Monitoimitulostimien tyypit kotiin ja toimistoon

Parhaat kotikäyttöön tulevat monitoimitulostimet, HP, Canon, Epson ja muut, joissa on skanneri ja kopiokone, wifi-yhteys, faksi

Löytääkseen tulostimen, jopa erittäin halvan, riitti aiemmin ostoskeskukseen tai useisiin tietokone- ja elektroniikkaliikkeisiin ottamaan mikä tahansa malli katsomatta paljoakaan merkkiä tai lisäominaisuuksia.

Satunnainen valinta ei kuitenkaan ollut ollenkaan tehokasta, kun otetaan huomioon piilokustannukset ja joidenkin erittäin haluttujen ominaisuuksien puute: oli parempi ostaa laadukkaampi säilytettäväksi pitkään.

Katsotaanpa tässä oppaassa parhaat tulostimet kotikäyttöön heillä on skanneri- ja kopiotoiminto Wi-Fi-yhteydellä, joten voit tulostaa tiedostoja mistä tahansa tietokoneesta tai laitteesta, joka on liitetty samaan verkkoon kuin tulostin.

LUE MYÖS -> Opas tulostimen ostoon: laser vai mustesuihku?

Indeksi

  Monitoimitulostimien tyyppi

  Yllä olevan oppaan lukemisen lisäksi voimme tehdä lyhyen yhteenvedon siitä, minkä tyyppisiä tulostimia voimme ostaa.

  • Mustesuihkutulostimet: Ne ovat halvimpia ostettavia, mutta patruunoiden kustannukset voivat olla merkittäviä, jos tulostat yli 100 arkkia kuukaudessa. Ne sopivat ihanteellisesti kotikäyttöön, kun kasetit vaihdetaan 6 kuukauden välein tai useammin (etenkin malleissa, jotka tukevat ylisuuria patruunoita)
  • Lasertulostimet: ne ovat paljon suurempia ja kalliimpia, mutta tulostaminen on mahdollista nopeasti ja jauhemustetekniikan (väriaine) ansiosta voit tulostaa monta arkkia kuukaudessa. Ihanteellinen käytettäväksi toimistossa, mutta myös kotona, varsinkin jos tulostat yli 100 arkkia kuukaudessa; Ainoa asia, muista aina tuulettaa huone, jossa on lasertulostin, koska värijauheet leviävät helposti ilmaan ja voivat olla haitallisia (pitkällä aikavälillä)
  • Sublimaatiotulostimet: nämä ovat nykyaikaisimpia ja pienikokoisimpia tulostimia, jotka pystyvät tulostamaan paperinpäihin hyvin pienissä muodoissa. Ne voidaan yleensä yhdistää nopeasti tietokoneeseesi tai älypuhelimeesi Bluetoothin kautta, joten voit ottaa kuvia nopeasti.

  Perinteisissä monitoimilaitteissa on myös yläosaan integroitu skanneri (yleensä A4-kokoinen, mutta löytyy myös toimistomonitoimilaitteita isompienkin arkkien tukemiseen), joten voit tulostaa myös ilman tietokonetta ja tehdä valokopioita laitteen sisäisillä näppäimillä. kone..

  Joissakin toimistomalleissa on myös faksimodeemi, vaikka sitä käytetäänkin nyt yhä harvemmin leviämisen ansiosta PEC (sertifioitu sähköposti).

  Näillä tulostimilla pystymme tulostamaan sekä mustavalkoisena että värillisenä: mustesuihkumonitoimilaitteessa on aina erilaisia ​​värikasetteja tuetuille väreille (vähintään punainen, sininen ja keltainen), kun taas lasertulostimet voivat olla molemmat yksivärisiä (nopeampia) värillinen (valokuvien tulostamiseen).

  Sublimaatiotulostimet mahdollistavat aina väritulostuksen, mutta niissä tuskin on integroitua skanneria: tässä tapauksessa monitoimi ilmaisee tulostimen kyvyn muodostaa nopea yhteys mihin tahansa lähellä olevaan laitteeseen, jotta valokuvat voidaan tulostaa nopeasti.

  Ostoopas

  Kun olet nähnyt saatavilla olevat tulostintyypit, katsotaan yhdessä mallit, joita voit ostaa verkosta, jotta voit säästää jotain lopullisessa hinnassa. Itse asiassa voimme löytää kaikenlaisia ​​lasertulostimia, mustesuihkutulostimia ja sublimaatiotulostimia, joiden mitat mahdollistavat tulostimen sijoittamisen mukavasti pöydälle, pöydälle tai hyllylle.

  Seuraavat tulostimet voi ostaa verkossa Amazonista seuraamalla ostolinkkejä (jotka johtavat usein alennettuihin hintoihin), vaikka mikään ei estä sinua kirjoittamasta malleja muistiin löytääksesi ne elektroniikkaliikkeistä ja ostamasta niitä livenä.

  Mustesuihku monitoimi

  Halvin mustesuihkumonitoimitulostin, jonka voimme ostaa, on HP DeskJet 2720e (59 €).
  Tässä tulostimessa on A4-kokoinen etupuolella oleva tulostin ja skanneri, kaksikaistainen Wi-Fi, Wi-Fi Direct -tuki, HP Smart App -tuki, AirPrint, USB 2.0 -portti ja HP+:n mukana 6 kuukauden mustetta.

  Pienille toimistoille ja nopeille tulosteille on myös mahdollista lyödä vetoa Epson WorkForce WF-2830DWF (77 €).
  Tässä kompaktissa all-in-one-laitteessa on tulostus-, skanneri- ja faksimoduuli, jossa on 5 760 x 1 440 dpi:n tulostus, automaattisen asiakirjansyöttölaitteen arkinsyöttöjärjestelmä, Wi-Fi-moduuli, erilliset yksittäiset kasetit 3,7 cm:n LCD-näyttö, Epson iPrint -tuki ja Wi-Fi-tulostustuki. .

  Monokromaattinen lasermonitoimi

  Niille, jotka etsivät hyvää monokromaattista lasermonitoimilaitetta, voit keskittyä HP Laser MFP 137fnw (184 €).
  Tästä monitoimilaitteesta löytyy tulostin, skanneri ja faksi, paperin etulataaja, jonka kapasiteetti on jopa 150 arkkia, Wi-Fi-yhteys, ReCP-tekniikka (Rendering Engine for Clean Page) optimoi tulosteiden laadun ja yksivärisen näytön.

  Toinen toimistotulostin, jota voidaan tarkastella, on Brother MFC-L2730DW (267 €).
  Tässä monitoimilaitteessa on tulostin, skanneri ja faksi, ja se tarjoaa 34 sivua minuutissa tulostusnopeuden, LAN-yhteyden, Wi-Fi-yhteyden, automaattisen kaksipuolisen tulostusjärjestelmän, 50 arkin automaattisen syöttölaitteen ja integroidun kosketusnäytön.

  Värilaser monitoimi

  Värilaser-monitoimilaitteet ovat erittäin kalliita, ja ne on yleensä varattu suuriin toimistoihin. Paras tulostin, jonka voimme ostaa, on Xerox C235 Laser Multifunction A4 (309 €).
  Tästä monitoimilaitteesta löytyy kopiointi-, tulostus-, skannaus- ja faksijärjestelmä, 22 sivua minuutissa tulostusnopeus, langaton moduuli, automaattinen kaksipuolinen tulostusjärjestelmä ja värillinen kosketuspaneeli kaikkien toimintojen ohjaamiseen.

  Toinen värilasermonitoimitoiminto, jonka voimme nähdä, on HP Color Laser MFP 179fnw (320 €).
  Tässä tulostimessa on A4-väritulostus- ja -skannausmoduuli, kopiointitoiminto, ADF-moduuli, faksimoduuli, Wi-Fi-moduuli, Wi-Fi Direct -tulostusjärjestelmä, Ethernet-liitäntä, USB-portti ja 18 sivua minuutissa mustavalkotulostusnopeus. musta ja 4 sivua minuutissa .

  Sublimaatio monitoimi

  Sublimaatiomonitoimitulostimet ovat uusinta tulostinteknologiaa, ja ne esitetään pieninä lisävarusteina, jotka on suunniteltu tulostamaan useista eri lähteistä käyttämällä vain Bluetooth-yhteyttä. Esimerkkinä tämän tyyppisestä tulostimesta voimme nähdä Xiaomi Mi kannettava valokuvatulostin (48 €).
  Tämä pieni lisävaruste näyttää pieneltä kannettavalta lasertulostimelta kiiltävällä valokuvapaperilla, sublimaatiolämpötulostusjärjestelmällä, Bluetooth / USB / WLAN-yhteydellä ja AR-tekniikalla (pienten videoiden tekemiseen, jotka voidaan ladata suoraan tulostettuihin valokuviin).

  Sublimaatiomonitoimilaitteen suurempi versio on ehdottomasti Canon Italy Selphy Cp1300 (127 €).
  Tällä tulostimella voimme tulostaa nopeasti langattomasti älylaitteista Canon PRINT -sovelluksen, Apple AirPrintTM:n ja Wi-Fi-painikkeen avulla sekä luoda ja jakaa tulostettuja valokuvia.

  Johtopäätökset

  Monitoimitulostimet ovat todella täydellisiä tulostimia valokopiointiin, tulostukseen ja jokapäiväiseen skannaukseen sekä kotona että kotona. Jos etsimme puhdasta nopeutta, valitsemme yksiväriset laserit, kun taas värikuvien tulostamiseen on parempi keskittyä mustesuihku- tai sublimaatiomonitoimilaitteeseen.. Värilaserit ovat erittäin kalliita eivätkä tulosta laadukkaita valokuvia, joten on parasta jättää ne vain suuriin toimistoihin.

  Edelleen voimme tarkastella sublimaatiotulostimia kannettavat tulostimet ostaa, jotta voit tarkastella muita, yllä olevien mallien kaltaisia ​​malleja.

  Jos taas keskitämme kaiken tulostusnopeuteen, voimme saavuttaa sen valitsemalla korkean PPM-tulostimet, erittäin suosittu nykyaikaisissa toimistoissa.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up