Parhaat Windows 10- tai 11-kannettavat, jotka voidaan muuntaa tabletiksi

Kannattaako ostaa kosketusnäytöllinen PC? Katsotaanpa parhaat Windows-kannettavat, jotka voidaan muuntaa tableteiksi irrotettavalla näppäimistöllä

Tableteilla ei ole ollut paljon onnea, varsinkaan Androidilla syntyneillä: usein hitaita ja huonosti käyttökelpoisia, varsinkin niille, jotka haluavat yhdistää joustavuuden, jonka mukaan sovelluksensa voivat viedä minne tahansa suuremmalla näytöllä, tai niille, jotka haluavat sen sijaan käyttää näppäimistöä kirjoittaa tai työskennellä. Tähän epävarmaan maisemaan (vain Apple iPadineen onnistuu vielä myymään) he astuvat väkisin sisään vaihdettavat tabletit, eli PC:t irrotettavilla näppäimistöillä, josta Windows 11:tä tai Windows 10:tä käyttämällä tulee ehdottomasti edullinen valinta sekä niille, jotka haluavat ostaa tabletin, joka pystyy tarvittaessa muuntumaan kannettavaksi tietokoneeksi, ottamalla vastaan ​​niille, jotka ennen tunnettiin netbook.

Katsotaan yhdessä i parhaat taulutietokoneet Windowsilla varustettu irrotettavalla näppäimistöllä, jotta meillä on laitteita, jotka voivat toimia tablettina vapaa-ajan hetkinä ja niistä tulee mukavia kannettavia tietokoneita, kun meidän on työskenneltävä tai kirjoitettava.

Indeksi

  Vaihdettavan tabletin edut

   

  Syitä siihen, miksi voimme keskittyä vaihdettavaan tablettiin, on monia:

  • voimme löytää tietokoneen, josta voi tulla tabletti, osoitteessa a erittäin kilpailukykyiseen hintaan;
  • Windows 10 tabletit he ovat todella jumalia 2-in-1-tietokone, joten ne tukevat kaikkia ohjelmia, joita olemme tottuneet käyttämään pöytätietokoneessa tai kannettavassa tietokoneessa;
  • löydämme myös kosketusnäytölle optimoituja sovelluksia, jotka parantavat käyttökokemusta yksinkertaisena tablettina;
  • autonomia on erittäin hyvä, koska löydämme usein näppäimistöstä lisäakun, jonka avulla voimme kaksinkertaistaa vaihdettavan tabletin käyttötunnit.

  Tietokone, joka voidaan muuntaa tabletiksi Windowsilla Siksi se tarjoaa molempien maailmojen parhaat puolet ja siitä tulee todella edullinen vaihtoehto niille, jotka haluavat parasta tableteista ja kannettavista tietokoneista.

  Vaihdettavan tabletin haitat

   

  Valitettavasti kaikki ei ole itsestään selvää, kun puhumme vaihdettavista tableteista, ja meidän on myös arvioitava haittoja, joita ne aiheuttavat tai jotka voivat ilmaantua uudelleen käytön aikana:

  • suurempi vaiva, kun joudumme kirjoittamaan pienellä näppäimistöllä;
  • lyhyempi akun käyttöikä pelkässä tabletissa;
  • Teho ei useinkaan riitä raskaampien ohjelmien suorittamiseen, ellet tähtää huippuluokan Surface-malleihin;
  • sisäinen tila, joka loppuu nopeasti ja pakottaa meidät käyttämään paljon pilvipalvelua tärkeimpien tiedostojen ja asiakirjojen tallentamiseen.

   

  Jos yksikin havaituista puutteista lannistaa sinua, lyödä vetoa sellaiseen huippuluokan kannettava tietokone tai MacBookissa, joka varmasti pystyy vastaamaan tarpeisiimme laskentatehon suhteen.

  Ostoopas

   

  Jos eivät edes viat ole lannistaneet sinua ja todellakin Haluamme hinnalla millä hyvänsä tabletin, jossa on Windows ja irrotettava näppäimistö, alta löydät parhaat Amazonissa myytävät mallit, paras verkkokauppa näiden laitteiden ostamiseen.

  DUODUOGO Tablet PC

   

  Halvin tablettitietokone, jonka saamme käsiimme, on DUODUOGO Tablet PC, saatavana Amazonista hintaan 268 €.

  Tabletissa on 10,1 tuuman Full HD -näyttö, Intel Celeron Gemini-Lake N4020 -prosessori, 4 Gt RAM-muistia, 64 Gt sisäistä eMMC-muistia (laajennettavissa), Dual Band Wi-Fi-yhteys, HDMI-lähtö, USB-A 3.0 -portti ja käyttöjärjestelmä Windows 10. Pakkauksessa on näppäimistö ja hiiri.

  Microsoft Surface Go 3

   

  Jotta voit kokea omakohtaisesti Windows-tietokoneiden todellisen laadun, sinun tulee keskittyä välittömästi Microsoft Surface Go 3, myynnissä Amazonissa hintaan 432 €.

  Microsoftin valmistamassa taulutietokoneessa on 10,5 tuuman HD PixelSense -näyttö, Intel Pentium Gold 6500Y -prosessori, 4 Gt RAM-muistia, 64 Gt sisäistä muistia, Dual Band Wi-Fi-yhteys, 1080p HD -verkkokamera edessä ja takana, kaksi sisäänrakennettua mikrofoneissa ja Windows 11 Home -käyttöjärjestelmässä S-tilassa Näppäimistö myydään erikseen: Microsoft Surface Go -allekirjoitus on saatavana Amazonista hintaan 129 €.

  TECLAST X6 Pro Tablet PC

   

  Toinen erittäin mielenkiintoinen taulutietokone, jota voit katsella, on TECLAST X6 Pro Tablet PC, tarjoaa Amazon hintaan 529 €.

  Tästä keskikorkeasta tabletista löydämme Surface Goa parempia ominaisuuksia, kuten 12,6 tuuman 3K IPS -tyyppisen näytön, Intel M3-6y30 -prosessorin, 8 Gt RAM-muistia, 256 Gt SSD-tyyppistä sisäistä muistia, Dual-Band WiFi, Micro-HDMI-lähtö ja Windows 10 -käyttöjärjestelmä.

  Kuvista huolimatta näppäimistö ei sisälly pakkaukseen, mutta voimme liittää minkä tahansa Bluetooth-näppäimistö läsnä Amazonissa.

  Microsoft Surface Pro 7+

   

  Tablet PC -kategorian huippu on ilmeisesti Microsoftin valmistama, ja se on Microsoft Surface Pro 7+, saatavana Amazonista hintaan 1099 €.

  Tästä minikannettavasta löytyy 12,3 tuuman PixelSense FullHD -prosessori, Intel Core i5 -prosessori, 8 Gt RAM-muistia, 128 Gt sisäistä muistia, USB Type-C -portti, USB 3.1 -portti, microSD-korttipaikka, integroidut kaiuttimet ja käyttöjärjestelmä Windows 11 Kotiin.

  Kuten edellisessä Surface-mallissa, näppäimistö on saatavana erikseen. Jos kiinnostaa voimme ostaa Microsoft Surface Pro -näppäimistö Amazonissa hintaan 97 €.

  Johtopäätökset

   

  Huolimatta iPadin suuresta vallasta tablettien alalla voimme löytää muitakin kelvollisia malleja, jotka voivat korvata klassisen kannettavan tietokoneen, erityisesti niissä toiminnoissa tai tilanteissa, joissa vaaditaan tabletin keveyttä ja käytännöllisyyttä Windows-tietokoneen ohjelmilla ja potentiaalilla. Parhaat tuotteet tässä suhteessa ovat selvästi i Microsoft Surface, mutta voimme silti nähdä muita mielenkiintoisia halvempia malleja saada tabletti, jossa on Windows 11, Windows 19 ja näppäimistö.

  Toisessa oppaassa olemme näyttäneet sinulle kuinka Valitse tehokas kannettava kannettava tietokone. Jos toisaalta olemme kiinnostuneita klassisista tableteista, joissa on Android-käyttöjärjestelmä, voimme valita parhaat mallit oppaastamme Parhaat Android-tabletit.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up