Lopullinen ratkaisu virheeseen 504, kun Messenger asennetaan Google Play Kaupasta

Play -kauppa, Googlen sovelluskauppa, toimii yleensä melko hyvin, mutta joskus voi olla virhe, joka estää meitä lataamasta tiedostoja tai tehdä päivityksiä. Virheitä voi olla monenlaisia, mutta tällä kertaa katsomme kuinka ratkaista 504 Play Store -virhe.

Tämä virhe johtuu yhdyskäytävän viasta, joka yleensä liittyy a hidas Internet -yhteys WiFi -verkon vian vuoksi tai mobiilidataverkkoihin.

Korjaa virhe 504 Play Store käynnistämällä mobiililaite uudelleen

Käynnistä puhelin uudelleen Helpoin ja paras tapa poista tämä virhe on käynnistää puhelin uudelleen kerran. Laitteen uudelleenkäynnistys voi korjata pieniä virheitä tai häiriöitä puhelimessa. Joten sinun on myös käynnistettävä puhelin uudelleen ja tarkistettava sitten, onko ongelma ratkaistu. Monet käyttäjät ilmoittavat, että tämä menetelmä on hyödyllinen ja erittäin helppo tehdä ilman riskiä.

Korjaa virhe 504 Play Store tyhjentämällä tiedot ja välimuisti

Tietojen ja välimuistin tyhjentäminen on yksi yleisimmistä toimenpiteistä tiedostossa havaittujen virheiden ratkaisemisessa Google Play Kauppa. Tässä tapauksessa meidän on tehtävä mene Asetukset> Sovellusten hallinta tai sovellukset> Valitsemme Kaikki ja etsimme Google Play -kauppaa > napsauta nyt Tyhjennä tiedot ja Tyhjennä välimuisti.

Tyhjennä välimuisti ja tiedot Toinen parempi tapa korjaa virhekoodi 504 Google Play Kaupassa on tyhjentää välimuisti ja tiedot Play Kaupasta. Jos et löydä tätä vaihtoehtoa, etsi "Tallennus" -vaihtoehto ja napsauta sitä. Toista nyt sama prosessi Google Play -palveluille ja yritä asentaa sovellus uudelleen.

Tämä vaihe voi toimia hyvin ja virhe on korjattu. Kun olemme tehneet tämän, meidän on tehtävä sama Google Play ja Google Play Services -kehys. Yritämme nyt asentaa tai päivittää sovelluksen uudelleen Google Play Kaupasta.

Poista Google -tili virheen 504 Play Kauppa vuoksi

Toinen tapa ratkaista 504 Play Store -virhe on poistaa suoraan liitetty Google -tili. Mennään Asetukset> Tilit> Poista tili.

Siirry seuraavaksi kohtaan Asetukset> Sovellukset> Kaikki ja pakota pysäytys, pian tyhjennämme välimuistin ja tiedot Google Play Kaupasta, Google -palvelukehys ja Google Play -palvelut samalla tavalla kuin olemme selittäneet edellisessä ratkaisumenetelmässä.

Seuraavassa vaiheessa palaamme Asetukset> Tilit ja lisäämme Gmail -tilin. Käynnistämme uudelleen ja sitten hyväksymme kaikki Googlen ehdot ja kokoonpanoasetukset. Yritämme uudelleen, jos sen avulla voimme asentaa tai päivittää ongelman aiheuttaneen sovelluksen.

VPN -asennus tai nollaaminen 504 -virheratkaisuna Google Play Kaupassa

Jos sinulla on edelleen ongelmia, voit yrittää ladata ja määrittää VPN: n Androidille. VPN tekee suojatun yhteyden toiseen verkkoon. Avaamme sovelluksen ja valitsemme yhdistämismaaksi Yhdysvallat, nyt napsautamme Yhdistä. Menemme Google Play -kauppaan ja meidän pitäisi pystyä lataamaan sovellus, jonka haluamme asentaa tai päivittää ilman ongelmia.

Toinen tämän virheen aiheuttama ongelma johtuu yhteydestä, joten sinun on tarkistettava se kerran. Kokeile toista verkkoa nähdäksesi, onko ongelma ratkaistu. Huono Internet-yhteys, Wi-Fi tai huono matkapuhelinverkkoyhteys vaikeuttaa sovellusten lataamista tai asentamista Play Kaupasta. Tämä tunnetaan myös parhaana ja helpoimpana temppuna ratkaista virhe 504 Androidissa.

Asenna toinen versio Google Play Kaupasta

Toinen vaihtoehto korjaa 504 -virheongelma on asennus eri version Play Kaupasta laitteellasi. Yritä poistaa nykyinen versio ja asentaa Google Play -kauppa uudelleen.

Tehdasasetusten palautus Google Play Kauppa

Jos et pysty ratkaisemaan ongelmaa millään tavalla, sinun on ehkä ratkaistava se palauta matkapuhelin tehdasasetuksiin. Tätä varten sinun on noudatettava polkua Asetukset> Henkilökohtainen> Nollaa. Ennen kuin teet niin, muista tehdä varmuuskopio kaikesta matkapuhelimessasi, muuten menetät sen.

Indeksi
  1. Korjaa virhe 504 Play Store käynnistämällä mobiililaite uudelleen
  2. Korjaa virhe 504 Play Store tyhjentämällä tiedot ja välimuisti
  3. Poista Google -tili virheen 504 Play Kauppa vuoksi
  4. VPN -asennus tai nollaaminen 504 -virheratkaisuna Google Play Kaupassa
  5. Asenna toinen versio Google Play Kaupasta
    1. Tehdasasetusten palautus Google Play Kauppa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up