Parhaat ilmaiset pelit vain Windows 10: lle ja 11: lle

Erityinen valikoima parhaita ilmaisia ​​Windows 10 -pelejä, jotka ovat suosituimpia ja arvostetuimpia Microsoft -kaupassa

Harvat käyttäjät tietävät sen Microsoft Storesta, Windows 10: een integroitu sovelluskauppa, voimme ladata ilmaisia ​​sovelluksia ja pelejä hyvin samalla tavalla kuin Android- ja Apple Store -kaupat iPhonessa. Jos on totta, että sovellukset ovat suurimmaksi osaksi vielä epäkypsiä eivätkä vielä ole hyviä korvaamaan perinteisiä ohjelmia, puhe muuttuu, kun se tulee Videopelit, jonka osio Microsoft -kaupassa on todella suuri ja laadukas.

Jotta et eksyisi hakuun, tässä artikkelissa näemme yhdessä erityisen valikoiman paras ilmainen Windows 10 w Windows 11 -pelit ladattavissa Microsoft Storesta ja eri genreistä, suosituimpia kaupasta. Vaikka niitä voi pelata ilmaiseksi, useimmat näistä peleistä voidaan käyttää oikealla rahalla päivityksiin ja räätälöintiin.

Indeksi
 1. 1) Asfaltti 9: Legendoja
 2. 2) Kolme valtakuntaa: Destiny Heroes
 3. 3) Hyökkääjävyöhyke: Gun Shooting Games Online
 4. 4) Tank Blitzin maailma
 5. 5) WWR: Robot War -peli
 6. 6) Sota -alusten maailma
 7. 7) Fallout -suoja
 8. 8) Call of Duty: Warzone
 9. 9) Roblox
 10. 10) Windows XP flipperi
 11. Muut pelit Windows 10: lle
  1. Päätelmät

1) Asfaltti 9: Legendoja

Asfaltti 9: Legendoja on yksi suosituimmista arcade -ajopeleistä Windows 10: lle, ilmainen lataus, joka tuo todella nopean videopelin kauniilla 3D -grafiikalla. Kun olet valinnut auton monien saatavilla olevien joukosta, kilpailet aikaa vastaan ​​eri tilanteissa, joista jokaisella on eri polut, joita seuraa päästäkseen maaliin ensin.

Kuten Need For Speed ​​-sarjassa ja Fast and Furious -elokuvissa, voit päivittää auton muutoksilla ja viedä Nitron tielle tehokkaaseen kiihtyvyyteen. Asfaltti on erityisen hauskaa moninpelitilassa, jonka avulla voit pelata verkkokilpailuja jopa kahdeksalla tai kilpailla sitä vastaan, jolla on paras aika.

2) Kolme valtakuntaa: Destiny Heroes

Kolme valtakuntaa on klassinen taistelupeli, jonka tavoitteena on valtaistuimen valloittaminen. Tarinaan voimme valita yli 300 sankarin joukosta. Voittaaksesi sinun on luotava vahva joukkue ja luotava ainutlaatuinen yhdistelmä sankareita voittaaksesi vastustajasi.

Erittäin kaunis ja jännittävä RPG -peli, jossa strategioita ja taktiikoita tarvitaan voittaakseen taistelussa. Pelissä voimme puhua muiden pelaajien kanssa ympäri maailmaa ja valita liittolaiset huolellisesti lopullisen voiton helpottamiseksi.

3) Hyökkääjävyöhyke: Gun Shooting Games Online

Hyökkääjäalue on erittäin koukuttava, Call Of Duty -tyylinen ampujapeli. Tässä online -moninpelin 3D -pelissä meidät käynnistetään Tšernobylissä selviytyäkseen muista joukkueista. Peli tarjoaa valtavan valikoiman aseita, varusteita ja päivityksiä itsellemme ja liittolaisillemme. Peli sijoittuu erilaisiin Tšernobylin alueisiin: aina on suositeltavaa valita paras ase tilanteen mukaan, jotta et joutuisi heti epäedulliseen asemaan.

Intuitiiviset ohjaimet tekevät siitä sopivan sekä aloittelijoille että kokeneille pelaajille. Peli tarjoaa yhteisen chat -huoneen, jossa keskustellaan liittolaisten kanssa ja suunnitellaan toimintastrategiaa. Valloita kaikki terroristit ja tule Tšernobylin parhaaksi taistelijaksi.

4) Tank Blitzin maailma

World Of Tank Blitz on säiliöpohjainen sotapeli, joka on saatavana ilmaiseksi kaupasta, mutta jolla on mahdollisuus ostaa uusia säiliöitä ja merkkejä. Tässä pelissä taistelemme seitsemässä seitsemässä joukkueessa pelaajia ympäri maailmaa.

Se on erittäin koukuttava ja hauska MMO -peli, jossa voimme valita taistelun jollakin 26 taisteluareenasta, jotka kaikki ovat tyylilajissaan ainutlaatuisia (ja jokaisella kartalla on erilaisia ​​strategioita). Pelissä on yli 300 tankkia, jotka perustuvat Japanin, Ison -Britannian, Saksan, Neuvostoliiton ja Yhdysvaltojen realistisiin malleihin.

5) WWR: Robot War -peli

Jos pidämme sotaroboteista, emme voi jättää sitä väliin WWR: Robot War -peli, jossa johdamme joukon taistelurobotteja kaikessa sodassa muita robotteja vastaan. Roboteilla on tuhoisa taisteluvoima siinä määrin, että he voivat voittaa vihollisen yhdellä iskulla (jos se on hyvin sijoitettu).

Kuten muutkin vastaavat MMO -pelit, voimme muokata robottiamme, kaksinkertaistaa sen voiman ja lisätä sen kestävyyttä tullaksemme vahvemmaksi edetessämme turnauksissa. Peli tarjoaa jatkuvia haasteita ja mahdollisuuden osallistua ilmaiseksi kansainvälisiin turnauksiin, joten voit kiivetä riveihin ja tulla maailman tehokkaimmaksi robotiksi.

6) Sota -alusten maailma

Jos pidit tankeista, odota, kunnes näet sota -alukset! Pelin kanssa Sotalaivojen maailma Voimme kokea eeppisen meritaistelun, kun voimme valita yli 300 aluksesta, jotka perustuvat todellisiin malleihin, kuten risteilijöihin, tuhoajiin ja lentotukialuksiin.

Taistelemme verkossa muita pelaajia vastaan ​​merivoimien ylivallasta, luomme voittamattomien liittolaisten tiimimme ja voitamme merisotaa. Kuten muissakin vastaavissa peleissä, voimme parantaa alusten kaikkia osia, mutta ilman kuluttamista penniäkään saamme erittäin koukuttavan strategisen haasteen.

7) Fallout -suoja

Kuinka elät pudotussuojalla? Kanssa Ydinlaskeuman turvasuoja meidän on hallittava laskeutumissuojan kaikkia osa -alueita ja valittava, mitkä huoneet sijoitetaan, mitkä ihmiset asetetaan työskentelemään sisälle ja teemme kaikkemme varjostamaan vettä, valoa ja ruokaa. Pakolaisilla on omat tarpeensa: on parempi kiinnittää huomiota heidän tarpeisiinsa, jotta he olisivat aina onnellisia ja tyytyväisiä.

Hallintatoimintojen lisäksi taistellaan myös mutatoituneita hirviöitä, muita vihamielisiä selviytyjiä ja raivokkaita eläimiä vastaan: meidän tehtävämme on varustaa jokainen turvakoti selviytynyt tehokkailla aseilla sekä parantaa turvakoteja. Sisäänkäynti.

8) Call of Duty: Warzone

Jos rakastamme Call of Duty shooter -lajia mobiililaitteilla, nautimme ehdottomasti Call of Duty: Warzone -pelistä. Tässä online -MMO -pelissä meillä on valtava areena, jolla taistella kaikkia vastaan ​​tai solmia liittoutumia voittaaksemme vahvimmat joukkueet kansainvälisellä tasolla.

Vaikka peli on ilmainen, se tarjoaa monia päivityksiä ja aseita, joten voit lisätä mahdollisuuksia voittaa verisimmät taistelut; Peli on silti nautinnollinen rento peli, vaikka ei kuluttaisi euroa, koska kaikille pelaajille tarjotaan hyvä asevalikoima.

9) Roblox

Nuoret arvostavat sitä varmasti Roblox, yksi suosituimmista alle 10 -vuotiaista peleistä. se on erittäin suosittu lasten keskuudessa. Tässä pelissä meidän on oltava hyviä osoittamaan luovuuttamme luodaksemme hahmomme, valitsemalla lukuisista hattuista, t-paidoista, kasvoista ja paljon muuta.

Kun avatar on valmis, valitsemme yhden tuhansista läsnä olevista maailmoista ja olemme vuorovaikutuksessa muiden avatarien kanssa tai valitun maailman ainutlaatuisten tilanteiden kanssa voidaksemme elää upeita seikkailuja uusien ja vanhojen ystävien kanssa.

10) Windows XP flipperi

Kuka ei muista Windows XP: ssä olevaa kuuluisaa flipperia (Pinball)? Peli oli todella kaunis ja mukaansatempaava, mutta epäselvistä syistä Microsoft poisti sen myöhemmissä käyttöjärjestelmän julkaisuissa. Jotta voisimme kokea pelin uudelleen, voimme ladata sen kaupasta Pinball -tähti, uskollinen kopio flipperipelistä vanhalla käyttöjärjestelmällä.

Avaa sovellus ja käytä näppäimiä melojen siirtämiseen, pallon heittämiseen ja koko areenan siirtämiseen (liioittelematta, muuten se on KALLISTETTU). Vanha peli, mutta silti hauskaa viettää aikaa kuluttamatta mitään ja ilman verkkoyhteyttä.

Muut pelit Windows 10: lle

 • Moderni taistelu 5: Pimennys on paras ilmainen ampuja Windows 10: lle, täydellinen ja grafiikka, joka ansaitsee parhaat FPS -pelit. Tämä on peli, jonka pitäisi houkutella kaikkia Call of Duty- tai Battlefield-faneja, ja siinä on vauhdikas yksinpelikampanja ja fantasiajuoni sekä moninpelitila, jossa on viisi erilaista sotilasluokkaa (hyökkäys, raskas, recon, ampuja ja tuki) ).
 • Sniper Fury on ampuja -ampujapeli, yksi vakavimmista ja hyvin suunnitelluista, jotka löydät, mikä antaa oikean jännityksen lukuisten tehtävien ansiosta.
 • Ylilyönti 3 on kolmannen persoonan ampuja, jossa mies on otettu takaa ja hänellä on kyky liikkua ja ampua voittaakseen erilaisia ​​tehtäviä. Grafiikka ja pelattavuus ovat huippupeli, vaikka se olisi ilmainen.
 • Blitzin maailman kiitos on erittäin taktinen säiliösota, jota pelataan muita pelaajia vastaan ​​moninpelitilassa.
 • Pienet sotilaat 2 on reaaliaikainen strategiapeli, jossa sinun on hallittava hauskan näköisiä joukkoja. Tämä peli on hauska pelata, ja siinä on haastavia tehtäviä, kaunis grafiikka ja merkittävä pelattavuus.
 • GT Racing 2 on yksi Windows 10: n parhaista kilpa -ajopeleistä, jossa on paljon raitoja ja ensimmäisen persoonan näkymä, jotta se tuntuu todella ajavalta.
 • 3D -shakki on yksi parhaista lautapeleistä, jotka ovat saatavilla Windows 10 -tietokoneelle, pelaamaan shakkimies vastaan ​​tietokone, tietokone vastaan ​​tietokone ja mies vastaan ​​mies.
 • Ludo King on toinen lautapeli, yksi hauskimmista pelata ystävien kanssa.
 • Hämähäkki on PC: n suosituin pasianssi.
 • Disney Magic Kingdoms on yksinkertainen ja söpö peli, jossa sinun on luotava Disney -puisto Disney-, Pixar- ja Starwars -prinsessojen ja -hahmojen kanssa.
 • Microsoft Minesweeper on historiallinen Windows -peli, jossa on nyt erilaisia ​​tiloja ja jopa eri tasoja.
 • Microsoft Sudoku on paras ilmainen Sudoku Windows 10: lle.
 • Microsoftin aarteenetsintä on pulmapeli, jossa on ratkaistavia pulmia löytääkseen piilotetun aarteen polkujen ja tunnelin sokkelojen sisältä.
 • Kissan saalis on rento peli, joka on täynnä hauskoja haasteita ja sopii lapsille.
 • Illyriad on ilmainen moninpeli ja monitasoinen strategiapeli, RPG-tyylilaji, erittäin suuri.
 • Poly ja Marble Maze on peli, jossa on erittäin mukava grafiikka, jossa voit ajaa palloa kerätäksesi kaikki kiteet ja saavuttaa punaisen lipun ylittääksesi tason. Tämä on myös yksi hauskimmista pelata ystävien kanssa.
 • Flow Free on palapeli, jossa on 300 eri tasoa ja 10 erilaista kokoa, joissa sinun on yhdistettävä vastaavat värit putkeen vetämällä viivaa ja luomalla virtaus.
 • Minigolf -kaverit on erittäin mukava 3D -golfpeli, jossa on värikkäitä grafiikoita ja makeita ääniä.

Päätelmät

Nämä ovat vain joitain pelejä, jotka ovat ilmaisia ​​Windows 10 -kaupassa. Muiden löytämiseksi meidän tarvitsee vain avata sovellus Microsoft Store avaa Käynnistä -valikosta osa Pelit ja lopuksi paina osiota Suosittuja pelejä ilmaiseksi, joten voit katsella ja ladata muita hauskoja pelejä.

Jos rakastamme avointa lähdekoodia, voimme ladata ja pelata monia ilmaisia ​​pelejä oppaamme mukaisesti 60 ja enemmän avoimen lähdekoodin pelejä Linux-, Mac- ja Windows -tietokoneissa ikuisesti ilmaiseksi.
Jos toisaalta pelaamme konsoleista tai Android -älypuhelimista, suosittelemme lukemaan artikkeleitamme Parhaat ilmaiset pelit PlayStationille (PS4 ja PS5) ja Xboxille Ja 25 ilmaista peliä ilman sovelluksen sisäisiä ostoksia Androidille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up