Numeronäppäimistö ei toimi Windows 10: ssä

Korjaa numeronäppäimistö, joka ei toimi Windows 10: ssä: Monet käyttäjät ilmoittavat, että Windows 10 -päivityksen jälkeen numeronäppäimet tai numeronäppäimistö eivät toimi, mutta ongelma voidaan ratkaista yksinkertaisilla vianmääritysvaiheilla. Numeronäppäimet, joista puhumme, eivät ole QWERTY -tietokoneen näppäimistön aakkosten yläosassa olevia numeroita, vaan pikemminkin näppäimistön oikealla puolella oleva numeronäppäimistö.

Nyt ei ole mitään erityistä syytä, joka voisi aiheuttaa, että numeronäppäimet eivät toimi Windows 10: ssä päivityksen jälkeen. Mutta ensin sinun on otettava numeronäppäimistö käyttöön Windows 10: ssä ja sitten sinun on noudatettava opasta ongelman korjaamiseksi. Joten, tuhlaamatta aikaa, katsotaan kuinka korjata numeronäppäimistö, joka ei toimi Windows 10: ssä alla olevan vianmääritysoppaan avulla.

Indeksi

  Numeronäppäimistö ei toimi Windows 10: ssä [solucionado]

  Muista luoda palautuspiste, jos jokin menee pieleen.

  Tapa 1: Ota numeronäppäimistö käyttöön

  Kirjoita ohjain Windows -hakuun ja avaa se sitten Ohjauspaneeli.

  2.Napsauta nyt Helppokäyttöisyys ja sitten Helppokäyttökeskus.

  3.Halvat käyttöoikeuskeskukset, napsauta "Helpota näppäimistön käyttöä".

  4.Poista ensin valinta "Aktivoi hiiren näppäimet" ja poista sitten valinta "Aktivoi vaihtopainikkeet pitämällä NUM LOCK -näppäintä painettuna 5 sekunnin ajan".

  5. Napsauta Käytä ja sitten OK.

  6.Käynnistä tietokone uudelleen tallentaaksesi muutokset.

  Tapa 2: Kytke numerolukonäppäin päälle

  Jos numeron lukitusnäppäin on poistettu käytöstä, et voi käyttää näppäimistön tiettyä numeronäppäimistöä, joten numerolukon kytkeminen päälle näyttää korjaavan ongelman.

  Etsi numeronäppäimistöstä Num Lock- tai NumLk -painiketta ja aktivoi numeronäppäimistö painamalla sitä kerran. Kun Num Lock on käytössä, voit käyttää näppäimistön numeronäppäimistön numeroita.

  Tapa 3: Poista käytöstä Käytä numeronäppäimistöä hiiren siirtämiseen

  1.Avaa Asetukset painamalla Windows -näppäintä + I ja valitse Helppokäyttöisyys.

  2. Valitse vasemmalla olevasta valikosta Hiiri.

  3. Varmista, että poistat käytöstä "Siirrä hiirtä näytöllä numeronäppäimistöllä".

  4.Sulje kaikki ja käynnistä tietokone uudelleen.

  Tapa 4: Puhdista tavaratila

  Joskus kolmannen osapuolen ohjelmisto voi olla ristiriidassa Windowsin kanssa ja aiheuttaa ongelman. Jos haluat korjata, että numeronäppäimistö ei toimi Windows 10: ssä, sinun on puhdistettava tietokoneen käynnistys ja yritettävä sitten käyttää Numpadia uudelleen.

  Siinä kaikki, olet onnistuneesti korjannut numeronäppäimistön, joka ei toimi Windows 10: ssä, mutta jos sinulla on vielä kysyttävää tästä oppaasta, voit kysyä heiltä kommenttiosassa.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up