Siirrä yhteystiedot, jos vaihdat puhelinta tai SIM -korttia (Androidilla ja iPhonella)

Opas yhteystietojen siirtämiseen puhelimesta toiseen, jos vaihdat älypuhelinta, Androidista iPhoneen ja päinvastoin tai jos vaihdat SIM -korttia

Ensimmäinen asia, josta olet huolissasi, kun vaihdat puhelinta, on siirtää puhelinluettelo, jotta et menetä tallennettuja puhelinnumeroita. Yhteystietoluettelo voidaan kuitenkin tallentaa kolmeen eri paikkaan älypuhelimessa: puhelimen muistiin, SIM -kortille tai matkapuhelimen määritysvaiheessa käytetylle tilille (Google Android -puhelimissa, iCloud iPhonessa).

Kun vaihdamme puhelinta, meidän on pakko siirtää yhteystietoja puhelimesta toiseen, yrittää yhdistää kaikki puhelimen osoitekirjat yhdeksiyksi suuri synkronoitu online -osoitekirja, ainoa, jota tästä lähtien käytetään.

Seuraavassa oppaassa näytämme, kuinka puhelimen puhelinluettelot yhdistetään ja miten synkronoidaan ainoa puhelinmuistio, joka on aina pidettävä ajan tasalla, eli tärkeimpiin puhelutileihin liittyvä pilvipuhelin (automaattinen online -synkronointi).

Yhdistä puhelinmuistioita

 

Ennen kuin jatkat yhteystietojen siirtoa, on suositeltavaa avata sovellus välittömästi Osoitekirja tai Yhteystiedot puhelimessa ja yritä siirtää kaikki SIM -kortilla tai puhelimen muistissa olevat yhteystiedot tiliin liittyvään osoitekirjaan.

Android -puhelimissa voimme yhdistää osoitekirjan avaamalla sovelluksen Google -yhteystiedot, paina vasemmassa yläkulmassa olevaa hampurilaiskuvaketta ja valitse valikko Yhdistä ja korjaa ja noudattaa ehdotettuja ehdotuksia.

Jos valikossa ei ole ehdotuksia SIM -kortin tai sisäisen muistin numeroista, voimme jatkaa vaihtoehtoista menetelmää: paina asetukset, painamme alas Viedä, valitse SIM tai sisäinen muisti ja paina lopuksi Vie .vcf -tiedostoon. Kun olet tallentanut tiedoston, napsauta Oletustili uusille yhteystiedoille, muista valita Google -tili ja paina sitten valikosta Sillä on väliä ja me valitsemme .Vcf -tiedosto, joten voit valita aiemmin luodun tiedoston.

Toistamme menettelyn muille puhelimen SIM -korteille tai sisäiselle muistille, jotta voimme tallentaa kaikki yhteystiedot Google -tilille.

IPhonessa voimme tuoda SIM -yhteystiedot iCloudiin painamalla sovellusta asetukset, painamalla Yhteystiedot ja lopuksi kohteen valinta Tuo SIM -yhteystiedot, jotta kaikki SIM -kortin numerot voidaan yhdistää iCloudissa.

Siirrä yhteystiedot Google -tilillä

Nyt kun osoitekirja on yhtenäinen, voimme käytä Google -tiliä numeroiden siirtämiseen puhelimesta toiseen, nopeasti ja helposti. Tämä on edelleen kaikkien aikojen nopein tapa, koska kaikki järjestelmät ja puhelimet (vanhat ja uudet) hyväksyvät Google -tilin.

Jos meidän on siirrettävä numeroita Android -puhelimesta toiseen Android -puhelimeen, siirrymme sovellukseen asetukset vanhasta puhelimesta, avaamme valikon Tilit ja synkronointi, painamme eteenpäin Google ja varmista, että ääni on aktiivinen Yhteystiedot. Siirrytään nyt uuteen puhelimeen, avataan polku Asetukset -> Tilit ja synkronointi, paina Lisää tili ja lisää sama Google -tili, jota käytettiin vanhassa puhelimessa, jotta voit aloittaa yhteystietojen siirron.

Jos meidän on siirrettävä numeroita Android -puhelimesta iPhoneen, menettely on hyvin samanlainen: tarkista vanhan laitteen yhteystietojen synkronointi (kuten yllä), käynnistä uusi iPhone ja paina sovellusta asetukset. Avaa sovellus, johon painamme ääntä Yhteystiedot, valitsemme valikon Tili, paina Lisää tili ja valitse Google.

Kun olemme lisänneet Google -tilin iPhoneen, avaamme valikon uudelleen Tili, paina vähän aikaa sitten lisättyä Google -tiliä ja aktivoi kohteen vieressä oleva kytkin Yhteystiedot. Jos olemme tehneet kaiken oikein, Android -puhelimen yhteystiedot näkyvät välittömästi iPhonessa.

On selvää, että viimeinen menettely koskee myös yhteystietojen vaihtamista iPhonesta Android -puhelimeen: lisää vain Google -tili kuten yllä ja käytä sitä valikossa Asetukset -> Tilit läsnä Androidissa.

Siirrä yhteystiedot iCloudin avulla

Niille, jotka ovat uskollisia iPhonelle eivätkä halua kokeilla androidia, ei pitäisi koskaan siirtää yhteystietoja, kun vaihdat puhelinta iCloud tekee tämän automaattisesti jokaisessa uudessa iPhonessa, jonka yhdistämme Apple ID: hen.

Ongelmien ilmetessä tai jos uuden iPhonen yhteystiedot puuttuvat kokonaan, siirrymme vanhaan Apple -laitteeseen, johon hallussamme oleva Apple ID liittyy, paina sovellusta asetukset, paina yläosassa olevaa Apple ID: tä ja siirry valikkoon iCloud. Varmista uudessa näytössä, että Yhteystiedot -kohdan vieressä oleva kytkin on aktiivinen, jotta voit käyttää iCloudia yhteystietojen siirtämiseen osoitekirjaan.

Uudessa iPhonessa meidän ei tarvitse lisätä vanhassa laitteessa käytettyä Apple ID -tiliä ja tarkistaa, että sama yllä näkyvä painike on aktiivinen. Oletuksena Apple pitää yhteystietojen synkronoinnin aina päällä, mutta se on aina parempi tarkistaa (ehkä se poistettiin vahingossa käytöstä).

Siirrä yhteystiedot sovelluksen kautta

Jos haluamme siirtää yhteystietoja kahden Android -puhelimen välillä samalta valmistajalta, Google Play Kaupasta löytyy monia sovellus puhelimen muistin kloonaamiseen, sovellukset, henkilökohtaiset tiedot ja tietysti myös osoitekirja, joten voit käyttää uutta puhelintasi heti kuin se olisi ollut meidän kuukausien ajan. Sovellukset, joita voimme käyttää siirtoon, on lueteltu alla:

Käytämme valitsemaamme valmistajaan perustuvaa oikeaa sovellusta siirtääksemme yhteystiedot nopeasti ilman pilvitilejä (joita suosittelemme edelleen aktivoimaan turvallisuuden vuoksi).

Siirrä puhelinluettelo SIM -kortin kautta

Jos joudumme asettamaan SIM-kortin vanhaan älypuhelimeen tai jos haluamme käyttää SIM-muistia yhteystietojen siirtämiseen, joudumme käyttämään kolmannen osapuolen sovelluksia, koska SIM-kortille kirjoittaminen ei ole mahdollista nykyaikaisessa puhelimessa järjestelmät.

Jos haluat siirtää Android -puhelimen yhteystiedot SIM -kortille, asennamme sovelluksen SIM -yhteystietojen hallinta, avataan se ja siirrytään osioon Laitteen yhteystiedot. Valitse siirrettävät puhelimen yhteystietoluettelosta (voimme myös valita ne kaikki), avaa toimintavalikko ja paina Kopioi SIM -kortille. Kopion lopussa asetamme SIM -kortin uuteen puhelimeen ja kopioimme yhteystiedot yllä kuvatulla tavalla.

IPhonessa ei ole sovellusta, joka voi kirjoittaa suoraan SIM -kortille, mutta voimme ladata sovelluksen Yhteystietojen varmuuskopio samanlaisen toiminnon saavuttamiseksi. Tämän sovelluksen avulla tarkastelemme kaikkia puhelimen yhteystietoja ja voimme viedä ne vCard -muodossa. Sovelluksen luoma tiedosto voidaan lähettää uuteen puhelimeen viestisovelluksen tai sähköpostin kautta, jotta se voidaan avata uudella puhelimella.

Yhteystietojen siirto puhelimesta sim-kortille android

Yhteystietojen siirtäminen puhelimesta SIM-kortille Androidilla

Yhteystietojen siirtäminen puhelimesta SIM-kortille on tärkeä tehtävä, kun vaihdat puhelinta tai SIM-korttia Android-laitteella. Tämä varmistaa, että säilytät kaikki tärkeät yhteystiedot ja voit käyttää niitä uudessa laitteessa tai SIM-kortissa. Onneksi Android tarjoaa useita tapoja siirtää yhteystiedot SIM-kortille.

Ensimmäinen tapa on käyttää Android-laitteen yhteystietojen hallintasovellusta. Useimmissa Android-laitteissa on valmiiksi asennettu yhteystietojen hallintasovellus, joka mahdollistaa yhteystietojen siirtämisen SIM-kortille. Sinun tarvitsee vain avata sovellus ja valita "Tuonti/Vienti" tai vastaava vaihtoehto. Tämän jälkeen voit valita "Vie SIM-kortille" ja valita ne yhteystiedot, jotka haluat siirtää. Kun olet valmis, napsauta "Vie" ja yhteystietosi siirtyvät SIM-kortille.

Toinen tapa on käyttää Google-tiliäsi yhteystietojen varmuuskopioimiseen ja siirtämiseen. Android-laitteet synkronoivat yhteystiedot automaattisesti Google-tilisi kanssa, jos olet kirjautunut sisään laitteeseen Google-tililläsi. Tämä tarkoittaa sitä, että yhteystiedot tallennetaan pilveen ja voit käyttää niitä millä tahansa Android-laitteella, kun kirjaudut sisään Google-tilillesi. Jos haluat siirtää yhteystiedot SIM-kortille, sinun tarvitsee vain vaihtaa uuteen laitteeseen tai SIM-korttiin ja kirjautua sisään samalla Google-tilillä. Yhteystiedot synkronoidaan automaattisesti uuteen laitteeseen tai SIM-korttiin.

Kolmas tapa on käyttää kolmannen osapuolen sovellusta yhteystietojen siirtämiseen. On olemassa useita kolmannen osapuolen sovelluksia, jotka tarjoavat yhteystietojen siirtämisen puhelimesta SIM-kortille. Nämä sovellukset tarjoavat yleensä lisäominaisuuksia, kuten yhteystietojen varmuuskopioinnin pilveen tai siirtämisen toiselle puhelimelle. Voit ladata nämä sovellukset Google Play -kaupasta ja seurata niiden antamia ohjeita yhteystietojen siirtämiseksi SIM-kortille.

Yhteystietojen siirtäminen puhelimesta SIM-kortille Androidilla on helppoa ja nopeaa. Riippumatta siitä, minkä tavan valitset, muista varmuuskopioida yhteystietosi ennen siirtämistä varmuuden vuoksi. Näin voit olla varma, että et menetä mitään tärkeitä tietoja. Yhteystietojen siirtäminen on tärkeä askel, kun vaihdat puhelinta tai SIM-korttia, joten varmista, että suoritat tämän tehtävän ennen vaihtoa.

Iphone yhteystiedot sim kortille

iPhone yhteystiedot sim kortille

Kun vaihdat puhelinta tai SIM-korttia iPhone-laitteellasi, on tärkeää siirtää yhteystiedot uuteen laitteeseen tai SIM-kortille. Tämä varmistaa, että säilytät kaikki tärkeät yhteystiedot ja voit käyttää niitä uudessa laitteessa. Onneksi iPhone tarjoaa helpon tavan tehdä tämä.

Ensimmäinen vaihtoehto on varmuuskopioida yhteystiedot iCloudiin. Voit tehdä tämän menemällä iPhonen Asetukset-sovellukseen ja valitsemalla nimesi. Sieltä valitse iCloud ja varmista, että Yhteystiedot-asetus on päällä. Kun tämä on valmis, iPhonessa olevat yhteystiedot synkronoidaan automaattisesti iCloudiin. Kun vaihdat laitetta tai SIM-korttia, voit yksinkertaisesti kirjautua iCloud-tiliisi uudessa laitteessa ja yhteystiedot siirtyvät automaattisesti.

Toinen vaihtoehto on siirtää yhteystiedot SIM-kortille. Voit tehdä tämän menemällä iPhonen Asetukset-sovellukseen ja valitsemalla Yhteystiedot. Sieltä valitse "SIIRRY SIM-KORTILLE" ja odota, kunnes prosessi on valmis. Tämä siirtää kaikki iPhonen yhteystiedot SIM-kortille, jota voit sitten käyttää uudessa laitteessa. Ole kuitenkin tietoinen, että SIM-kortin tallennuskapasiteetti voi olla rajallinen, joten kaikki yhteystiedot eivät ehkä mahdu siihen.

Kolmas vaihtoehto on käyttää kolmannen osapuolen sovellusta. On olemassa useita sovelluksia App Storessa, jotka auttavat sinua siirtämään yhteystiedot iPhonen ja SIM-kortin välillä. Näitä sovelluksia ovat esimerkiksi "SIM Manager" ja "My Contacts Backup". Voit ladata nämä sovellukset App Storesta, seurata niiden ohjeita ja siirtää yhteystiedot helposti.

Olipa valitsemasi menetelmä mikä tahansa, muista varmuuskopioida yhteystiedot ennen puhelimen tai SIM-kortin vaihtamista. Tämä varmistaa, että sinulla on aina varmuuskopio tärkeistä yhteystiedoista, joten et menetä niitä vahingossa. Voit tehdä tämän menemällä iPhonen Asetukset-sovellukseen, valitsemalla nimesi, valitsemalla iCloud ja varmistamalla, että Yhteystiedot-asetus on päällä. Näin voit palauttaa yhteystiedot helposti, jos jotain menee pieleen siirron aikana.

Päätelmät

Yhteystietojen siirtämisestä on tullut yksi yksinkertaisimmista toiminnoista uusilla puhelimilla: hyödyt puhelimesi pilvestä, joten sinun tarvitsee vain muistaa Google- tai Apple -tilisi käyttäjätunnus ja salasana. Vaihtoehtoisesti voimme aina käyttää tiettyjä siirtosovelluksia joillekin Android -valmistajille, kirjoittaa suoraan SIM -kortille tai käyttää vCardeja kaikkien yhteystietojen siirtämiseen sähköpostitse.

Yhteystietojen ja muiden henkilötietojen siirrosta voimme myös lukea miten siirtää puhelinluetteloa, valokuvia ja sovelluksia iPhonesta Androidiin.
Jokainen, jolla on uusi Android -puhelin, voi välittää kaikki tiedot vanhasta puhelimesta noudattamalla muutamia yksinkertaisia ​​vaiheita, jotka on kuvattu hyvin linkin oppaassa.

Indeksi
  1. Yhdistä puhelinmuistioita
  2. Siirrä yhteystiedot Google -tilillä
  3. Siirrä yhteystiedot iCloudin avulla
  4. Siirrä yhteystiedot sovelluksen kautta
  5. Siirrä puhelinluettelo SIM -kortin kautta
  6. Yhteystietojen siirto puhelimesta sim-kortille android
  7. Iphone yhteystiedot sim kortille
    1. Päätelmät

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up