Parhaat ilmaiset pelit Android -älytelevisioille

Jos haluamme pelata Smart TV: llä, näemme tässä parhaat ilmaiset pelit, jotka voidaan asentaa suoraan Android Google TV: hen

Android TV: n ja sen kehityksen myötä Google TV: n myötä voimme asentaa älypuhelimessa käyttämiämme pelejä myös kotitelevisiolle, jotta voit pelata suosikkivideoitasi suuremmalla näytöllä ja langattomalla peliohjaimella. vaativimpiin peleihin, jotta saat kokemuksen Nintendo Switchiin tai PlayStationiin verrattavalle tasolle kuluttamatta enempää rahaa todelliseen konsoliin.

Jos meillä on a Google TV -sertifioitu televisio tai a Android TV -yhteensopiva laite voimme muuttaa ne todellisiksi pelikonsoleiksi asentamalla parhaat Android -TV -pelit ja liitä yhteensopiva ohjain Bluetoothin kautta.

Indeksi
  1. Alustavat tiedot
  2. Parhaat Android TV -pelit
  3. Muita ilmaisia ​​pelejä Android TV: lle
  4. Tv pelit

Alustavat tiedot

Jotta voimme pelata Google -televisioilla tai laitteilla, joissa on Android -järjestelmä, meidän on ensin liitettävä peliohjain, jotta voimme pelata ilman kauko -ohjaimen tai muiden hankalan laitteen käsittelyä. Paras ohjain, jonka voimme liittää televisioon tai vastaavaan, on Maegoo -ohjain Androidille (29 €).

Kun ohjain on hankittu, aktivoi Bluetooth Smart TV: ssä, jossa on Google TV tai Android TV -laite, kytke ohjain päälle ja muodosta langaton yhteys. Ennen varsinaisten pelien jatkamista meidän on asennettava sovellus, joka pystyy karttaohjaimen näppäimet pelin edellyttämien säätimien perusteella.

Luokan parhaat ovat ShootingPlus V3 tai Mustekala, joiden avulla voit määrittää toimintojen näppäimet ja simuloida näytön kosketuksia missä tahansa pelissä.

Jos meillä ei ole Google TV: tä tai Bluetooth -yhteensopivuutta, voimme aina ostaa sellaisen Chromecast ja Google TV tai a Android TV -laatikko, niin voit Asenna Android -pelit mihin tahansa televisioon, jossa on HDMI -portti.

Parhaat Android TV -pelit

1) Asfaltti 8

Kun olemme nähneet, miten televisio valmistellaan toistettavaksi, katsotaan yhdessä parhaat pelit, jotka voimme asentaa suoraan Google Play -kaupasta. Kilpailun ystäville voimme kokeilla Asfaltti 8, yksi parhaista peleistä, jotka on optimoitu käytettäväksi televisiossa.

Tämän pelin avulla meillä on yli 300 todellista ajoneuvoa, yli 75 piiriä, joilla kilpailla ja hajottaa, sekä kaksinkertainen online- ja offline -tila (joten voit pelata sekä yksin että verkossa muita pelaajia vastaan) ja jokaisen auton korkea räätälöinti.

2) Zen -flipperi

Jos rakastat flipperikoneita ja haluat pelata niitä myös televisiossasi, meidän on asennettava peli Zen flipperi.

Tämän pelin avulla voimme pelata flipperiä useilla pöydillä, joista monet ovat lisensoituja (kuten Star Wars -pöytä, Jurassic Park -pöytä) ja muita erittäin hauskoja pöytiä. Todella helppo asentaa ja pelata, se tekee kaikista nostalgisista vanhoista flipperikoneista onnellisia.

3) Orbia

Yksinkertainen mutta hauska peli, jota voi pelata myös televisiossa Orbia.

Tässä pelissä napauta näyttöä aloittaaksesi kuvaamisen kohti seuraavaa aluetta valitsemalla suunta ja teho. Liikkeiden aikana meidän on vältettävä vihollisia päästäksemme tason loppuun. Myös tässä tapauksessa meidän on todella määritettävä hyvin vähän näppäimiä hahmon siirtämiseksi taattua hauskaa varten.

4) Lumilautajuhlat: Maailmankiertue

Mikä on parempaa kuin nousta lumilaudalta ja lyödä ystäviä? Televisiossa voimme tehdä tämän asentamalla pelin Lumilautajuhlat: Maailmankiertue.

Nousemme suosikki lumilaudallemme ja laskeudumme yli 20 areenalle yrittäen suorittaa kauneimpia temppuja ja kerätä mahdollisimman paljon pisteitä. Pelissä on käytettävissä sekä offline- että moninpeli, joten voit pelata ystäviä tai muita pelaajia vastaan ​​verkossa.

5) Minion Rush

Loputtomien juoksupelien ystäville emme voi jättää raportoimatta Minion Rush, myös täysin yhteensopiva Android TV: n kanssa.

Pelissä meidän on pakko ajaa äärettömällä tasolla kerätä erilaisia ​​bonuksia ja yrittää juosta ilman esteitä, jolloin kerätään paljon pelipisteitä. Taso on ääretön, mutta minuuttien kuluessa siitä tulee yhä vaikeampaa, mikä rasittaa pelaajan taitoja.

6) Punainen pallo 4

Ovatko intohimomme sivuttain vierittäville tasohyppelyille? Paras peli kokeilla televisiossa on Punainen pallo 4.

Tässä pelissä meidän on voitettava esteet ja saavutettava tason loppu keräämällä matkan varrella olevat esineet. Peli on erittäin helppo asentaa jopa ohjaimelle, mikä tekee pelikokemuksesta erittäin mukaansatempaavan myös kotitelevisiossasi.

7) Beach Buggy Racing

Jos rakastamme villejä ja kaoottisia kilpapelejä, meillä on mahdollisimman hauskaa sellaisen kaltaisen pelin kanssa Beach Buggy Racing.

Asentamalla pelin televisioon pystymme ajamaan kisoja epätodennäköisillä ja hauskoilla raidoilla heittämällä pommeja ja kaikenlaisia ​​aseita vihollisien taakse yrittäen lopettaa ensin ilman, että vastustajan aseet osuvat niihin. Peli tukee offline -moninpeliä, jaetulla näytöllä jopa 4 pelaajaa (yhdistämällä 3 muuta ohjainta meidän lisäksi).

8) Todellinen nyrkkeily

Jos arvostamme todella nyrkkeilyä ja taistelupelejä yleensä, voimme taistella vapaasti televisiossamme pelin kanssa Todellinen nyrkkeily.

Helppo konfiguroida ohjaimella, tällä pelillä pystymme luomaan oman nyrkkeilijän ja taistelemaan muita vastustajia vastaan ​​offline -tilassa ja verkossa etsimällä nousua maailmanmestarin titteliin. Realistinen grafiikka ja äänet sekä monet pelitilat tekevät siitä täydellisen ajanvietteen Android TV: ssä.

Muita ilmaisia ​​pelejä Android TV: lle

  • Crossy Road on yksi suosituimmista arcade -peleistä älypuhelimille ja myös yksi parhaista peleistä Android TV: lle. Hyppäät kadun ylitse ilman autojen törmäämistä nykyaikaisessa Frogger -versiossa, josta pidät aina. Tässä pelissä sinulla on myös mahdollisuus haastaa ystäväsi paikallisessa moninpelissä.
  • Horizon Chase on kilpa -peli Android TV: lle. jossa on monia erilaisia ​​katuja juoksemiseen ja mekaanikko, joka muistuttaa vanhoja arcade -pelejä 20 vuotta sitten.
  • PBA Bowling Challenge on yksi harvoista kunnollisista keilailupeleistä älypuhelimille, ja se tukee Android TV: tä. Hyvällä grafiikalla ja yksinkertaisilla ohjaimilla tässä keilailupelissä on kolme pelitilaa, moninpeli, ura ja nopea peli sekä turnauksia ja erikoistapahtumia.
  • Unkilled ja Dead Trigger 2 on viime vuosien parhaiden FPS -pelien joukossa, zombie -ampuja, jolla on satoja tasoja voitettavana, online -moninpeli ja grafiikka on ilmiömäistä. Se toimii hyvin Android TV: ssä, vaikka jouspadia tulisi käyttää.

Tv pelit

TV-pelit ovat suosittuja viihdemuotoja, jotka tarjoavat runsaasti hauskaa ja jännitystä. Ne ovat erityisen suosittuja Android-älytelevisioilla, sillä ne tarjoavat upean pelikokemuksen suurella näytöllä. TV-pelit tarjoavat monipuolisia pelityyppejä, kuten toimintaa, strategiaa, seikkailua ja urheilua. Pelit voivat olla yksinpelattavia tai moninpelattavia, joten ne sopivat kaikenlaisille pelaajille.

TV-pelien suuri etu on niiden ilmaisuus. Useimmat pelit ovat ladattavissa ilmaiseksi, joten pelaajat voivat nauttia suosikkipelien pelaamisesta ilman rahallista panosta. Tämä tekee TV-pelien pelaamisesta erittäin houkuttelevaa ja helposti saavutettavaa kaikille pelaajille. Lisäksi TV-pelit tarjoavat usein sisäisiä ostoksia, joiden avulla pelaajat voivat parantaa pelikokemustaan tai avata uusia ominaisuuksia.

TV-pelit tarjoavat myös upeaa grafiikkaa ja äänimaailmaa, jotka tekevät pelikokemuksesta entistäkin immersiivisemmän. Pelit hyödyntävät Android-älytelevisioiden tehokasta laitteistoa ja tarjoavat upeita visuaalisia efektejä. Lisäksi pelien äänimaailma luo tunnelmaa ja syventää pelaajien kokemusta. TV-pelit tarjoavat siis visuaalista ja auditiivista nautintoa kaikille pelaajille.

TV-pelit tarjoavat myös sosiaalista pelaamista. Moninpelitilat mahdollistavat pelaamisen ystävien kanssa samalla televisiolla tai verkossa. Tämä luo hauskoja ja jännittäviä pelihetkiä, joissa voi kilpailla tai yhteistyössä ratkoa haasteita. TV-pelit tarjoavat siis myös sosiaalista vuorovaikutusta ja yhdessäoloa pelaajien välillä.

Päätelmät

Nämä ovat vain osa peleistä, jotka voimme asentaa Android TV: hen, koska paperilla kaikki Google Play Kaupan pelit voidaan asentaa ja testata televisiossa. Edellä mainitut pelit on optimoitu pelaamaan jopa erittäin suurilla näytöillä ja suurilla resoluutioillatuo konsolin pelikokemuksen ilman PS5: n tai oikean pelikonsolin ostamista.

Jos haluamme pelata PC -videopelejä myös Android TV: llä, meidän on asennettava yksi pilvipelisovellus tai lyö vetoa Stadia -alusta, jonka on kehittänyt suoraan Google ja joka on yhteensopiva sertifioitujen televisioiden kanssa suoraan Mountain View -talosta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up