Pelaa Joulupukin kanssa ja seuraa rekiä ympäri maailmaa

Pelaa Joulupukin kylässä, seuraa hänen rekinsä lentoa verkossa, reaaliajassa, matkalla 24. joulukuuta

Tällä digitaalisella aikakaudella Joulupukki on enemmän yhteydessä kuin koskaan ja voit kuvitella tämän lihavan, iloisen miehen asuvan pohjoisnavalla talossa, jossa on holografiset näytöt, kosketusnäytölliset ikkunat ja langattomat kaiuttimet, jotka on liitetty Bluetoothin kautta tietokoneeseesi ja jotka soittavat koko ajan joululauluja. Ilmeisesti Joulupukki on myös todellinen teknologian ystävä, jolla on älypuhelin ja tabletti, joihin on asennettu vieraiden kielten kääntämiseen tarkoitetut sovellukset ja kartta GPS-navigaattorilla.
Tekniikan kehityksen ansiosta Joulupukki voi vastaanottaa sähköposteja ja vastata lasten Twitterin ja Skypen kautta lähettämiin kysymyksiin. Et odota yhtään vähempää mieheltä, joka matkustaa ympäri maailmaa rekillään, joka on epäilemättä maailman nopein ajoneuvo.

Pysyäksesi yhteydessä häneen ja seuraa Joulupukkia kylässä ja hänen matkallaan maailman ympäri 24. joulukuutaon joitakin mobiilisovellukset ja viralliset sivustot.

Joulupukin reen lentoa voi seurata reaaliajassaaivan vakavalla ja virallisella tavalla, sivustolla, joka seuraa kaikkia maailman lentoja: FlightRadar24.
Lentoyhtiön lentosivustolta voit sitten tarkistaa lennon sijainnin sen tunnistekoodilla SANTA1/R3DN053joka lähtee pohjoisnavan lentokentältä ja on selvästi merkitty porojen kuljettamalla reellä.

Kuten joka vuosi, voit selata sivustoa Google Joulupukin jäljitys varten tutustu Joulupukin kylään ja erityisesti, jäljittää matkaa, jonka hän kulkee lahjoja kantaen jouluaatosta alkaen. Voit sitten tarkistaa, missä hän on ja milloin hän on kaupungissasi tuomassa lahjoja.
Voit pitää sivuston auki koko päivän 24. joulukuuta löytääksesi uteliaisuutta jokaisesta maailman paikasta Joulupukin matkapäiväkirjasta.

Sivusto ei kuitenkaan ole vain interaktiivinen kartta, vaan myös a paikka pelata ja selatakaikki kokonaan italiaksi. Aikuiset ja lapset voivat napsauttaa eri rakennuksia Joulupukin kylässä ja aloittaa yksinkertaisia ​​mutta hauskoja verkkopelejä. Vieritä sitten alas ja napsauta eri kohtia, joissa hiiren nuolesta tulee pieni käsi päästäksesi erityiseen osioon, joka voi olla peli tai hetki joulupukin elämässä, joka tällä hetkellä valmistelee lahjoja ja vastaanottaa niitä. kirjaimet.
Yksi hauskimmista peleistä siellä on se jossa lahjat pitää vetää rekiin ylhäältä, jossa tonttu lentää jet-reppun kanssa lahjoja jahtia ja jossa ajetaan reellä lumella. Kaikkia pelejä ohjataan näppäimistön nuolilla ja välilyönnillä. Kylän eri alueiden joukossa on myös yksi puhu joulupukille ja juttele hänen kanssaan joka on todella hauskaa ja ystävällistä (puhelu joulupukille on valitettavasti vain englanniksi).
Voit leikkiä Joulupukin lelutehtaalla Kylässä, voit luoda tontun valitsemalla hänen vaatteensa, huolehtia kasvihuoneesta ja porokuntosalista, harjoitella lahjojen jakelua ja seurata hauskoja jouluaiheisia koodaustunteja. Napauttamalla tai napsauttamalla katua löydät yli kaksikymmentä peliä ja oppimistoimintoa, mukaan lukien uuden 3D-lumilaatikon, jossa voit luoda oman talvimaiseman.

Mukana on myös Joulupukin Selfie, joka vie joulupukin parturiin, ja siksi on mahdollista leikata hänen partansa, värjätä hänen hiuksensa ja partansa sekä ruskettaa hänet haluamallasi tavalla.
Huomaa myös se Googlesta etsimälläälypuhelimesta, sanat Joulupukkion mahdollista joko mennä suoraan Santatrackerin kylään tai myös painaa väritä joulukuvituseli kuuluisa kansi otettu Google Arts & Culture.

Voimme myös selvittää, mitä Joulupukin kylässä tapahtuu kysymällä Google Assistantilta älypuhelimellasi tai Google Nest (Koti) -laitteella: "Ok Google, mitä pohjoisnavalla tapahtuu?" saadaksesi päivityksiä tontuilta. Voit kysyä muun muassa Google Assistantilta "Kirjoita kirje joulupukille".
Tämä sivusto, joka on aktiivinen vain joulun aikaan ja on offline-tilassa loppuvuoden ajan, ei todellakaan ole ainoa, joka yhdistää Joulupukkiin ja hänen GPS:ään.

Voit myös selata Norad Joulupukki ja seuraa hänen jokaista liikettään Bingin tarjoamalla kartalla siitä hetkestä lähtien, kun hän aloittaa matkansa. Jotta voit muodostaa yhteyden Joulupukkiin Noradin kanssa, sinun on asennettava iPhonelle, Androidille ja Windows Phonelle saatavilla oleva sovellus. Voit myös lähettää Joulupukille sähköpostin kirjoittamalla osoitteeseen noradtrackssanta@outlook.com.

Norad Santa ja Google Santa Tracker ovat myös heidän joukossaan 10 parasta sovellusta joulun viettoon Androidilla ja iPhonella

Toisessa artikkelissa muistutan, että lapsille kootaan parhaat sivustot: pelejä, opetusta, satuja ja värejä.

Toinen sivusto, josta saat tietoa Joulupukista, on Northpole.com joka avautuu panoraamanäkymällä Joulupukin salaiseen kylään. Voit napsauttaa taloja päästäksesi sisään ja lukeaksesi tarinoita (tällä kertaa englanniksi) ja pelataksesi.

Joulupukilla on myös virallinen sivusto kaikilla kielillä, italialainen mukaan lukien osoitteessa Santaclausvillage.info (todellisen kylän paikka Rovaniemellä). Täältä löytyy kaikki tiedot Joulupukin studiosta, osoitteet, joihin joulukirjeitä voi lähettää, posti, aukioloajat, kuvia ja videoita napapiiristä ja kylästä, jossa hän asuu, ja myös livekuva kiinteä kamera studiossa, jossa Joulupukki työskentelee.

Epäiletkö edelleen, ettei Joulupukkia ole olemassa?
Toisessa artikkelissa, miten lähettää jouluterveisiä sähköpostitse tai tulostettavien korttien kanssa.

Indeksi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up