoiselta ergonomiselta hiireltä, jossa on nopea vieritys, lasertekniikka, 2,4 GHz:n langaton yhteys erillisellä USB-vastaanottimella, 1600 DPI:n sensori ja 2 AA-paristolla (mukana ja vaihdettavissa).

  Tämä langaton hiiri on saatavilla Amazonista hintaan 19€.

  Tavallinen Bluetooth-hiiri

  Jos haluamme hyödyntää Bluetooth-tekniikkaa yhdistääksesi langattoman hiiren tietokoneeseen (täten välttäen erillisen vastaanottimen käyttöä), voimme harkitaInphic langaton Bluetooth-hiiri. Tässä hiiressä on kolme toimintatilaa (Bluetooth 5.0, Bluetooth 3.0 ja 2,4 GHz Wi-Fi), erillinen yhteyskytkinpainike, XL-kokoinen runko, DPI-vaihtopainike, sisäänrakennettu litiumakku (ladattava USB-kaapelilla), 1600 DPI laser anturi ja 6 ohjelmoitavaa painiketta.

  Tämä hyvä hiiri on saatavilla Amazonista hintaan 15€.

  Langallinen pelihiiri

  Jos haluat pelata täysillä PC:llä, on parempi keskittyä langalliseen hiireen, kuten Pelihiiri Logitech G402 Hyperion Fury, jossa on kevyt ja ergonominen muotoilu, 4 000 DPI:n lasersensori, 8 ohjelmoitavaa painiketta erillisellä ohjelmalla, 1 ms:n virkistystaajuus ja suora yhteys USB:n kautta (maksimaalinen yhteensopivuus Windowsin ja muiden käyttöjärjestelmien kanssa).

  Tämä pelihiiri on saatavilla Amazonista hintaan 24€.

  Langaton pelihiiri

  Vaikka langattomat pelihiiret eivät aina sovellu pelaamiseen, voimme aina valita laadukkaan hiiren, kun emme halua käyttää lankaa. Paras langaton pelihiiri on Razer Basilisk X Hyperspeed, jossa on patentoitu HyperSpeed-tekniikka, Bluetooth-yhteys, Razer 16 000 DPI 5G optinen anturi, 6 ohjelmoitavaa painiketta, sisäinen akku, jonka toiminta-aika on 285 tuntia, ja mekaaniset Razer-hiirinäppäimet.

  Tämä upea hiiri on saatavilla Amazonista hintaan 43 €.

  Erikoiset hiiret

  Jos käytämme Macia tai MacBookia, on parempi käyttää vain Magic Mouse Applelta, jossa on hienostunut ja viimeistelty muotoilu, Multi-Touch-pintaohjaimet, pitkäkestoinen sisäinen akku ja Lightning-latausliitäntä (identtinen iPhonen kanssa).

  Tämä Mac-hiiri on saatavilla Amazonista hintaan 75€.

  Pystysuuntainen hiiri

  Jos haluamme kokeilla outoa mutta mukavaa hiirtä, voimme katsoa Logitech MX langaton pystyhiiri, pystysuuntainen hiiri, jossa on langaton yhteys USB-sovittimen kautta (langaton yhteys), 4000 DPI:n edistynyt optinen tunnistus, 4 ohjelmoitavaa painiketta, sisäänrakennettu akku ja nopea latausjärjestelmä.

  Jos olet kiinnostunut kokeilemaan tätä pystyhiiren uutuutta, se on saatavilla Amazonista hintaan 99€.

  Johtopäätökset

  Minkä tahansa tyyppistä työtä tai tarvetta varten on mahdollista korvata vanha yksinkertainen hiiri jollakin tässä oppaassa kuvatuista hiiristä tuottavuuden ja suoritusnopeuden lisäämiseksi joillakin ohjelmilla, jotka vaativat suurta tarkkuutta (kuten pelit tai grafiikkaohjelmat ).

  Toisessa oppaassa olemme näyttäneet sinulle kuinka Lisää kosketusnäytön säätimet Windows-tietokoneisiin. Jos toisaalta joudumme liikuttamaan hiirtä nopeasti näppäimistön kanssa, suosittelemme, että luet oppaamme kuinka liikuta hiirtä näppäimistön kanssa.

  Emme ole vielä päättäneet ostaako a langallinen tai langaton hiiri? oppaamme avulla voit heti ratkaista monia epäilyksiä ja huomaa, että se riippuu usein myös tietokoneella suoritetun työn tai toiminnan tyypistä.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up