Miksi sisäinen muisti on täynnä, jos se on täysin tyhjä? Mitä teen? Ratkaisu

Yksi ongelma, jonka kohtaamme useammin kuin haluaisimme, on epäilemättä, kun kohtaamme kauniin virheen, joka sanoo:Ei tarpeeksi tallennustilaa”. Pohjimmiltaan tämä ärsyttävä viesti varoittaa meitä siitä, että meillä on täysi muisti mobiililaitteesta.

Kyllä, se on melko ärsyttävää, koska juuri tällä hetkellä tarvitsemme kännykkäämme eniten Lataa sovellus tai kappale, josta todella pidämme, ottaa tai vastaanottaa valokuvan, dokumentoida käymämme paikan ja monia muita asioita, matkapuhelimemme lähettää meille sen viestin, joka saa meidät katkeruudeksi hetkeksi miellyttävään aikaan.

Ongelma on se, että monissa tilanteissa emme ole edes ladanneet suurta määrää sovelluksia tai mitään vastaavaa, Sinulla ei myöskään ole paljon valokuvia tai videoita, jotka WhatsApp tallentaa, joten miksi se kertoo meille, että muistimme on täynnä? Miksi meillä ei ole enemmän tallennustilaa?

Kaikki nämä kysymyksiä ja muita, jotka selvitämme tässä artikkelissaKuten pidämme Mira How to Do it -tiimistä, jossa on kaikki yksityiskohtaiset ja arvokkaat tiedot.

Indeksi

  Tapoja korjata matkapuhelimen sisäinen tallennustila ja vapauttaa tilaa

  Tästä kärsivät eniten huonolaatuiset ja jotkut keskitason laitteet, joilla on vähän tilaa tehtaalla. Niissä on yleensä 8 Gt tallennustilaa mikä on epäilemättä vakava ongelma, koska jos harkitsemme Android -versioita 5.0 tai 6.0, ne vievät helposti puolet esitteessä olevasta tilasta.

  ulkoinen micro sd -kortti tallennusongelmien ratkaisemiseksi

  Miten ratkaisemme ongelman? Sinulla on useita vaihtoehtoja, ensimmäinen ja mahdollisesti se, josta et pidä, on uuden puhelimen ostaminen enemmän sisäistä tallennustilaa, Tiedämme kuitenkin, että se ei ole kovin miellyttävä vaihtoehto, vaikka tällä hetkellä pidämme kiinalaisia ​​laitteita erittäin hyvänä vaihtoehtona hinnan ja laadun käsitteen alla.

  Toinen ratkaisu, johdonmukaisempi ja tällä tavalla opastamme itseämme tämän maailman läpi, on ostaa microSD ja laittaa se puhelimeen pysähtyy tällä tavalla kutsutun sovelluksen ansiosta Sovellus2SD välittää sovellukset, joiden avulla voit siirtää SD -kortille tarkasti.

  Puhumattakaan perustamisesta valokuvat ja videot tallennetaan oletuksena kyseiselle SD -kortille ja että WhatsAppin multimediamateriaali joko tallennetaan suoraan microSD -kortille tai sitä ei ladata automaattisesti, mikä olisi paras vaihtoehto.

  Miksi matkapuhelimeni sanoo, että muisti on täynnä, jos minulla ei ole mitään?

  Erittäin hyvä kysymys, vastaus on hyvin yksinkertainen, laitteessamme on roskatietoja. Tällä emme halua kertoa sinulle, että mitä olet tallentanut matkapuhelimeesi, henkilökohtaisilla tiedoillasi ei ole tärkeää arvoa.

  kevyet sovellukset tallennustilan vianetsintään

  Tarkoitamme sitä, että ajan myötä ja päivittäisessä käytössä, jonka annamme laitteillemme Internetin selaamisen aikana, se kerää tiettyjä tiedostot, jotka ovat käyttökelvottomia ja vievät liikaa tilaa.

  Mikä olisi ratkaisu? Käytä ulkoista ohjelmaa, jonka avulla meidän on helpompi puhdistaa kaiken muistin tiedot tai "roskat", jotka vievät laitteen, ja vapauttaa siten tilaa.

  Suosittelemme sinua käyttää Clean Master (optimoija) tilan vapauttamiseksi roskatiedostoista, kaksoiskappaleista, välimuistista jne. Usein emme ymmärrä sitä, mutta ajan myötä voit varata turhia tiedostoja, jotka ovat hyödyttömiä, yli 2 Gt tilaa.

  Toinen huomioon otettava suositus liittyy asentamamme sosiaaliset verkostot. Tiedämme, että nykyisessä teknologisessa järjestelmässä ne ovat käytännössä välttämättömiä.

  Ehdotus liittyy käytä kevyempiä versioita. Erityinen esimerkki Facebookista, joka on yksi eniten käyttämistämme verkoista, emme halua tehdä ilman sitä, mutta emme halua, että matkapuhelimemme loppuu. Mitä voimme tehdä tämän perusteella?

  Suosittelemme käyttämään Facebook Liteä, joka painaa vain 5 Mt, keskimääräisestä, jonka lataamme yleensä matkapuhelimelle, joka voi painaa 500 Mt, puhumattakaan siitä, että se kuluttaa paljon enemmän dataa.

  Siinä on yksinkertaistettu ja kevyt muotoilu, joka antaa sinulle edun keskustella yhteystietojesi kanssa ilman Messengerin asentamista.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up