Parhaat temput AirPods Prossa

Olemmeko Apple AirPods Pron onnekkaita omistajia? Katsotaan yhdessä parhaita temppuja, joita voimme käyttää iPhonen kanssa

Kauneimpien ostettavien kuulokkeiden joukossa ne erottuvat ehdottomasti Apple AirPods Pro, Applen suunnittelemien Ear Buds -kuulokkeiden uusin inkarnaatio, joka takaa puhtaan äänen musiikkia kuunnellessasi ja Zoom- tai Skype-keskustelujen aikana. Niille, jotka ottavat AirPods Pron käyttöön ensimmäistä kertaa, saattaa olla hyvä idea oppia muutama temppu heti, jotta voit käyttää niitä täysimääräisesti milloin tahansa.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle parhaat temput AirPods Prossa, joten voit hallita niitä kuin todellisia ammattilaisia ​​säätämällä käytettävissä olevia kosketuksia, aktivoimalla melunvaimennuksen ja aktivoimalla soittavan käyttäjän tunnistamisen Sirin (iPhoneen ja iPadiin integroitu ääniavustaja) kautta.

Temppuja, joita aiomme näyttää sinulle, ovat käytettävissä vain yhdistämällä AirPods Pro toiseen yhteensopivaan Apple -laitteeseen, erityisesti iPhoneen ja iPadiin, jota tuetaan edelleen. Ennen kuin yrität mitään temppuja, suosittelemme, että päivität aina sen Apple -laitteen, jonka aiomme yhdistää AirPods Pro -laitteeseen, kuten myös oppaassa näkyy Uusi päivitys ladattavaksi iPhonelle: milloin asentaa?

Ota melunvaimennus käyttöön Airpod -laitteissa

AirPods Pron mielenkiintoisimpien toimintojen joukossa on ulkoisen kohinan vaimennus, jota voimme säätää suoraan kuulokkeista tai erityisestä Asetukset -valikosta. Jos haluat säätää niitä iPhonesta tai iPadista, yhdistä AirPods Pro, avaa valikko asetukset, avaamme valikon Bluetooth, valitse "i" -painike Airpods Pron vieressä ja valitse kohde Melunvaimennus, löytyy osion alta Melunhallinta.

Sama toiminto voidaan aktivoida avaamalla Ohjauskeskus (pyyhkäisemällä alhaalta ylös tai oikeasta yläkulmasta) ja pitämällä äänenvoimakkuuspalkkia painettuna, kun AirPods Pro on kytketty.

Jos ranteessamme on myös Apple Watch, voimme säätää AirPods Pron melunvaimennusta aloittamalla musiikin toiston, painamalla Apple Watchin toistopaneelia, napauttamalla vasemmassa alakulmassa olevaa kuvaketta ja aktivoimalla Melunvaimennus.

Säädä paineen kestoa

Airpods Prossa on koko palkin kapasitiivinen avain, jonka avulla voit hallita kuulokkeiden eri toimintoja paineella, mukaan lukien erilaiset melunvaimennustilat. Jos haluat säätää paineen kestoa ja tehdä painikkeista mukavat, yhdistä AirPods Pro iPhoneen tai iPadiin, avaa sovellus asetukset, mennään valikkoon Esteettömyys ja kosketamme valikkoa AirPodit.

Näkyviin tulevassa näytössä valitsemme, kuinka säätää painetta valitsemalla kohteista Oletus, Lyhyt Ja Lyhyempi, löytyy osion alta Pitkäaikaisen paineen kesto. Osassa Paineen kesto voimme myös valita kosketusten keston käyttämällä ääniä Oletus, Pitkä Ja Hyvin pitkä, käyttäjän tarpeiden mukaan.

Ota melunvaimennus käyttöön vain yhdessä Airpodissa

Kohinanvaimennus on oletuksena aktiivinen vain, jos käytämme molempia kuulokkeita, mutta jos olemme liikenteessä ja haluamme silti jättää ainakin yhden korvan vapaaksi kuuntelemaan ympäröivää ympäristöä, voimme aktivoida melunvaimennuksen, vaikka käytämme vain yhtä Airpod -laitetta. Jatka yhdistämällä AirPods Pro iPhoneen tai iPadiin ja painamalla sovellusta asetukset, kosketamme valikkoa uudelleen Esteettömyys ja avaamme valikon AirPodit.

Kun näyttö on auki, etsi kohde vierittämällä alaspäin Melunvaimennus Airpods -kuulokkeilla, joka riittää aktivoimaan, kun käytämme vain yhtä AirPods Pro (käyttämätön on säilytettävä kotelossa, jotta järjestelmä ei havaitse sitä).

Aktivoi Siri -puhelun tunnistus

AirPods Prolla kokeiltavien mielenkiintoisten temppujen joukossa on myös soittajan tunnistus Sirin kautta: Applen ääniavustaja voi ilmoittaa sen henkilön nimen, joka soittaa sinulle juuri sillä hetkellä AirPod -laitteiden kautta.

Aktivoidaksesi tämän mielenkiintoisen toiminnon yhdistämme AirPodit iPhoneen, avaa valikko asetukset, avataan valikko Puhelin, painamme valikkoa Lue soittajan nimi ja valitse kohde Vain kuulokkeet.

Käytä Airpods Prota kuulolaitteina

AirPods Pron tekniikan avulla voit myös vahvistaa korvalle ulottuvia ääniä, jotta ne toimivat todellisina kuulolaitteina (vaikka ne eivät olisikaan niin tarkkoja kuin tähän tarkoitukseen suunnitellut ammattimallit).

Vahvistaaksemme havaitsemiamme ääniä avaamme sovelluksen asetukset, avaamme valikon Ohjauskeskus, painamme eteenpäin Mukauta säätimiä ja aktivoimme äänen Kuulo (löytyy osiosta Lisätarkastuksia). Kun ääni on lisätty, avaa ohjauskeskus ja aktivoi toiminto painamalla korvan muotoista painiketta Liven kuuntelu. Nyt ei muuta kuin tuomaan iPhone lähemmäksi televisiota tai muuta laitetta, joka lähettää ääniä niiden vahvistamiseksi.

Ota tilaääni käyttöön

Toinen erittäin suosittu AirPods Pron ominaisuus on tilaääni, joka vahvistaa ääniä ja simuloi kotiteatterijärjestelmää, kun kuuntelemme elokuvien tai musiikin ääntä yhteensopivista sovelluksista (kuten Apple Music).

Aktivoidaksesi tämän mielenkiintoisen toiminnon yhdistämme AirPods Pron, avaa valikko asetukset, avaamme valikon Bluetooth, valitse "i" -painike Airpods Pron vieressä ja aktivoi kohteen vieressä oleva kytkin Spatial Audio. Tehosteen säätämiseksi voimme myös avata valikon Näe ja kuule miten se toimii.

Jaa ääntä muiden AirPod -laitteiden kanssa

Onko meillä ystävä, joka haluaa kuunnella musiikkiamme tai katsella elokuvaa yhdessä AirPods Pron kanssa? Näiden kuulokkeiden avulla voimme jakaa äänen muiden AirPods Pron kanssa, jotta voimme seurustella pitämättä kaiuttimien ääntä.

Voit jakaa nykyisen toiston muiden AirPods Pron kanssa avaamalla ohjauskeskuksen, painamalla AirPlay -symbolia musiikkikentässä ja lopuksi painamalla Jaa ääni, valitset AirPods Pron lähettämään äänen samanaikaisesti.

Päätelmät

AirPods Pro ne ovat epäilemättä kauneimmat kuulokkeet ympärillä, ottaen huomioon myös kaikki toiminnot ja äänenlaadun, jota he voivat tarjota iPhonessa ja iPadissa.

Jos haluamme parantaa kuulokkeiden ja kuulokkeiden ääntä, kun ne on yhdistetty puhelimiin, voimme lukea oppaitamme Kuinka lisätä puhelun äänenvoimakkuutta älypuhelimissa Ja Langattomien kuulokkeiden (tietokone ja älypuhelin) äänen parantaminen.

Indeksi
  1. Ota melunvaimennus käyttöön Airpod -laitteissa
  2. Säädä paineen kestoa
  3. Ota melunvaimennus käyttöön vain yhdessä Airpodissa
  4. Aktivoi Siri -puhelun tunnistus
  5. Käytä Airpods Prota kuulolaitteina
  6. Ota tilaääni käyttöön
  7. Jaa ääntä muiden AirPod -laitteiden kanssa
    1. Päätelmät

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up