Miten AirTagit, kannettavat esineiden paikannimet toimivat

Pieni Apple Airtag voi olla kelvollinen kannettava varkaudenestolaite laukkuille, avaimille ja erilaisille esineille. Katsotaan miten se toimii

AirTag erottuu varmasti lukuisista Applen tuottamista laitteista, pieni soikea laite, joka on suunniteltu helposti löytämään kadonneet esineet ja pitämään ne aina rinnallasi. On selvää, että tämän pienen laitteen muotoilu on silmiinpistävää, mutta jopa pienessä AirTagin kaltaisessa rungossa löydämme tutkittavan teknologian keskittymisen.

Seuraavissa luvuissa näytämme sinulle miten Apple AirTag toimii, miten se liitetään iPhoneen tai iPadiin ja miten laite voidaan jäljittää heti, kun se on kadonnut (ehkä sen jälkeen, kun olet liittänyt sen reppuun, avainjoukkoon tai muuhun). Jos olemme kiinnostuneita tämän tyyppisistä laitteista, näytämme myös, mitkä ovat vaihtoehtoja AirTagille, josta voit lyödä vetoa.

Indeksi

  Kuinka Apple AirTag toimii

  Apple AirTag on pieni, litteä pyöreä levy varustettu logiikkakortilla, virtalähteenä nappiparisto (tyyppi CR2032). Tällä pienellä logiikkakortilla on siru Bluetoothia varten (omistettu läheisyyden paikallistamiseen), U1 Apple -siru hyödyntämään erittäin laajakaista- ja tarkan sijainnin toimintoja ja NFC -siru Lost -tilaa varten.

  Nämä sirut mahdollistavat laitteen toimii todellisena "fyysisenä tunnisteena", jotta löydät ne helposti iPhonella tai iPadilla. Jos laite on lähellä (noin 20 metriä), sitä voidaan toistaa sisäisellä kaiuttimella ja löytää se helposti. jos tunniste on kaukana meistä hyödyntää maailmanlaajuista Where's -verkostoa (kadonneiden Apple -laitteiden hakutoiminto) lokalisointia varten, jotta se löytyy mistä tahansa maapallosta.

  Apple AirTag on siksi erittäin hyödyllinen avainjoukon paikantamiseen, mutta se voidaan sijoittaa pussiin, reppuun tai muihin välittäviin esineisiin, ehkä käyttämällä yhtä Applen itsensä myymiä tai vuonna suuri määrä Amazonissa.

  Kuinka yhdistää se iPhoneen tai iPadiin

  Sen yhdistäminen iPhoneen tai iPadiin on todella yksinkertaista: kun olet ostanut, poista sivussa oleva muovinen kieleke (joka estää sisäisesti akun kontaktin), tuo AirTag lähelle iPhonea tai iPadia ja paina heti tervetuloa päällä Kytkeä.

  Seuraavassa näytössä valitsemme AirTagille nimen (esimerkiksi "PC Bag") ja rekisteröimme AirTagin Apple ID -tilillemme painamalla Jatka -painiketta. Tästä hetkestä lähtien laitetta voi tarkastella sovelluksesta Missä, osion avaaminen Esineet.

  Objektit -osiosta voimme myös avata AirTagin (tai jonkin AirTagin) yhteenvetonäytön ja muuttaa nimeä sekä tarkistaa akun tilan ja laitteen mahdollisen läheisyyden (jos se on todella lähellä meitä).

  Kuinka seurata sitä varastamisen tai katoamisen yhteydessä

  Jos olemme kadottaneet kohteen, johon AirTag oli yhdistetty tai johon AirTag oli piilotettu, voimme heti yrittää löytää sen avaamalla sovelluksen Missä, napauta valikkoa Esineet, valitse kadonnut AirTag ja katso sen viimeinen sijainti kartalla.

  Jos AirTag on iPhonen kantaman sisällä tai Find My Network on äskettäin tunnistanut sen, näemme päivitetyn sijainnin, päivämäärän ja kellonajan välittömästi sen nimen alla.

  Jos AirTag on Apple -laitteen tai muun Find My -verkon laitteen kantaman ulkopuolella, näet järjestelmän viimeisen tallennetun sijainnin, päivämäärän ja kellonajan. Saadaksesi ilmoituksen, kun AirTag on laitteesi kantaman sisällä tai Missä -verkko havaitsee sen, meidän tarvitsee vain aktivoida ääni Ilmoita kun löytyy, löytyy osiosta Ilmoitukset.

  Lähistöllä olevien muiden iPhone- tai iPad -laitteiden läsnäolo on välttämätöntä, jotta voimme löytää kadonneet tavarat meiltä: kaikki päälle kytketyt iPhonet ja iPadit toimivat Find My -sovelluksen tukemien laitteiden antenneina ja voit löytää AirTagin nopeasti, vaikka emme ole fyysisesti paikalla.

  On selvää, että iPhonen tai iPadin omistajat, jotka tekevät yhteistyötä AirTagin tunnistamisessa maailmanlaajuisen verkon kautta Missä he eivät tiedä laitteesta mitään, he eivät voi tarkastella sitä Missä on -sovelluksessaan, eikä sitä ole mahdollista seurata missään tavalla (mikä on mahdollista vain sen Apple ID: n kanssa, johon se liittyy).

  Jos löydämme AirTagin kadulta, on parempi viedä se takaisin lähimpään Apple -keskukseen: sitä ei voi yhdistää uuteen Apple ID: hen, jos edellinen ei ole erotettu toisistaan, joten voisimme myös tuoda sen takaisin Apple -keskukseen (josta se varmasti jäljitetään laillisen omistajan Missä on -sovelluksen ansiosta).

  Vaihtoehtoja Apple AirTagille

  Apple AirTag alkaen 35 euroa, täysin hyväksyttävä hinta seurantalaitteelle, joka pystyy liittämään Applen laitteiden (Dov'è -sovelluksen) luomaan maailman verkkoon.

  Jos etsimme a vaihtoehtoinen tunniste voimme katsoa malleja Amazonissa, jonka avulla voit jäljittää kadonneet kohteet erillisen lokalisointisovelluksen tai Applen kaltaisen lokalisointijärjestelmän kautta.

  Ensimmäinen malli, jota voimme harkita, on se SwiftFinder -avaimen etsin (25 €).

  Tämän yksinkertaisen Bluetooth -tunnisteen avulla voimme löytää kadonneita esineitä jopa 50 metrin läheisyydestä ja antaa hälytyksen tunnisteeseen, kun siirrymme pois rekisteröidyn puhelimen kantamasta. Tunnisteen kautta on myös mahdollista saada kadonnut puhelin soimaan (jopa hiljaisessa tilassa) ja ohjelmoida se avaimeksi kameran laukaisemiseksi.

  Erittäin mukava seurantalaite on WireTag (25 €), syntynyt kauan ennen AirTagin saapumista.

  FiloTag on italialainen tuote, joka yhdistää Bluetooth Low Energy (Bluetooth LE) -liitännän puhelimeen, jolloin kadonneet laitteet löytyvät 50 metrin säteellä ulkona. Jos tunniste menee kantaman ulkopuolelle, se alkaa soida ja vastaanottaa hälytyksen puhelimeesi. Voimme aina saada tunnisteen soimaan erillisen sovelluksen kautta ja paikallistamaan likimääräisen sijainnin (viimeisen todellisen yhteyden perusteella matkapuhelimeen).

  Hyvä vaihtoehto Apple AirTagille on Laatatoveri (25 €).

  Tämä pieni tunniste toimii Bluetoothin välityksellä, ja sitä voidaan käyttää jopa 60 metrin etäisyydellä, mikä on hyvä kompromissi tähän mennessä nähtyihin laitteisiin verrattuna. Jos tunniste menee kantaman ulkopuolelle, kuulen selkeän ja voimakkaan äänen sekä näytän hälytysilmoituksen erillisessä sovelluksessa. Premium -palvelun avulla voimme myös lisätä tukea Amazon Alexalle ja Google Homelle, jotta tunniste kuuluu, kun kadotamme talon avaimet.

  Toiminnallisesti AirTagin kaltainen tunniste on epäilemättä Samsung Galaxy SmartTag (30 €).

  Tämä Samsungin allekirjoittama tunniste käyttää Bluetoothia paikallisten laitteiden paikantamiseen, ja Samsung Find -järjestelmähyödyntää läheisten Samsung -puhelimien lähettämiä signaaleja voidakseen tunnistaa esineiden sijainnin myös kantaman ulkopuolella, samalla tavalla kuin Applen Where's App.

  Päätelmät

  Bluetooth -tunnisteet ovat olleet olemassa jo vuosia, mutta vasta Applen tullessa ne levisivät, koska ne on integroitu maailmanlaajuiseen verkkoon. jopa ilman GPS -anturia voimme silti löytää kadonneen AirTagin, käyttämällä ympäri maailmaa toimivia iPhonia "antenneina" signaalin vastaanottamiseksi ja likimääräisen sijainnin saamiseksi. Ainoa tunniste, jolla on samanlainen toiminto, on Samsung Galaxy SmartTag, kun taas muut toimivat yksinkertaisina Bluetooth -tunnisteina (näkyvät kartalla vain, jos ne ovat Bluetooth -alueella, mutta ne soivat, jos ne poistuvat samalta alueelta).

  Jos haluamme käyttää näitä tunnisteita autojen varkaudenestolaitteena, suosittelemme jättämään sen rauhaan ja keskittymään Tehokkaampia ja ammattimaisia ​​GPS -paikannimia, jotta saat tarkan sijainnin, missä auto on kadonnut tai varastettu.

  Aina varkaudenesto-aiheena on aina suositeltavaa aktivoida nykyaikaisten puhelimien suojajärjestelmät, joten voit etsiä sen nopeasti ja poistaa sen tarvittaessa etänä.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up