Paras diaesityksen luomissovellus Androidille ja iPhonelle

Mitkä ovat parhaat diaesitysohjelmat Androidille ja iOS: lle valokuvien järjestämiseen videoissa, joissa on myös musiikkia ja tehosteita?

Luotavat sovellukset Diaesitys He ovat yhä enemmän kysyttyjä, koska jokainen voi tuntea itsensä ammattimaiseksi muokkaamalla valokuviaan tietyin tehostein ja jakamalla ne yleisönsä kanssa.

Useat tekijät voivat vaikuttaa sovellettavaan sovellukseen, esim.

 • Kind of Effects: Kaikkien itseään kunnioittavien sovellusten on oltava useita ja laadukkaita, vaikka se ei tietenkään mene sanomattakin selväksi, että yksi vaikutus, vaikka se onkin yllättävää, voi riittää luomaan hullun diaesityksen.
 • käyttäjäystävällisyys: Komennojen ja työkalurivin on oltava intuitiivisia, jotta käyttäjän työ olisi helpompaa.
 • Jakamisen helppous: Osakeoptioiden on oltava ulottuvilla ... klikkaus !!

Tässä artikkelissa yritämme tarjota hyödyllisen oppaan kaikille, jotka haluavat kokeilla kättä diaesityssovelluksissa kuvaamalla heidän ominaisuuksia, etuja ja haittoja. Jaamme artikkelin yksinkertaisuuden vuoksi kolme osaa, joka on omistettu yksinomaan käyttäjille Android, joka on omistettu yksinomaan käyttäjille iPhone ja yksi olemassa oleville diaesityssovelluksille molemmat Versiot.

Indeksi

  Paras diaesitysohjelma Androidille

  at) Photo FX Live -taustakuva::

  Se on kiistatta alan suosituin sovellus yli 13 miljoonalla latauksella.

  Sovellus tarjoaa monia toimintoja, joiden avulla voit ladata valokuvia, suunnitella diaesityksiä, lisätä animaatioita, asettaa värejä, tehosteita ja paljon muuta. Photo FX Live -taustakuva sillä on erinomainen kuvankäsittelyohjelma, se on muokattavissa ja sen avulla voit luoda korkealaatuisia taustakuvia. Lisäksi se on erittäin intuitiivinen ja siksi helppo käyttää myös vähemmän kokeneille käyttäjille.

  Haittoja ovat kyvyttömyys käynnistää kamera, kun sovellus on käynnissä, taipumus kaatua, jos liian monta kansiota on auki, ja automaattisen valokuvan kiertämisen puute.

  b) Kuvaesitys ja videoiden valmistaja::

  Tämä sovellus tarjoaa todella optimaalisen kokemuksen diaesitysten luomisesta yhdistämällä intuitiivisen käyttöliittymän ja edistyneet työkalut.

  Kuvaesitys tarjoaa suuren määrän tehosteita, suodattimia ja kehyksiä sekä kätevän sisällönhallinnan, jonka avulla voit luoda helposti korkealaatuisia diaesityksiä lisäämällä gallerian leikkeet eri kansioihin. Samalla on vaikea jakaa tallennettuja videoita. Lisäksi kuvanlaatu muuttuu valitun tason mukaan.

  vs)PIXGRAM - Musiikillinen valokuvaesitys::

  Tämän diaesityksen luomissovelluksen avulla kenen tahansa on helppo ladata valokuvia, valita suosikkimusiikkinsa, lisätä suodattimia ja tehosteita, luoda oma diaesitys ja jakaa se koko maailman kanssa. Se on ehdottomasti täydellinen sovellus. aloittelijoille.

  Pixgram Sen avulla voit tallentaa diaesityksiä eri muodoissa, sillä on erinomainen valikoima suodattimia ja vaatii henkilökohtaisen musiikin käyttöä. Se ei ehkä ole ammattimaisin sovellus, mutta se tekee työn.

  Re) Slide Show Maker::

  Slide Show Maker Sillä ei ole hyötyä edellisissä kohdissa esitettyjen sovellusten tunnettuudesta, mutta se tarjoaa todella merkittäviä mahdollisuuksia niille, jotka eivät vielä ole perehtyneet diaesitysten luomiseen: Selkeästi intuitiivisen käyttöliittymän ansiosta valokuvien lataaminen ja haku on erittäin helppoa. perustaa heille satunnaisia ​​pelejä ja paljon muuta. Siellä on myös automaattinen valokuvapäivityswidget, jonka avulla voit lisätä uusia.

  Toisaalta laajakuvaominaisuuden käyttöönotto yleensä kaatuu, eikä sillä ole saman luokan sovellusten tarjoamia ominaisuuksia.

  Itään)Päiväkehys::

  Päiväkehys on sovellus kokeneille toimittajille, joka tarjoaa käyttäjille monipuolisen paketin, johon liittyy erinomainen muokattava valikko ja interaktiivinen muotoilu. Sovellusta voidaan käyttää verkossa, ja on mahdollista luoda laadukkaita diaesityksiä käyttämällä erilaisia ​​toimintoja, jotta diaesityksesi saavat ainutlaatuisen kosketuksen.

  Valitettavasti Dayframe pyrkii tyhjentämään laitteen akun suhteellisen lyhyessä ajassa käytön aikana, ja aloittelijoille voi olla vaikea käyttää sitä.

  Paras diaesitysohjelma iPhonelle

  at) PicPlayPost::

  PicPlayPost on intuitiivinen sovellus, jonka avulla valokuvien, videoiden, musiikin ja GIF-tiedostojen kerääminen on helppoa. Tämä tekee siitä yhden tyylilajinsa suosituimmista sovelluksista. Sovellus on kaikkien saatavilla ja tarjoaa tehokkaat toiminnot videoiden ja kuvien liittämiseen helposti.

  PicPlayPost on melko intuitiivinen käyttöliittymä, jonka avulla voit lisätä jopa 9 valokuvaa, GIF tai videot projektikohtaisesti ja tekevät niistä kiehtovampia korkealla tarkkuustehosteilla.

  Suoraan rajoitettu diaesitysmusiikki ja vesileiman lisääminen diaesitykseen, tosin mukautettavissa, eivät ole kovin miellyttäviä.

  b) SlideLab::

  SlideLab Tämän vaihtoehdon avulla voit muuntaa valokuvia videoiksi muutamassa minuutissa lisäämällä sisäänrakennetun tai mukautetun musiikin sovellukseen. Luotut diaesitykset voidaan tallentaa mobiililaitteelle, pitäen alkuperäisen koon, tai jakaa sosiaalisissa profiileissasi, jotka on jo mukautettu sen sosiaalisen verkoston vaatimaan tarkkuuteen, jossa haluat jakaa. Sovellus tarjoaa myös erilaisia ​​suodattimia, joita voit käyttää kuvissasi.

  Ainoa virhe SlideLab ei salli musiikkia kohteesta iTunes jakaa Facebook tai Instagram. Se on edelleen hieno sovellus.

  vs) Kuvaesitysohjaaja::

  Diaesityksen johtaja mahdollistaaiPhone /. iPad Käytä laitteeseen tallennettuja valokuvia alustaksi diaesitysten luomiselle. Tarjottujen tehosteiden määrä on mielenkiintoinen, varsinkin kun sovelluksen avulla voit tallentaa diaesityksiä HD jopa koko näytön tilassa. Lisäksi sovelluksen avulla voit helposti jakaa diaesityksiä sosiaalisissa verkostoissa.

  Diaesityksen johtaja on hyvin yksinkertainen ja intuitiivinen kuvankäsittelyohjelma, ja sen avulla voit myös luoda musiikkivideoita.

  Toisaalta prosessorin nopeutta voidaan lisätä muistillaiPhone. Silti se on epäilemättä paras diaesitysten valmistaja ios.

  Re) PicFlow::

  Picflow Siinä ei ole kaikkia ominaisuuksia, joita muilla sovelluksilla on, mutta se on yksinkertainen sovellus, jota voidaan hallita ja hallita luomalla diaesityksiä. Tämän sovelluksen avulla voit asettaa jokaisen lähetetyn valokuvan toistoajan ja järjestää sen sitten vierittämään valitun taustamusiikin kanssa, joka voidaan ladata myösiPod.

  PicFlowMuutamassa minuutissa voit luoda dynaamisia ja eloisia esityksiä jakamista Facebookissa tai Instagramissa, rajata kuvia vetämällä ja puristamalla -toiminnolla ja käyttää yhtä 18 käytettävissä olevasta siirtymästä.

  Valitettavasti ilmainen versio on melko rajoitettu, ja videokoodaus ei ylitä sitä 30 kuvaa sekunnissa.

  Itään) iMovie::

  iMovie tarjoaa huomattavan määrän ominaisuuksia ja korkeaa laatutasoa, mikä tekee siitä yhden parhaista diaesitysten valmistajan sovelluksista iPhone. Sovelluksen avulla voit muokata minkä tahansa luomasi leikkeen ääntä, ja siinä on laaja valikoima elokuvateemoja, siirtymiä, äänitehosteita ja otsikoita. Näistä syistä monet käyttäjät jättävät huomiotta muut sovellukset ja käyttävät iMovieä kaikkiin videoiden muokkaamiseen tai diaesitysten luomiseen liittyviin tarpeisiin.

  Syyt tämän sovelluksen kehittämiseen iPhone on yksi parhaista diaesitysten luomisessa. Toisaalta sovellus ei ole kovin joustava ja melko vaikea saavuttaa aloittelijoille.

  Parhaat diaesitysohjelmat Androidille ja iPhonelle

  at) VivaVideo::

  Saatavana molemmille laitteille Android tätä varten iPhone , VivaVideo on perusversio, jota voidaan käyttää ja ladata ilmaiseksi. Kun muokkaat kuvia, voit valita "Asiantuntijatila" lisää joustavuutta ja "Nopea tila" nopeampaa ja automatisoitua versiota varten. Sovelluksen sisäisen kameran avulla voit tallentaa videoita samalla kun käytät yli 60 erikoistehosetta. Tämän jälkeen voit lisätä siirtymiä ja äänitehosteita ja jopa kopioida luodun videon.

  Kun poistut sovelluksesta, muutokset tallentuvat automaattisesti ja voit yhdistää videot helposti kuvakäsikirjoitustoiminnon avulla.

  Valitettavasti sovelluksen ilmainen versio sisältää häiritsevän vesileiman videoille, paljon mainoksia ja viiden minuutin rajoituksen diaesityksille. Näiden turhautumisten poistamiseksi sinun on ostettava Pro-versio 2,99,3 dollaria.

  b) Movavi::

  Se on molempien käyttäjien käytettävissä Android molemmille käyttäjille iPhone ja tarjoaa monia vaihtoehtoja diaesitysten, valokuvien, videoiden ja muun muokkaamiseen. Movavi Se on ilmainen, ja sen video- ja äänieditointi tarjoaa ammattikokemuksen sekä mahdollisuuden sisällyttää korkealaatuisia tehosteita ja työskennellä monien eri videoformaattien kanssa. On mahdollista normalisoida ääni, tallentaa suoraan näytöltä videopuheluiden tai muiden toimintojen tallentamiseksi reaaliajassa laitteellesi ja jopa käyttää digitaalista meikkiä tai valokuvien retusointia helposti.

  On myös muita hienoja ominaisuuksia, kuten kyky luoda mukautettuja tekstityksiä. Movavi on olemassa myös maksullisessa versiossa vaihtoehdoilla bonus lähtö 59,95 dollaria. Jotkut käyttäjät ovat huomanneet, että työkaluja on vaikea käyttää, kun ne ovat teknisesti taitavia.

  vs) MoShow::

  Se on molempien käytettävissä Android tätä varten ios ja se on täydellinen sovellus luoda esityksiä Instagram-uutissyötteille muotoillessasi videota neliössä. Toistaiseksi sillä on kuitenkin muotokuva-vaihtoehto, johon se sopii Instagram ja varten IGTV. Tämän sovelluksen ilmainen versio rajoittaa neliön muotoisen kuvaesityksen 30 sekuntiin ja pystysuora kuvaesitys 11 sekuntiin, mikä on melko turhauttavaa.

  Yhteensä, MoShow Sitä on vaikea käyttää investoimatta Pro-versioon. Hakemus MoShow täysi hinta 5,99 dollaria kuukaudessa tai 35,99 dollaria vuodessa.

  Päätelmät

  Kuten voit helposti arvata, siellä on monia valokuvien ja videoiden muokkaussovelluksia, ja on usein vaikea ymmärtää ja valita tarpeitamme parhaiten vastaavat ja kuvata niitä kaikkia.

  Yritimme sitä; Ainoa on päästä töihin!

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up