Vastaanota sähköpostin lukuvahvistus, kun se on vastaanotettu ja avattu

Kuinka saada lähetettyjen sähköpostien lukuvahvistus ja ilmoitus viestistä, joka on saatu käyttämällä webmailia, Gmailia ja Outlookia

Vaikka tähän mennessä suurin osa viestinnästä kulkee sovellusten, kuten WhatsAppin tai Telegramin, kautta, sähköpostit ovat edelleen tärkein viestintätyökalu työpaikalla. Vaikka Whatsapp-, Telegram- ja vastaavien sovellusten avulla on mahdollista saada vahvistus viestien lukemisesta, sama ei ole mahdollista sähköpostien kanssa.

Edelleen kaikki roskapostit, jotka saat sähköpostitse, mainosviestejä, päivityksiä Facebookista tai muista sosiaalisista verkostoista jne. Vastaanottajan on erittäin helppo menettää tärkeä sähköpostiviesti meiltä, ​​ja ainoa tapa tietää, luetaanko tämä, on lähettää WhatsApp -viesti, joka voi myös olla ärsyttävää.

Jos esimerkiksi lähetin sähköpostiviestin asiakkaalle tai työtoverille enkä saa vastausta, minun pitäisi harkitse myös mahdollisuutta, että viestiä ei ole koskaan luettujoko siksi, että se on kadonnut sähköpostitilisi Roskaposti -kansioon tai koska vastaanottaja ei ole avannut sitä. Toisaalta tämä asiakas voisi keksiä, tekosyynä olla vastaamatta, että viestini ei koskaan saapunut eikä sitä siksi koskaan luettu.

Seuraavassa oppaassa näytämme kuinka saada lukukuitti tai toimitusraportti jotta tietää, onko sähköposti vastaanotettu ja avattu, jotta vältytään helpolta väärinkäsityksiltä tai epämiellyttäviltä tilanteilta.

Lue kuitti Gmailissa

Gmail -palvelu sisältää lukukuitit koulu- ja yritystileille, jotka on rekisteröity Google Workspace, aktivoitava ennen viestin lähettämistä valitulle vastaanottajalle.

Aktivoi lukukuitin avaamalla Gmail -sivusto tietokoneessamme, paina top up Kirjaudu sisään, kirjoita Workspace -tilin kirjautumistiedot ja kun olet aloitusnäytössä, paina vasenta yläkulmaa kirjoittaa.
Kun olet kirjoittanut viestin ja syöttänyt vastaanottajat, paina oikeassa alakulmassa olevia kolmea pistettä ja aktivoi ääni Pyydä lukuvahvistus, sitten painamme eteenpäin Lähettää. Vastaanottaja tai vastaanottajat (jotka käyttävät Google Workspacea) voivat valita, lähetetäänkö lukukuitti vai hylätäänkö kutsu, jättäen siten tietyn harkintavallan vahvistuslähetyksen valinnassa.

Valitettavasti tämä ominaisuus ei ole tavallisissa Gmail -tileissä, ja myös Google Workspace -tilin järjestelmänvalvojat voivat peruuttaa sen.

Microsoft Outlookin lukukuitti

Toimitusraportti on sähköpostiohjelman ominaisuus Microsoft Outlook, sisältyy sviittiin Microsoft Office ja sisään Microsoft 365. Jos määrität sähköpostitilisi Outlookissa kirjoittaessasi sähköpostia, voit ennen sen lähettämistä paina -painiketta Asetukset Valitse ylhäältä toimitusvahvistuspyyntö ja lukukuitti.
Ensimmäinen on vahvistus sähköpostin vastaanottamisesta, toinen ilmoittaa sen sijaan, jos viesti avataan ja luetaan. Kun vastaanottaja lataa ja lukee viestin, saat vastaavan ilmoituksen Outlookissa.

Kuitti- ja lukukuittien hakumenetelmä on kuitenkin erittäin heikko, koska vastaanottaja voi kieltäytyä lähettämästä sitä. Viestin vastaanottaja voi itse asiassa lukea viestin, mutta estää lähetysraportin lähettämisen, jolloin lähettäjä on epävarma.

Lisäksi vastaanottajan on käytettävä myös Microsoft Outlookia eikä verkkopostia, kuten Gmail tai Outlook.com tai Yahoo Mail tai Libero jne.

Mozilla Thunderbirdin lukukuitti

Ne, joilla ei ole Outlookia tietokoneellaan, voivat hyödyntää asiakkaan lukukuittaustoimintoa Mozilla Thunderbird, saatavana ilmaiseksi PC- ja Mac -tietokoneille. Uuden sähköpostin kirjoitustilassa voimme aktivoida lukuvahvistuksen Asetuksista aktivoimalla kohteet ilmoitus toimituksen tilasta Ja Palautuskuitti. Jotta saisimme lisää asetuksia, meidän on mentävä valikkoon asetukset, avaa valikko Pitkälle kehittynyt ja määritä valikko Palautuskuitit.
Myös tässä tapauksessa on välttämätöntä, että lähettäjä vahvistaa spontaanisti lukukuittauksen ja että viestiä hallitaan Thunderbirdin kautta, jotta se voi saada ilmoituksen joka kerta, kun viesti avataan ja luetaan.

Muita tapoja saada lukukuittauksia

Käyttämättä sähköpostiohjelmaa ja yrittämättä ylittää ohjelmiston kautta lähetetyn lukukuitin rajoja, voit käyttää erittäin nerokasta temppua, joka on jo kuvattu oppaassa ota selvää, lukeeko joku sähköposteja.

Käytännössä lisäät valkoisen ja näkymättömän kuvan lähetettyyn sähköpostiin, jonka avulla lähettäjä voi ilmoitetaan aina, kun kyseinen kuva näytetään ja siksi aina, kun sähköposti on avattu.

Tämän järjestelmän avulla on myös mahdollista saada kyseisen sähköpostiviestin lukutilastoja, valvoa äärettömiä viestejä pitäen salassa se, että sähköpostit ovat hallinnassa. Ainoa tapa välttää tämän järjestelmän seuranta olisi poista kuvanäyttö käytöstä, mitä harvat tekevät.

Toinen tapa selvittää, onko vastaanottaja vastaanottanut ja lukenut vastaanotetut viestit ilmaiseksi, on palvelu WhoReadMe, täysin ilmainen.
Myös tämä verkkopalvelu sähköpostin seuranta se perustuu näkymättömän kuvan lisäämiseen, joka avattaessa ja näyttäessä lähettää ilmoituksen lähettäjälle.
Mutta WhoReadMe toimii eri tavalla: sinun on liitettävä olemassa oleva sähköpostiosoitteesi, jotta voit antaa oikean sähköpostiosoitteen, johon haluat vastata, mutta viesti on lähetettävä Whoreadmen kautta. Vaihtoehtoisesti voit lähettää valvotut sähköpostit mistä tahansa sähköpostiohjelmasta lisäämällä jälkiliitteen ".Whoreadme.com"vastaanottajan sähköpostiosoitteeseen, esimerkiksi: pomhey@gmail.com.whoreadme.com.

Muita ilmaisia ​​palveluita, joiden avulla voit seurata sähköpostien vastaanottamista ja lukemista, ovat Gmail -laajennuksiin perustuvat verkkopalvelut, että tiedät tietää, luetaanko lähetetty sähköposti, kuten Mailtrack ja Streak, joilla on myös maksullisia suunnitelmia, mutta peruskäytössä ne toimivat myös hyvin ilmaiseksi.

Ammattimaiset maksulliset sähköpostin seurantapalvelut ovat:

Kokeillaan niitä ja arvioidaan, kumpi säilyttää sähköpostiviestien lukukuittauksia varten.

Älypuhelimen lukukuitit

Jos lähetät sähköposteja älypuhelimestasi, voimme käyttää esimerkiksi sovellusta K9 Mail, yksi parhaista Android -sähköpostiohjelmista, vaikka se ei olisikaan helpoin käyttää, voit lähettää sähköpostiviestejä lukemalla ja vastaanottamalla vahvistuksen viestin kirjoitusnäytön valikosta.

IPhonessa voidaan saada vahvistus Applen jo sisältämästä Mail -sovelluksesta lähetettyjen sähköpostien lukemisesta, jos asennat myös sovelluksen iTrackmail, joka perustuu tavalliseen temppuun lisätä kuva viestiin.

Gmail lukukuittaus

Gmail lukukuittaus on ominaisuus, joka mahdollistaa sähköpostin vastaanottamisen ja avauksen vahvistamisen. Tämä tarkoittaa sitä, että kun vastaanotat ja avaat sähköpostin Gmailissa, voit lähettää automaattisen lukukuittauksen lähettäjälle. Tämä antaa lähettäjälle tiedon siitä, että sähköposti on saapunut ja avattu.

Gmail lukukuittaus on erittäin hyödyllinen ominaisuus erityisesti silloin, kun haluat varmistaa, että viestisi on tavoittanut vastaanottajan. Lukukuittauksen avulla voit vahvistaa lähettäjälle, että olet nähnyt ja lukenut viestin. Tämä auttaa välttämään epäselvyyksiä ja varmistaa, että viestintä on sujuvaa ja tehokasta.

Ottaaksesi käyttöön Gmail lukukuittauksen, sinun tarvitsee vain avata Gmail-tilisi asetukset ja etsiä "Lukukuittaus"-välilehti. Sieltä voit valita, haluatko lähettää lukukuittauksen automaattisesti kaikille vastaanottajille vai vain valikoiduille kontakteille. Voit myös mukauttaa lukukuittauksen viestiä ja asetuksia tarpeidesi mukaan.

On kuitenkin tärkeää huomata, että Gmail lukukuittaus ei takaa, että vastaanottaja todella lukee viestisi. Se ainoastaan vahvistaa, että viesti on avattu. On mahdollista, että vastaanottaja ei ehdi tai halua lukea viestiä, vaikka se olisikin avattu. Siksi on aina hyvä käyttää myös muita viestintäkeinoja varmistaaksesi, että viestisi tulee perille ja tulee huomioitua.

Jos haluat parantaa viestinnän tehokkuutta ja varmistaa, että viestisi tavoittavat vastaanottajat, harkitse Gmail lukukuittauksen käyttöä. Se on helppokäyttöinen ominaisuus, joka voi auttaa sinua varmistamaan, että viestisi huomataan ja saavat ansaitsemansa huomion.

Päätelmät

Suurten yritysten toimistoissa lukukuittia käytetään laajalti ja se lähetetään aina, koska kaikki työntekijät noudattavat samoja sisäisiä määräyksiä ja käyttävät samoja asetuksia ja samaa ohjelmaa, ja myös siksi, että tämä on ainoa tapa välttää ongelmia.. Muilla alueilla se kuitenkin muuttuu käytännössä käyttökelvottomaksi.

Lopuksi on huomattava, että mikään edellä mainituista menetelmistä ei voi olla todella erehtymätön. Tämä johtuu siitä, ettet voi tietää, miten sähköposti avataan ja luetaan, ehkä kuvat pois käytöstä, ehkä selaimessa, joka estää jokaisen koodin.

Ainoa typerä tapa saada lukukuittauksia onsertifioidun sähköpostin käyttö (Certified Electronic Mail), joka luonteeltaan luo aina palautuskuitit niille, jotka lähettävät sähköpostiviestin julkishallinnolle tai yrityksen PEC -tilille.

 

Nyt kun olet lukenut Vastaanota sähköpostin lukuvahvistus, kun se on vastaanotettu ja avattu loppuun, kutsumme sinut tutustumaan lisää Android-kategoriaan. Löydät sieltä muita mielenkiintoisia artikkeleita, jotka laajentavat tietojasi ja pitävät sinut ajan tasalla. Älä lopeta lukemista ja löytämistä!

Indeksi
  1. Lue kuitti Gmailissa
  2. Microsoft Outlookin lukukuitti
  3. Mozilla Thunderbirdin lukukuitti
  4. Muita tapoja saada lukukuittauksia
  5. Älypuhelimen lukukuitit
  6. Gmail lukukuittaus
    1. Päätelmät

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up