Parhaat tekoälykuvageneraattorit luomaan taidetta tekstistä

Katsotaanpa lähemmin parhaita tekoälyyn perustuvia kuvageneraattoreita, jotka pystyvät luomaan taidetta yksinkertaisesta tekstistä tai sanoista

Tekoälyn avulla on mahdollista ohjata robotteja etänä, ohjelmoida tiettyjen automaattisten toimintojen suorittamista, mutta myös luoda uusia "asioita" tyhjästä ilman, että noudatetaan ennalta määrättyä järjestelmää (todellista tekoälyn rajaa). Hanki ihmisen luovuus: tämä on yksi esteistä, joka on voitettava nykyaikaiselle tekoälylle.

Tästä näkökulmasta voimme alkaa nähdä joidenkin tekoälyn yrittävän taitojaan luomisessa tyhjästä luotuja taiteellisia mallejakäyttämällä verkossa saatavilla olevaa materiaalia luodaksesi uusia ainutlaatuisia kuvia yksinkertaisesta tekstikomennolla.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle parhaat tekoälyyn perustuvat kuvageneraattoritjotta voimme todella testata näiden tekoälyjen tehokkuutta antamalla yksinkertaisen tekstikomennon tyyppiselle piirustukselle, jonka haluamme "tehdä". virtuaalinen maalari.

1) Keskimatka

Ykköskuvageneraattori, erittäin ammattimainen työkalu, on varmasti Midjourney, jota voit kokeilla ilmaiseksi Discord.com-verkkosivustolla olevan menettelyn kautta.

Olemme luoneet erityisen oppaan tästä uskomattomasta työkalusta yllä kuinka käyttää Midjourneya, taiteen ja tekstin kuvien tekoälygeneraattoria.

2) Clipdrop

Sivu Clipdropkaikki ilmainen, perustuu koneoppimismalliin Vakaa diffuusio. ClipDropissa on todella helppoa luoda korkealaatuinen kuva sitä kuvaavien sanojen perusteella (englanniksi).

Voit myös käyttää sovellusta Clipdrop Doodle luoda kuvia piirustuksen avulla, joka tehdään hiirellä tai sormella. Voit myös valita kuvan tyylin, joka voi olla sarjakuva, digitaalinen taide, pikselitaide ja paljon muuta. Kuvia voi ladata ilmaiseksi HD-laadulla.

3) Epävakaa diffuusio

Edelleen Stable Diffusion -kuvageneratiivisen mallin pohjalta voit myös kokeilla sivustoa Epävakaus.ai, jossa voit luoda minkä tahansa kuvan syöttämällä joitakin avainsanoja. Kuvia on eri tyylejä mangamaisesta digitaaliseen taiteeseen. Tämän sivuston kauneus, johon pääsee ilmaiseksi Discord- tai Google-tilin kautta, on se, että sillä on vähän rajoituksia ja suodattimia ja on mahdollista kokeilla monia sanayhdistelmiä ilman, että sinun tarvitsee huolehtia sensuurista.

4) Yökahvila

Ensimmäinen sivusto, jonka avulla voimme luoda kuvia tyhjästä tekoälyllä, on Yökahvilailmainen kuvageneraattori, joka alkaa yksinkertaisesta tekstistä.

Sivuston käyttö on todella yksinkertaista: kirjoitamme minkä tahansa yksinkertaisen lauseen (englanniksi), valitsemme käytettävän tyylin ja painamme eteenpäin Luodajotta tekoälyn avulla luodaan kuva tai maalaus tyhjästä.

Voit testata generaattoria myös painamalla painiketta Satunnainen, jonka avulla voit luoda satunnaisen kuvan alkaen englanninkielisestä lauseesta (myös satunnainen). Ilmaisversiolla se on mahdollista luo jopa 10 kuvaa tekoälyn kanssa.

5) Starry AI

Toinen erittäin hyvä sivusto kuvien luomiseen ja taiteen luomiseen tekoälyllä on Starry AIerittäin tarkka kuvageneraattori, joka on käytettävissä ilmaisen tilin kautta (voimme käyttää Google- ja Apple-tilejä nopeuttaaksemme pääsyä palveluun).

Kirjautumisen jälkeen meidän tarvitsee vain valita käytettävä tekoäly (jokaisella tekoälyllä on oma tyylinsä) ja kirjoittaa (aina englanniksi) lause, joka muunnetaan kuviksi tai uudeksi maalaukseksi.

Tämä generaattori on saatavana myös sovelluksena Android Ja iPhone; sivustolta sinulla on 5 krediittiä käytettävissä kuvien luomiseen, kun taas mobiilisovelluksella voimme luoda 2 kuvaa päivässä.

6) Bing

Bing tarjoaa tekstipohjaisen tekoälykuvageneraattorin, joka on täysin ilmainen ja toimii hämmästyttävän hyvin englanniksi. Bing-kuvageneraattoriin pääsee projektisivustolta https://www.bing.com/createkirjoita yksi tai useampi viitesana luomista varten ja paina sitten Luo-painiketta.

7) Craiyon (DALL·E mini)

Täysin ilmainen ja rajoittamaton kuvageneraattori on Craiyonperustuen ANNA HÄNELLE ja samalla avoimen lähdekoodin tekoälyllä, joka käyttää ChatGPT:tä.

Se on tällä hetkellä paras sivusto kuvien luomiseen alusta alkaen yksinkertaisesta tekstistä: jatka avaamalla sivusto, kirjoittamalla haluamasi kuvan muodossa (englanniksi) ja painamalla lopuksi Piirrä antaa tekoälyn toimia (missä piirustuksen viimeistely voi kestää jopa 2 minuuttia).

Työn lopussa samasta kuvasta ehdotetaan useita eri versioita, joten voit valita, kumman haluat tallentaa PC:lle ja tulostaa.

8) Dream by WOMBO

Jos etsimme ilmaista ja rajoittamatonta puhelinsovellusta kuvien luomiseen ja taiteen luomiseen tekoälyllä, suosittelemme, että kokeilet sitä Dream by WOMBOsaatavilla Google Play Kauppa ja alkaenApple App Store.

Sovelluksen avulla voit luoda kauniita piirroksia alkaen yksinkertaisesta sanasta ja lauseesta, ja voit tallentaa käsitellyt kuvat paikalliseen muistiin, lähettää ne tulostettavaksi tai jakaa ne sisäiseen sosiaaliseen verkostoon. Sovelluksen sosiaalisesta verkostosta pääsemme käsiksi myös muiden käyttäjien luomiin teoksiin, joten voimme vaihtaa tekoälyn ansiosta luotuja teoksia.

9) Valokuvaaja

Suosittu verkkosovellus valokuvien muokkaus- ja luontityökaluilla, Valokuvaajatarjoaa nyt ilmaisen, automaattisen, tekoälypohjaisen kuvageneraattorin (vaatii vain tilin rekisteröinnin.
Työkalu on intuitiivinen ja vaatii vain tekstin syöttämisen kuvan luomiseksi. Voit sitten luoda nopeasti realistisia valokuvia kasvoista, 3D-hahmoista, animeista, maalauksista ja muista digitaalisen taiteen muodoista.

10) Pixray

Viimeinen sivusto, jonka haluamme huomauttaa sinulle tekoälykuvien luomisesta taiteen luomiseksi tekstistä, on Pixraysaatavilla ilmaiseksi ja ilman aikarajoituksia tai luotuja teoksia.

Tämä sivusto yhdistää erilaisia ​​tekoälyjä (valittavissa sopivassa kentässä) luodakseen nopeasti kuvan yksinkertaisesta englanninkielisestä tekstistä. Jatkamiseksi meidän tarvitsee vain kirjoittaa lauseemme kenttään kehotteitavalitse tekoäly, jonka pitäisi piirtää kenttään laatikko ja paina painiketta Lähetä aloittaaksesi suunnittelun luomisen.

Pixrayllä kannattaa testata kaikkia ehdotettuja tekoälyä, jotta voimme löytää oikean suunnittelijan sellaiselle kuvatyypille, jonka haluamme luoda tyhjästä.

11) Leonardo AI

Leonardo AI on ryhmän uusin lisäys, sovellus korkealaatuisten taiteellisten kuvien luomiseen, jota voit käyttää toistaiseksi ilmaiseksi.

Leonardo.ai tarjoaa laajan valikoiman malleja kuvien luomiseen hyperrealistisista (PhotoReal) 3D-, vintage- ja moniin muihin taiteellisiin tyyleihin.

Johtopäätökset

Nämä tekoälyt pystyvät jo siihen luoda uusia piirustuksia ja uusia teoksia "tyhästä".todella "pelottavalla" tarkkuudella: on vaikea kuvitella, että nämä piirustukset ovat todella tekoälyn tekemiä, vaikka käytetään algoritmeja, jotka pystyvät käytä piirustusmallejaprinttejä ja maalauksia varten yhdistä ne yhteen ja tee jotain uutta (itse asiassa he eivät voi saavuttaa jotain, jota ihminen ei ole koskaan edes kuvitellut).

Edelleen tekoälystä voimme lukea oppaitamme parhaat tekoälyn (AI) kokeilusivustot ja miten luoda uutta alkuperäistä musiikkia tekoälyllä.

Indeksi
 1. 1) Keskimatka
 2. 2) Clipdrop
 3. 3) Epävakaa diffuusio
 4. 4) Yökahvila
 5. 5) Starry AI
 6. 6) Bing
 7. 7) Craiyon (DALL·E mini)
 8. 8) Dream by WOMBO
 9. 9) Valokuvaaja
 10. 10) Pixray
 11. 11) Leonardo AI
  1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up