Parhaat vinkit ja ominaisuudet Google Drivelle

10 vinkkiä Google Driven käyttämiseen eri tavoin jokaiseen tarpeeseen ja sovellukseen PC: llä ja verkossa

Google Drive on loistava palvelu, jolla henkilökohtaiset tiedostosi ovat aina käytettävissä, lataat ne pilvi-alueelle ja pääset niihin mistä tahansa muusta sijainnista tai laitteesta. Vaikka tiedostojen lataaminen ja synkronointi on erittäin helppoa ja kaikkien saatavilla, on paljon piilotettuja ominaisuuksia ja temppuja, joiden avulla voimme tehdä Google Drive -kokemuksesta todella ainutlaatuisen (ei ole yllättävää, että se on yksi maailman yleisimmin käytettyjä pilviä). . . Työpaikka kovasta kilpailusta huolimatta).

Tässä oppaassa olemme koonneet Parhaat vinkit ja ominaisuudet Google Drivellejotta voit saada kaiken irti tästä pilvipalvelusta ja löytää toimintoja, jotka vaativat muina aikoina lisäohjelmia tietokoneen laajentamiseksi.

Indeksi

  Google Drive -vinkkejä ja lisäominaisuuksia

  Google Drive on rakentanut vankan maineen pilvisivustojen keskuudessa lisäämällä sitä Toimistosovellukset asiakirjojen, taulukoiden ja esitysten kirjoittamiseen.Näin voit hallita asiakirjoja suosituimmissa muodoissa avaamatta Officea ja tekemättä yhteistyötä muiden käyttäjien kanssa.

  Kollektiivinen työ verkossa

  Epäilemättä yksi Google Driven suosituimmista ominaisuuksista on tiedostojen monikäyttöinen syöttö ja jakaminen Tämän vaihtoehdon avulla voit tehdä yhteistyötä kahden tai useamman käyttäjän kanssa yhdessä asiakirjassaTätä voidaan käyttää asiakirjojen tarkistamiseen, osien lisäämiseen olemassa oleviin asiakirjoihin tai korjausten tekemiseen tarpeen mukaan.

  Aktivoi kollektiivinen työ toimistodokumenteissa avaamalla sivusto. Google asemaKun kirjaudumme sisään Google-tilillä käyttääksesi sitä työssä, painamme painiketta Uusi, painamme ladata tiedostoja tai jollakin asiakirjoille varatusta kohteesta lataamme tai luomme Office-tiedoston, jossa haluamme työskennellä muiden ihmisten kanssa, ja heti kun Office-paketin (integroitu Driveen) näyttö avautuu, napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa kulma-avain jakaa, jakaa.

  Napsautettuamme kyseistä painiketta valitsemme tiedostolle nimen ja lisäämme sitten kaikkien niiden käyttäjien Gmail- tai Google-tilit, joiden kanssa haluamme työskennellä projektissa. Lisää ihmisiä tai ryhmiä. Jokaiselle lisätylle henkilölle voimme säätää käyttöoikeuksia (vain luku tai muokkaus) ja valita, kuka voi työskennellä sen kanssa tai kenen pitäisi lukea.
  Napauta jakaa linkki ihmisille, joiden Google- tai Gmail-tilejä emme tunne Kopioi linkki ja liitä se yritys- tai WhatsApp- tai sähke-yksityiseen keskusteluun.
  Saadaksesi lisätietoja, suosittelemme lukemaan oppaan. Kuinka luoda jaettu asema.

  Henkilökohtainen musiikkipilvi

  Jos emme halua maksaa tilausta musiikin suoratoistosta verkossa, voimme ladata MP3-suosikkikappaleemme ja -albumimme, jotka olemme keränneet digitaalisesti vuosien varrella, suoraan Google Driveen, jotta voimme löytää ne mistä tahansa myöhemmin omistautuneen musiikin ansiosta sovelluksia. joka toimii kuin todellinen ilmaiset suoratoistopalvelut.

  Voidaksemme hyödyntää tätä mahdollisuutta olemme avaaneet sivuston uudelleen. Google asemaKirjaudu sisään Google-tilillä, napauta Uusi vasemmassa yläkulmassa ja nauti huhuista ladata tiedostoja On ladata tiedostoja ladata kaikki musiikki. Kun olet suorittanut latauksen, siirry älypuhelimeemme tai tablet-laitteeseemme ja lataa musiikkisovellus Cloud Drive -tuella Pilviä, saatavilla ilmaiseksi Android ja iPhone / iPad.

  Kun se on asennettu, avaa sovellus, kosketa Google Drive -valikkoa, kirjaudu sisään aiemmin käyttämällesi Google-tilille ja valitse kansiot tai musiikkitiedostot, joita haluat toistaa missä tahansa ja ilmaiseksi (riippumatta.) Matkapuhelinverkkoyhteydet) .
  Lisätietoja saat kutsumalla sinut lukemaan oppaamme. Kuuntele Driveen tallennettua musiikkia.

  Luo Office-asiakirjoja nopeasti

  Drive on integroitu tiukasti Googlen tarjoamaan toimistopakettiin. Asiakirjojen luomisen nopeuttamiseksi kuuluisa hakukone on ostanut verkkotunnuksia, jotka ovat erittäin helppokäyttöisiä, mutta tehokkaita aloittamaan työskentelyn heti avaamatta niitä ensin. Google Drive tai Google Docs.
  Olemme koonneet seuraavat linkit pikakuvakkeille aloittaaksesi heti:

  Napsauttamalla mitä tahansa yllä olevista linkeistä tai kirjoittamalla mihin tahansa selaimeen voimme avata tarvittavan asiakirjan heti ja aloittaa työskentelyn heti.

  Lisää vinkkejä Google Driveen

  Edellä esitetyt vinkit ovat joitain parhaita vinkkejä, joita voimme käyttää Drivessa, mutta ne eivät ole ainoat, jotka olemme jo käsitelleet! Alla olemme koonneet luettelon muista hienoista Drive-vinkeistä, jotta voit nauttia siitä 100%:

  • Tuo liitetiedostot Google Driveen ja lähetä ne Gmailin avulla: Yksi parhaimmista Google Driven asioista on, että se integroituu muihin Google-tuotteisiin. Jopa 10 Gt: n tiedostot voidaan liittää myös Google Driveen Gmailin Message Composer -ikkunan kautta. Vastaanottaja voi yksinkertaisesti ladata tiedoston vastaanotetusta linkistä.
  • Lisää Windowsin pikavalikkoon: Niille, jotka käyttävät Drivea usein Windowsissa, on mahdollista sisällyttää kohde pikavalikkoon (painamalla hiiren oikeaa painiketta tiedostossa tai kansiossa), jotta Lataa tiedosto nopeasti Internetistä. Saadaksesi tämän vaihtoehdon, kopioi linkki Google Drive -kansioon, avaa Windows Explorer ja liitä tämä linkki kansioon: % appdata%> Microsoft> Windows> Lähetä. Voit painaa kutakin tiedostoa kohti oikeaa painiketta ja ladata sen Lähetä Napsauta sitten Google Drive. Toinen artikkeli opastaa sinut Napsauta hiiren kakkospainikkeella lähettääksesi tiedostoja OneDriveen tai Google Driveen.
  • Palauta poistetut tiedostot: Kun poistamme tiedostoja Drivesta, emme menetä niitä heti. Itse asiassa voimme aina noutaa ne sisäänrakennetusta roskakorista. Google Drivesta poistetut tiedostot voidaan palauttaa roskakorista verkkosivuston käyttöliittymässä drive.google.com/Laajenna vasemmalla oleva kansiopuu ja paina Muu löytää roskakorin ja kaikki aiemmin poistetut tiedostot.
  • Tiedoston vahvistus: Google Drivessa voit tarkastella tiedoston versiohistoriaa painamalla Ctrl + Alt + G. Voit palauttaa Google Docsin kautta muokatun tiedoston aiemmat versiot. Valitse tiedosto ja siirry kohtaan Muu ja napsauta Hallinnoi luokituksia Täällä voit palauttaa aikaisemmat tallennetut versiot.
  • Asenna ulkoiset sovellukset: Google Driveen voimme lisätä laajennuksia, joiden avulla voit katsella Google Drive -videoita verkossa, tehdä muutoksia, leikkauksia, muokkauksia ja yhdistelmiä. Jos haluat tietää, mitä laajennuksia voimme käyttää, ne on jo lueteltu käyttöoppaassamme. parhaat sovellukset Google Drivelle Chromessa.
  • Verkkosivustojen isännöinti ja lataaminen: Kuten jo tuoreessa artikkelissa on kirjoitettu, voit Käytä Google Drivea ilmaisena isäntänä verkkosivujen ja HTML: n lataamiseen tai kuten Lähetä tiedostoja ja verkkosivuja Chromeen Google Driveen.
  • Offline-pääsy tiedostoihin ja asiakirjoihin- Voimme työskennellä myös Drivessa ilman internetyhteyttä, kuten oppaamme osoittaa Avaa asiakirjoja ja tiedostoja Google Drivesta ilman Internet-yhteyttä.
  • Määritä tunnisteita tai tarroja tiedostoihin: Google Drivessa voit merkitä tiedoston yhdellä tai useammalla tunnisteella, jotta voit luoda erilliset tiedostokansiot tietojen järjestämiseen.

  liitännät

  Kuten kaikilla Google-sovelluksilla, Google Drivella on omat pikanäppäimet, joita voimme käyttää missä tahansa selaimessa tiettyjen prosessien nopeuttamiseksi. Seuraavaksi katsotaan luettelo hyödyllisimmistä pikanäppäimistä, joita voimme käyttää Google Drivessa:

  • Vaihto + A = valitse kaikki
  • Vaihto + N = poista kaikkien valinta
  • Vaihto + S = Uusi laskentataulukko
  • Vaihto + D = uusi piirustus
  • Vaihto + F = Uusi kansio
  • Vaihto + T = Uusi asiakirja
  • Vaihto + P = Uusi esitys
  • Ctrl + Alt + G = muuttaa tiedoston historiaa
  • Alas / Ylänuoli = Valitse edellinen / seuraava kohde luettelosta
  • Vaihto + Ylös / Alas-nuoli = Valitse edellinen / seuraava luettelosta
  • J tai K = Siirry luettelon edelliseen tai seuraavaan kohtaan valitsematta sitä
  • X = Valitse korostettu elementti / poista sen valinta
  • S = merkitse valittu elementti erityiseksi (tähdellä)

  Nämä pikakuvakkeet korvaavat selaimen pikavalinnat (jos muita toimintoja on määritetty). Jos sen sijaan haluamme oppia Google Chromen pikavalinnoista, suosittelemme lukemaan oppaan Chromen käyttövinkit, työkalut ja komennot.

  Päätelmät

  Google Drivesta voi nopeasti tulla yksi parhaista työasemista tiedostojen, asiakirjojen tallentamiseen ja yhteistyöhön, jopa ilman tilausta tai erillistä tiimityöpalvelua. Jos haluamme käyttää Drivea huvin vuoksi, voimme tehdä siitä henkilökohtaisen musiikin suoratoistopalvelumme, jotta voimme kuunnella MP3-kokoelmiamme ja albumejamme lataamatta niitä.

  Jos haluat oppia lisää yhtä tehokkaasta työkalusta kuin Google Drive, suosittelemme lukemaan oppaamme. Parhaat laajennukset Google Drivelle / Docsille (Chrome) On Opas Google Driven / Docsin käyttämiseen asiantuntijana.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up