Parhaat joulun taustakuvat Androidille ja iPhonelle

Parhaat joulun taustakuvat ladata ja luoda kaikenkokoisilla ja tarkkuuksilla varustetuista älypuhelimista, Androidista ja iPhoneista

Joulutunnelmaan pääsemiseksi ei ole mitään parempaa kuin kiinnittää piirretty tai valokuvattu joulukuva älypuhelimesi alapuolelle. Ongelma älypuhelimesi taustakuvien löytämisessä on oikean resoluution kuvan löytäminen, jotta sinun ei tarvitse rajata sitä, kun yrität laittaa sen taustalle niin, että se sopii näyttöön täydellisesti sekä pysty- että vaakasuunnassa. Etsii parhaat verkkosivustot taustakuvien lataamiseksi iPhonelle ja Androidille Löysin useita joulukuvia, jotka voidaan ladata eri tarkkuuksilla, jotta voit käyttää niitä millä tahansa matkapuhelimella, olipa se sitten iPhone, Samsung Galaxy, Xiaomi, HUAWEI tai mikä tahansa muu malli.

Alla voimme tarkastella kuka ajattelemme parhaat joulun taustakuvat android- ja iphone-puhelimilleLataa ladataksesi älypuhelimen tarkkuus, koko ja malli, johon se asennetaan.

Indeksi

  Parhaat joulun taustakuvat puhelimelle

  Alla on useita söpöjä jouluaiheisia taustakuvia, jotka voimme ladata älypuhelimeemme. Siellä voit valita tarkkuuden tai suoraan hallussamme olevan älypuhelimen mallin (sopiva ladata kuva välittömästi). Jos emme ole koskaan vaihtaneet taustakuvaa aikaisemmin, näytämme sinulle myös vaiheet sen tekemiseen Androidissa ja iPhonessa.

  Jos haluat vaihtaa taustakuvan nopeasti Android-älypuhelimessamme, lataa kuvat suoraan selaimesta (kuvan painike ja vaihtoehto painettu) ladata tai Lataa kuva), avaa sovellus Google-kuvat (kaikkialla kaikissa Android-puhelimissa ja myös ladattavissa erikseen Google Play Kauppa), paina valikkoa kokoelmapainetaan tiedostoa ladataValitse valokuvat, joita käytetään taustana, napauta kolmea pistettä oikeassa yläkulmassa ja selaa eri vaihtoehtoja, kunnes löydät kohteen Käytetään ja lopuksi painamme kuvaketta yhteydessä.

  Vaihtoehtoisesti (erityisesti HUAWEI: n kanssa, joka ei voi käyttää Google-sovelluksia) voimme asettaa joulun taustakuvan milloin tahansa avaamalla sovelluksen tunneliAvaa albumi tai kansio ladataNapauta kuvaa, jota haluat käyttää, napauta kolmea pistettä oikeassa alakulmassa (harvoin myös oikeassa yläkulmassa) ja valitse kohde Aseta taustakuvaksi.

  Jos meillä on iPhone, voimme asettaa uuden joulun taustakuvan avaamalla kuvan, jota käytetään selaimen taustana. safariPidä sormeasi samalla kuvalla ja paina ääntä Lisää valokuviin;; Tämän prosessin jälkeen siirrymme sovellukseen kuvaNapauta juuri lataamaasi kuvaa, napauta jakokuvaketta vasemmassa alakulmassa, vieritä alas muihin olemassa oleviin kohteisiin ja valitse lopuksi kohde Käytä taustana.

  Tällä tavoin voimme asettaa suosikkitaustamme nopeasti ja helposti, vaikka meidän on välttämättä otettava muutama lisäaskeleet kuin Android (joka tapauksessa mikään vaikea, kun olet oppinut taustan tallentamisen ja asettamisen mekaniikan kaikissa iPhone-malleissa).

  Joulutapetit kaikille matkapuhelimille

  Miten miten Kiinteät ja pystysuorat joulutapetit kaikenkokoisille Android- ja iPhone-älypuhelimille Voimme valita muutaman alhaalta, jotka on helppo ladata ja käyttää.

  Joulukylä, korkean resoluution valokuvat, jotka voidaan mukauttaa mihin tahansa älypuhelimeen, ladattavissa ZEDGE: stä.

  TOIVOTAN SINULLE HYVÄÄ JOULUA, Valokuvat eri tarkkuuksilla puhelimen valinnalla (vasemmalla puolella Valitse laite), ladattavissa mobeswallilla.

  Joulu koriste, korkean resoluution valokuvat, mukautettavissa mihin tahansa puhelimeen, ladattavissa ZEDGE: stä.

  Joulukuusi valoillaMuotokuva valokuvia, joita voidaan käyttää kaikissa nykyaikaisissa puhelimissa e ladattavissa Unsplashista.

  hyvää joulua, korkean resoluution valokuva kelloilla ja valkoisella taustalla, ladattavissa ZEDGE: stä.

  Joen joki, korkean resoluution kuva, jossa on lunta, joki ja valoilla koristeltu puu, ladattavissa Unsplashista.

  joulutervehdykset, Pallo joulukuusi varten teräväpiirtona, ladattavissa ILikeWallpaperista.

  Joulun evästeet, Valokuvat eri tarkkuuksilla puhelimen valinnalla (vasemmalla puolella Valitse laite), ladattavissa mobeswallilla.

  Lumipeitteinen joulumaisema, korkean resoluution valokuvat, jotka voidaan mukauttaa mihin tahansa älypuhelimeen, ladattavissa ILikeWallpaperista.

  Joulupöytä, Valokuvat eri tarkkuuksilla puhelimen valinnalla (vasemmalla puolella Valitse laite), ladattavissa mobeswallilla.

  Anime nainen, mangan ja japanilaisen animen faneille, ladattavissa verkkosivustolta Cutewallpaper.org.

  Punainen joulukuusi, erittäin minimalistinen yksivärinen joulutausta, joka voidaan ladata verkkosivustolta FreePik.

  Joulun bokeh, Liukuvärjätty tausta, ladattavissa verkkosivustolta FreePik.

  Päätelmät

  Olemme nähneet joitain kauneimmista ja suloisimmista jouluaiheisista taustakuvista, jotka voimme ladata puhelimeemme. Tietysti on meidän tehtäväksemme hyödyntää resurssit hyödyntämällä etsimällä ja lataamalla muita taustakuvia yllä luetelluilta sivustoilta. Älypuhelimien valintaa tarjoavien verkkosivustojen avulla joulun taustakuvan lataaminen on paljon helpompaa, mutta muut käsittelemämme verkkosivustot tarjoavat myös valokuvia, joiden resoluutio on riittävän korkea, jotta ne voidaan helposti skaalata n-arvoon. kaikki puhelimet, etenkin puhelimet, jotka tukevat jakamista. Valokuvat eri aloitusnäytöillä (esim. Android-älypuhelimet). Kun olet lisännyt haluamasi taustakuvan, voimme myös mukauttaa puhelimesi muita näkökohtia, kuten: Kuvakkeet, kantoraketti ja lukitusnäyttö. Saadaksesi lisätietoja, suosittelemme lukemaan oppaan Mukauta aloitusnäyttö ja Android-sovellukset.

  Jos haluat ladata muita joulun taustakuvia laitteillemme, suosittelemme lukemaan oppaamme 35 taustakuvaa joulua varten itään 10 verkkosivustoa kauneimpien taustakuvien löytämiseen.
  Jos etsimme sovellusta, jonka avulla voit vaihtaa taustakuvia automaattisesti Androidissa, suosittelemme, että jatkat artikkelin lukemista Parhaat tapettisovellukset, jotka muuttuvat päivittäin Androidissa.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up