Parhaat Bluetooth-kuulokkeet älypuhelimille, jotka ovat samankaltaisia ​​kuin AirPods

Parhaat vaihtoehdot Applen AirPods, EarBuds micro bluetooth -kuulokkeille jokaiseen älypuhelimeen edullisemmin

Apple on mullistanut (taas) tapamme kuunnella musiikkia AirPod-kuulokkeiden käyttöönoton ansiosta: pienet langattomat kuulokkeet, jotka pystyvät tuottamaan hyvän äänenlaadun ja erinomaisen akunkeston, kiitos myös käytännöllisen kotelon integroidulla akulla , jotka lataavat pienet kuulokkeet. aina kun ne eivät ole käytössä.

Jos luulet, että AirPods ovat ainutlaatuisia laitteita lajissaan, sinun on mietittävä uudelleen: tässä oppaassa osoitamme kaikki parhaat Bluetooth-mikrokuulokkeet, joiden tekniset ominaisuudet ovat samanlaiset kuin Applen AirPods, joten voit kuunnella musiikkia liikkeellä ollessasi ilman kaapeleita ja ainutlaatuisella suunnittelulla, mutta silti kulutat vähemmän kuin Applen kuulokkeet. Suosittelemamme AirPodin kaltaiset Bluetooth-kuulokkeet ovat yhteensopivia kaikkien uusimpien älypuhelimien kanssa, sekä Android että iPhoneja niitä voidaan käyttää myös PC-kuulokkeina.

Kuulokkeiden tekniset ominaisuudet

Ennen kuin ostat Applen AirPodeja muistuttavia tuotteita: tällä hetkellä paras langaton yhteystekniikka on Bluetooth 5.0, joten varmistetaan, että valitsemissasi mikrokuulokkeissa on tämä versio. Se on taaksepäin yhteensopiva kaikkien alemmilla Bluetooth-tekniikoilla varustettujen älypuhelimien kanssa (4.2 ja 4.0 ovat edelleen hyvin yleisiä), joten meidän ei tarvitse huolehtia uusimman sukupolven älypuhelimesta voidaksemme kuunnella musiikkia hyvällä laadulla.

 • Huoltajuus: Kantolaukussa on oltava a uudelleenladattava akku hyvällä kapasiteetilla, jotta mikrokuulokkeet voidaan ladata automaattisesti, kun ne eivät ole käytössä (aloita lataaminen asettamalla ne omiin paikkoihinsa). Kotelon akun kapasiteetti on olennainen tekijä valittujen kuulokkeiden lopullisen autonomian kannalta.
 • Autonomia: mikrokuulokkeet eivät voi tarjota enempää kuin 3-4 tuntia jatkuvaa kuuntelua, joten meidän on ladattava niitä usein päästäksemme todelliseen itsenäisyyteen (joka koostuu mikrokuulokkeiden paristojen ja kotelon akun summasta). Kotelon mukana tulleen täyden akun latauksen ansiosta kuulokkeiden akun kesto on vähintään 10 tuntia, jotta se korvaa tehokkaasti klassiset Bluetooth-kuulokkeet ja kuulokkeet.
 • Korvakärjet: Koska meidän jokaisen korvakäytävät ovat erilaisia, jokaisen pakkauksen tulee sisältää myös erilaisia ​​vaihdettavia korvakärkiä, jotta voimme mukauttaa mikrokuulokkeet korviin ja estää niitä putoamasta tai liukumasta pois kuuntelun aikana. Hyvien korvasuutinten valitseminen voi tehdä eron keskinkertaisen äänen ja erinomaisen äänen välillä.
 • Mikrofoni: Kaikissa kuulokkeissa tulee olla pieni mikrofoni, jotta ne voivat käsitellä myös puhelimesta vastaanotettuja tai soitettuja puheluita.
 • Multimediapainikkeet: jotta musiikin toistoa voidaan keskeyttää tai lähettää eteen- ja taaksepäin, mikrokuulokkeiden runkoon asetetaan yleensä pieniä painikkeita, joita voidaan käyttää eleinä (kahdella kosketuksella esimerkiksi käynnistää Siri tai Google Assistant tai soittaa viimeksi otettuun numeroon osoitekirja). Joissakin laitteissa on kosketusnäppäimet, joilla voit vain koskettaa pintaa saadaksesi tarvittavat toiminnot.
 • Melun vähentäminen: Melunvaimennustekniikka on yksi kysytyimmistä ominaisuuksista, koska sen avulla voit vähentää ulkopuolelta tulevaa ääntä optimoiden tulevan äänen. Se on saatavana vain huippuluokan malleihin myös AirPods-vaihtoehtojen joukossa.
 • Vedenkestävä: Kestääkseen sadetta ja hikeä (käytettäessä fyysisen toiminnan aikana), valituilla kuulokkeilla on oltava IPX5- tai pikemminkin IPX6- tai IPX7-sertifikaatti.
 • Design: Koska AirPodit ovat esteettiseltä kannalta saavuttamattomia, voimme silti valita kuulokkeet, jotka ovat riittävän pieniä, naamioituja ja jotka eivät aiheuta liikaa epämukavuutta käyttäessämme niitä.
 • Lisätarvikkeet: Mikrokuulokepakkaukset sisältävät usein kangas- tai nahkakotelon kotelon ja USB-latauskaapelin kuljettamiseen helposti.
 • Jos akun kesto vaikuttaa odotettua pienemmältä, voimme aina käyttää pientä virtapankkia kotelon ja sitä kautta kuulokkeiden lataamiseen; Löydämme parhaat kompaktit tehopankit ai-oppaastamme aurinko- ja käsikampelaturi iPhonelle ja matkapuhelimille.

  Ostoopas

  Kun olemme yhdessä nähneet ominaisuudet, joita hyvissä vaihtoehtoisissa kuulokkeissa Applen AirPods-kuulokkeille tulee olla, etsitään yhdessä mallit, joita voimme ostaa verkosta, jotta voimme säästää jotain lopullisessa hinnassa ja saada vertaansa vailla olevaa huoltoapua.

  Anker Soundcore Liberty Air 2

  Edullisimmat AirPods-kuulokkeet ovat Anker Soundcore Liberty Air 2varustettu Bluetooth 5.0 -liitännällä, timanttiääniohjaimet, 4 mikrofonia jokaiseen kuulokkeeseen, jatkuva toisto 28 tunnin ajan, personoitu ääni melunvaimennus ja langaton lataus erillisessä kotelossa.

  Sony WF-C500 True Wireless -kuulokkeet

  Muut kuulokkeet, jotka ovat hyvin samankaltaisia ​​kuin AirPods, ovat Sony WF-C500 True Wireless -kuulokkeetvarustettu 20 tunnin akulla (latauskotelolla), yhteensopivuus puhelimen ääniavustajien kanssa, sisäänrakennettu mikrofoni puheluita varten, Bluetooth 5.0 -tekniikka ja tuki A2DP/AVRCP/HFP/HSP Bluetooth-profiileille.

  JBL LIVE Ilmainen NC TWS

  Keskisuurten markkinoiden segmentistä löydämme jo erinomaisia ​​vaihtoehtoja AirPodsille, kuten JBL LIVE Ilmainen NC TWSjoissa on sisäänrakennettu mikrofoni aktiivisella melunvaimennuksen kanssa, vesitiivis IPX7-sertifioinnilla, jopa 21 tunnin akunkesto ladattavalla kotelolla, Dual Connect + Sync -tekniikka ja patentoidut Smart Ambient-, TalkThru- ja Ambient Aware -tekniikat.

  Jabra Elite Active 65T

  Fitness-harrastajille se voi olla hyvä idea keskittyä Jabra Elite Active 65Turheilukuulokkeet, joissa on passiivinen melunvaimennus, liiketunnistin fyysistä toimintaa varten, langaton puhelu- ja musiikkijärjestelmä ja jopa 20 tunnin akunkesto (5 kuulokkeille ja 15 integroidulla kotelolla).

  HUAWEI FreeBuds 3

  Suunnittelultaan samankaltaisimpien joukossa löydämme myös HUAWEI FreeBuds 3varustettu Kirin A1 -äänisirulla, erittäin kompaktilla latenssilla, erittäin herkällä 14 mm:n erittäin tarkalla dynaamisella ohjaimella, reaaliaikaisesti optimoidulla ympäristön kohinanvaimennus ja ladattava kotelo USB Type-C -liitännällä.

  Beats Studio Buds

  Äänenlaadun suhteen vaativammat käyttäjät voivat kokeilla Beats Studio Budskestävät kuulokkeet, joissa on aktiivinen melunvaimennus (ANC) ja Transparency-tila, kestävät vettä ja hikeä IPX4-standardin mukaisesti, luokka 1 Bluetooth ja jopa 8 tuntia kuunteluaikaa (josta tulee 24, jos käytät kotelon akkua) .

  Johtopäätökset

  Kuulokkeet, jotka näytimme sinulle yllä ne voivat helposti korvata Applen AirPods, käytämmepä Android-älypuhelinta tai iPhonea. Jos emme ole vakuuttuneita vaihtoehdoista ja haluamme käyttää hieman enemmän rahaa, voimme ostaa niitä Apple AirPods Pro joilla on uskomaton äänenlaatu.

  Toisessa artikkelissa kuinka liittää AirPodit omassa oppaassa, jossa on erityinen osio yhdistä Airpodit Android-älypuhelimeen.

  Etsitkö laadukkaita kuulokkeita musiikin tai elokuvien kuunteluun tietokoneelta tai televisiosta? Suosittelemme lukemaan oppaamme kuinka valita laadukkaat langattomat kuulokkeet PC:lle tai televisiolle. Jos Android-älypuhelimemme äänenvoimakkuus on kuitenkin alhainen minkä tahansa tyyppisillä kuulokkeilla, suosittelemme lukemaan artikkelin saadaksesi selville, kuinka muuttaa äänenvoimakkuutta Androidissa jokaiselle käytetylle sovellukselle tai missä olemme.

  Indeksi
  1. Kuulokkeiden tekniset ominaisuudet
  2. Ostoopas
   1. Anker Soundcore Liberty Air 2
   2. Sony WF-C500 True Wireless -kuulokkeet
   3. JBL LIVE Ilmainen NC TWS
   4. Jabra Elite Active 65T
   5. HUAWEI FreeBuds 3
   6. Beats Studio Buds
   7. Johtopäätökset

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  Go up