Sovellus kodin sisustamiseen ja pohjapiirroksen piirtämiseen älypuhelimella (Android ja iPhone)

Parhaat sovellukset Androidille ja iPhonelle talon tai asunnon pohjapiirroksen piirtämiseen jopa pelkällä kameralla

Mikään ei ole pahempaa kuin huonekalujen ostaminen ja sen ymmärtäminen, että ne eivät mene huoneeseen, johon päätimme sijoittaa: oikeiden toimenpiteiden suorittamatta jättäminen etukäteen oli virhe, jota emme voi enää korjata! Näiden epämiellyttävien tilanteiden välttämiseksi voimme käyttää uskollista älypuhelintamme tai tablettiamme käyttämällä tehokkaita sovelluksia huoneemme tai koko talon virtuaalisuunnitelman luomiseen, jotta voimme saada tarkat mitat jokaisesta seinästä ja seinästä ja jatkaa ostoa. huonekaluista räätälöityjä.

Tässä oppaassa näytämme sinulle parhaat sovellukset piirrä talon pohjapiirros valokuvaamalla se ja 3D-mallin uudelleenluominen uskollisesti, jotta voimme virtuaalisesti täyttää kotimme valituilla huonekaluilla tai kodinkoneilla jo ennen niiden ostamista.
Joidenkin alla raportoimien sovellusten avulla voit rekonstruoida huoneen tai koko talon pohjapiirroksen älypuhelimen tai tabletin takakameran avulla kerätäksesi tietoja seinästä ja pisteiden välisistä etäisyyksistä. näin luodaan uudelleen huoneen 3D-malli täyteydessään (suhteita ja vähennysasteikkoja kunnioittaen). Lopuksi saamme PDF-tiedoston, jossa on kaikki tarpeelliset tiedot, jotta voimme remontoida talon tai lisätä haluamamme kalusteet.

House Designer (iOS)

Hyvä sovellus talon piirtämiseen iPhonella ja iPadilla on Talon suunnittelija, saatavilla ilmaiseksi alkaenApple App Store.
Sen yksinkertaisten komentojen ansiosta voimme suunnitella kodin iPadille (jossa sovellus antaa parhaansa) mutta myös iPhonessa. Sovelluksen esittely käyttöliittymällä on välttämätön, mutta unelmamme talon jokainen huone on mahdollista rakentaa muutamassa vaiheessa, myös realistisia mittoja käyttäen.

Jokaiseen huoneeseen voimme lisätä huonekaluja, kodinkoneita ja muita sisustuselementtejä, jotta voimme tehdä täydellisen suunnitelman siitä, miten haluamme tehdä talon.

Magicplan

Toinen sovellus, jolla voimme piirtää talon valokuvilla, on Magicplan, saatavilla ilmaiseksi Android ja varten iPhone / iPad.
Tämä sovellus käyttää mobiililaitteiden gyroskooppia ja takakameraa kaapatakseen huoneen jokaisen kulman ja puolen ja näyttää talon täydellisen pohjapiirroksen luomisen lisätyssä todellisuudessa.
Hankinnan päätteeksi luodaan huoneen tai talon klassinen pohjapiirros ylhäältä, ja mitat ovat jo täydellisesti muunnettu mittakaavaan. Sovellus tarjoaa myös 3D-pohjapiirrosnäkymän, nopean esineiden, ovien ja huonekalujen lisäämisen sekä helpon projektin viennin PDF- tai DXF-muotoon (AutoCAD-yhteensopiva muoto).

5D suunnittelija

Toinen sovellus, jota voimme yrittää piirtää kotimme pohjapiirroksen, on 5D suunnittelija, saatavilla myös ilmaiseksi Android ja varten iPhone / iPad.
Tämän sovelluksen avulla pystymme sekä piirtämään vapaalla kädellä kaikki huoneet että hankkimaan mitat lisätyn todellisuuden kameralla, jotta voimme luoda kauniin pohjapiirroksen, johon voidaan lisätä kaikki henkilökohtaiset yksityiskohdat, kuten lattian värit., seinät ja kaikkien niiden esineiden sijainti, jotka haluamme olla läsnä talossa tai yksittäisissä huoneissa. Työn päätteeksi voimme vierailla virtuaalitalossa 3D-muodossa sovelluksen sisällä, liikkua eri huoneissa ja tarkistaa, onko kaikki oikeassa paikassa.

Keyplan 3D Lite (iOS)

Jos etsimme täydellistä sovellusta talon piirtämiseen ja näyttävien pohjapiirrosten saamiseen iPhonella ja iPadilla, suosittelemme lataamaan sovelluksen Keyplan 3D Lite, saatavana yksinomaan iOS:lle ja iPadOS:lle.
Tällä sovelluksella pystymme muuttamaan tyhjän huoneen tai talon 3D-projektiksi, johon voimme lisätä huonekaluja, kodinkoneita ja kaikenlaisia ​​esineitä, jotta voimme nähdä, mikä vaikutus talolla on kaikilla huonekaluilla.
Hankinta perustuu havaitsemiseen valokuvauksen ja lisätyn todellisuuden avulla, jokaisen seinän tai seinän tarkat mitat, jotta talon mitat tiedetään tarkasti. Klassisen 2D-tilan lisäksi on mahdollista milloin tahansa aktivoida 3D-tila ja tutkia taloa virtuaalisesti, huone huoneelta.

3D kodin suunnittelu

Toinen erittäin kätevä sovellus pohjapiirroksen piirtämiseen mobiililaitteillamme on 3D kodin suunnittelu, saatavilla ilmaiseksi Android ja varten iPhone / iPad.
Sovelluksen avulla saa muutamalla askeleella koko talon mitat ja näin luoda uudelleen talon 3D-ympäristön, jonka voimme koristella minkä tahansa tyyppisellä esineellä. Kodin lisäksi se mahdollistaa myös ympäröivän ympäristön mukauttamisen ja lisää näin yksityiskohtia puutarhoista, uima-altaista, naapurirakennuksista ja kokonaisista kaupunginosista, jotta voimme simuloida jokaista yksityiskohtaa talosta, jossa olemme päättäneet asua. .

PlanGrid

Jos etsimme ammattimaisia ​​ohjelmistoja pohjapiirroksen hankkimiseen kuin todellinen arkkitehti, ainoa sovellus, jota suosittelemme kokeilemaan on PlanGrid, saatavilla ilmaiseksi Android ja varten iPhone / iPad.
Sovellus on todella täydellinen ja jollain tapaa vaikeakäyttöinen, sillä monet toiminnot viittaavat läheisesti arkkitehtien tyypillisiin suunnittelutekniikoihin. Kun olet oppinut ainakin perustoiminnot, on mahdollista luoda uudelleen 3D:ssä talon jokainen huone, mukaan lukien pylväät ja puoliseinät, tarvittaessa muuttamalla mittoja manuaalisesti indikaattoreilla (jotka näkyvät jokaisessa suunnitelmaan lisätyssä elementissä ). Kun taloprojekti on valmis, voimme viedä sen PDF- tai DXF-muotoon, jotta voimme myöhemmin tarkastella tai muokata projektia AutoCADissa.

Pohjapiirroksen luoja

Pohjapiirroksen luoja, ilmaiseksi Android, on pohjapiirrossovellus, jonka avulla voit luoda taloja, huoneita ja käytäviä tarkoilla mitoilla.
Voit luoda kotisi uudelleen tai luoda kokonaan uuden. Joitakin muita sovelluksen ominaisuuksia ovat pilvisynkronointi, vienti PDF- tai kuvatiedostona, tuki metri- ja brittiläisille yksiköille sekä tuki Samsung S Penille ja USB-hiirelle. Hyvällä pohjaratkaisulla voit suunnitella jokaisen huoneen sisustuksen.

IKEA Planner (verkossa)

Laitteeseen asennettavien sovellusten lisäksi voimme myös suunnitella talon huoneet mm IKEA:n tarjoama online-suunnittelija, johtava kodin huonekalujen myynti.
Pääset suunnittelijaan suoraan tabletin tai puhelimen selaimesta, voit suunnitella jokaisen huoneen lisäämällä haluamasi kodinkoneet ja muuttamalla huonekalujen kokoa.

IKEA-verkkosovelluksella voimme aloittaa valmiista projekteista (ja muokata niitä tarpeidemme mukaan) tai luoda huoneen tai talon alusta alkaen räätälöityjen mittojen avulla.

Floorplanner (verkossa)

Toinen verkkosovellus, jota voimme käyttää talojen ja kalusteiden suunnitteluun, on Kukkasuunnittelija, käytettävissä millä tahansa verkkoselaimella.
Sivustolta on mahdollista muokata jokaista jo demoprojektina esillä olevaa talon puolta, mutta voimme hyvin "reveä virtuaaliseinät" ja rakentaa jokaisen huoneen tyhjästä lisäämällä elementtejä ikkunan vasemmassa reunassa olevasta listasta. .

Ylänäkymän (2D) lisäksi voimme milloin tahansa aktivoida 3D-näkymän, jotta voimme nähdä unelmatalon kolmiulotteisena, navigoimalla huone huoneelta ensimmäisen persoonan näkymällä.

Piirrä asunnon pohjapiirros

Piirrä asunnon pohjapiirros on hyödyllinen työkalu kodin sisustamisessa ja suunnittelussa. Pohjapiirros auttaa hahmottamaan tilan ja sijoittamaan huonekalut ja muut sisustuselementit oikeille paikoilleen. Se on erityisen hyödyllinen työkalu, jos suunnittelet remonttia tai haluat muuttaa huoneiden järjestystä. Pohjapiirroksen piirtäminen älypuhelimella on helppoa ja kätevää, sillä voit tehdä sen missä ja milloin tahansa.

Piirrä asunnon pohjapiirros -sovelluksia on saatavilla sekä Android- että iPhone-käyttöjärjestelmille. Näiden sovellusten avulla voit luoda tarkkoja pohjapiirroksia helposti ja nopeasti. Voit valita erilaisia mittakaavoja ja lisätä huoneiden mitat sekä ikkunoiden ja ovien sijainnit. Voit myös lisätä erilaisia huonekaluja ja sisustuselementtejä, jotta saat realistisen kuvan siitä, miten tila näyttää.

Pohjapiirroksen piirtäminen älypuhelimella on erittäin kätevää, sillä voit tehdä sen missä tahansa. Voit piirtää pohjapiirroksen suoraan kodissasi, jolloin sinun ei tarvitse muistaa kaikkia mittoja ja yksityiskohtia. Voit myös käyttää sovellusta kaupassa, kun valitset uusia huonekaluja tai sisustuselementtejä. Näin voit tarkistaa, mahtuvatko valitsemasi huonekalut tilaan ja miten ne sopivat yhteen muiden huonekalujen kanssa.

Piirrä asunnon pohjapiirros -sovellukset tarjoavat myös muita hyödyllisiä ominaisuuksia. Voit esimerkiksi tallentaa pohjapiirroksia ja jakaa niitä muiden kanssa. Voit myös tallentaa erilaisia suunnitelmia ja kokeilla eri vaihtoehtoja ennen lopullisen päätöksen tekemistä. Näin voit varmistaa, että valitset juuri sinulle sopivan sisustusratkaisun.

Talon suunnittelu ohjelma

Talon suunnittelu ohjelma on erinomainen työkalu kotisi sisustamiseen ja pohjapiirroksen piirtämiseen älypuhelimella. Tämä sovellus on saatavilla sekä Android- että iPhone-laitteille, joten voit käyttää sitä missä tahansa oletkin.

Sovelluksen avulla voit suunnitella kotisi sisustuksen helposti ja nopeasti. Voit valita erilaisia huonekaluja, värejä ja muita sisustuselementtejä, ja nähdä niiden vaikutuksen tilaan reaaliajassa. Voit myös kokeilla erilaisia järjestelyitä ja nähdä, miltä huone näyttäisi eri tavoin järjestettyinä.

Pohjapiirroksen piirtäminen on myös helppoa tällä sovelluksella. Voit piirtää pohjapiirroksen käyttämällä erilaisia työkaluja ja mittasuhteita. Voit lisätä huoneita, ovia, ikkunoita ja muita rakenteita haluamallasi tavalla. Voit myös mitata huoneiden kokoja ja tarkistaa, että kaikki sopii yhteen suunnitelmiesi mukaan.

Talon suunnittelu ohjelma tarjoaa myös muita hyödyllisiä toimintoja. Voit tallentaa suunnitelmasi ja jakaa ne perheenjäsenesi tai ystäviesi kanssa. Voit myös tuoda kuvia ja inspiraatiota suosikkisivustoilta ja sovelluksista, jotta voit luoda juuri sellaisen kodin kuin haluat.

Älypuhelimen käyttö kotisi sisustamiseen ja pohjapiirroksen piirtämiseen on nyt helpompaa kuin koskaan ennen. Talon suunnittelu ohjelma tarjoaa sinulle kaikki tarvittavat työkalut ja toiminnot, jotta voit luoda unelmiesi kodin. Kokeile tätä sovellusta ja anna luovuutesi lentää!

Johtopäätökset

Unelmiesi talon suunnittelu on mahdollista ja voimme tehdä sen vaikka talo olisi jo valmis (olemme äskettäin ostaneet tai vuokranneet): vain aseistaudu älypuhelimiin ja tabletteihin ja hanki tarkat mitat jokaisesta seinästä ja jokaisesta huoneesta. jotta voimme käytännössä koristella sitä esineillä ja huonekaluilla, jotka olemme päättäneet ostaa. Projektin vieminen IKEA:aan tai muihin vastaaviin paikkoihin helpottaa oikeiden huonekalujen valintaa ja varmistaa, että ne sopivat sujuvasti valitsemaasi huoneeseen tai paikkaan.

Jos rakastamme talojen suunnittelua, voimme käytännössä kokeilla muita web-sovellukset huoneiden suunnitteluun, talon 3D sisustamiseen ja asuntojen suunnitteluun.

Mittauksista huolimatta suosittelemme yhdistämään yllä näkyvät sovellukset etäisyysmittaussovelluksiin, kuten oppaassa mittaa etäisyydet Android-puhelimen kameralla.

Indeksi
 1. House Designer (iOS)
 2. Magicplan
 3. 5D suunnittelija
 4. Keyplan 3D Lite (iOS)
 5. 3D kodin suunnittelu
 6. PlanGrid
 7. Pohjapiirroksen luoja
 8. IKEA Planner (verkossa)
 9. Floorplanner (verkossa)
 10. Piirrä asunnon pohjapiirros
 11. Talon suunnittelu ohjelma
  1. Johtopäätökset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up