Windows PC: n automaattinen sammutus uniajastimella

Kuinka asettaa tietokone sammumaan automaattisesti tietyn käyttämättömyyden ajan

Tietokoneen asettaminen sammumaan automaattisesti tietyn ajan kuluttua voi olla erityisen hyödyllistä, kun katsot televisiota TV-kortilla, tai kun jätät tietokoneen lataamaan tai kun haluat kuunnella ja kuunnella musiikkia tämä sammuu jonkin aikaa käyttämättömyyden jälkeen. Vaikka tämä tuntuu vaikealta, voimme komentokehotteen avulla suunnitella sammutuksen tai yhden monista Windows-valmiustilasta.

Seuraavassa oppaassa näytämme sinulle Kuinka sammuttaa Windows-tietokone automaattisesti uniajastimellaTämä näyttää sinulle yksinkertaisimmat ja helpoimmin käytettävät menetelmät ja menetelmät, joita voivat käyttää ihmiset, jotka ovat jo asiantuntijoita esittelyssä ja haluavat toimia lataamatta tarpeettomia ohjelmia tietokoneelle.

Näin voit sammuttaa tietokoneesi automaattisesti

Kuten johdannossa mainittiin, voimme käyttää ilmaisia ​​ohjelmia ja pikakomentoja sammuttaaksesi automaattisesti Windows-käyttöjärjestelmän (Windows 7: stä Windows 10: een). Meillä on täydellinen vapaus valita käytettävä menetelmä, koska ne kaikki ovat tehokkaita, turvallisia ja testattuja.

Ohjelmat tietokoneen automaattiseen sammuttamiseen

Jos haluamme käyttää ohjelmaa sammuttamaan Windows-tietokoneen automaattisesti uniajastimella, voimme luottaa siihen Suljin Lite, saatavilla Lataa SnapFilesistä.

Tämän ohjelman käyttö on hyvin yksinkertaista: painat painiketta Lisätä Paina ylös nähdäksesi lopetusajan tai automaattisen sammutusajan Lisätä alas ja valitse sammutus (äänellä Sammuttaa), aloita sitten ohjelmointi ja sammuta tietokone automaattisesti painamalla alareunassa olevaa Käynnistä-painiketta.

Vaihtoehtoisesti voimme toteuttaa Windows-tietokoneen automaattisen sammutuksen uniajastimella ohjelman avulla Älykäs automaattinen sammutus, ladattavissa osoitteesta virallinen sivu.

Tässäkin tapauksessa ohjelma on erittäin helppo määrittää: voit ohjelmoida automaattisen sammutuksen aktivoimalla elementin rasti. Sammuttaa ja valitse yksi sovelluksen oikealla puolella olevista aikatapahtumista, esim. B. tietty päivämäärä tai kellonaika, tietty jakso, päivittäinen aikataulu tai tietokoneen sammutus tietyn käyttämättömyyden jälkeen. Aloita automaattinen sammutuksen aikataulu määrityksen lopussa painamalla Käynnistä tehtävä -painiketta.

Jos olemme kiinnostuneita vastaavista ohjelmista, kutsumme sinut lukemaan oppaamme. Ohjelmat, jotka sammuttavat tietokoneen automaattisesti.

Komentokehote sammuttaa tietokone automaattisesti

Ohjelmien lisäksi voimme aktivoida Windows-tietokoneen automaattisen sammutuksen uniajastimella komentoriviltä, ​​johon pääsee aloitusvalikosta. Heti kun ilmaisin avautuu, kirjoitamme seuraavan komennon:

shutdown.exe -s -t XX -f

Missä XX: n sijasta meidän on annettava odotusarvo sekunneissa ennen pakotetun sammuttamisen aktivointia (laite sammuttaa kaiken tekemämme ja minkä tahansa aktiivisen ohjelman kanssa). Esimerkiksi voimme syöttää 3600 sekuntia (eli yhden tunnin) tai enemmän, käytä vain sitä Tunnin sekunnin muunnin läsnä Google-sivulla.

Jos haluamme suunnitella sulkemisen suunnitelluilla toiminnoilla, avaamme uuden tekstidokumentin (.txt) Pad (Löydämme sen aloitusvalikosta9 ja kopioimme edellisen komennon ilman arvoa t:

shutdown.exe -s -f

Lopuksi tallennamme tekstitiedoston nimellä "shutdown.bat"Tämä muuntaa sen erätiedostoksi. Tätä tiedostoa voidaan käyttää ajoitettujen toimintojen perustana: jatkaaksemme avaamme sovelluksen Suunnitellut toimet Napsauta uutta toimintoa Käynnistä-valikossa ja valitse aktivointiaikaksi haluttu automaattisen sammutuksen aktivointiaika. Jos et ole koskaan aiemmin käyttänyt ajoitettuja tehtäviä, tutustu oppaaseen Kuinka ajoittaa tehtävät Windowsissa.

Vaihtoehtoiset komennot pysäytettäessä

Sen lisäksi, että sammutat tietokoneen automaattisesti, voit laittaa sen lepotilaan, horrostilaan tai käynnistää sen uudelleen. Esimerkiksi suunnittelijoina voimme asettaa jatkuvan päivittäisen seisonta-ajan, jos tietokonetta käytetään lataamiseen, jättämällä se päälle useita tunteja ilman läsnäoloa.

Kaikki yllä esitetyt ohjelmat tarjoavat myös uudelleenkäynnistyksen ajoituksen ja muut tilat. Jos kuitenkin haluamme toimia komentokehotteesta tai aikataulun mukaisesti, meidän on käytettävä seuraavia komentoja:

shutdown -r -f
shutdown -h -f
shutdown -i -f

Lisää hyödyllisiä komentoja löytyy oppaamme komentokehotteesta Ohjeet DOS-kehotteelle Windowsissa.

Päätelmät

Jos noudatat tarkasti edellisten lukujen vinkkejä, voit ohjelmoida Windows-tietokoneen automaattisen sammutuksen uniajastimella pitämään tietokoneen käynnissä, kun emme ole kotona tai yöllä ja kun meitä ei enää tarvita. Älä anna sen sammua vasta tietyn ajan kuluttua tai pitkän käyttämättömyyden jälkeen (esim. Latauksen tai graafisen renderoinnin lopussa).

Toisessa artikkelissa näytämme sinulle miten Sammuta tietokone etänä.
Toisessa artikkelissa on muita tapoja tehdä tämä Käynnistä Windows uudelleen tai aktivoi se automaattisesti valmiustilan tai horrostilan / horrostilan jälkeenTässä on nopea tapa käynnistää tietokoneesi hakemalla kaikki työskentelemämme ohjelmat ja tiedostot.

Indeksi
  1. Näin voit sammuttaa tietokoneesi automaattisesti
    1. Ohjelmat tietokoneen automaattiseen sammuttamiseen
    2. Komentokehote sammuttaa tietokone automaattisesti
    3. Vaihtoehtoiset komennot pysäytettäessä
    4. Päätelmät

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up