Tapoja käyttää Google Mapsia verkossa

13 tapaa käyttää Google Maps -sivustoa löytääkseen kaikki sen toiminnot ja etsiä paikkoja, katuja ja erikoispaikkoja

Google Maps on ollut vallankumous koko maailmalle, ja se on antanut uskomattoman yksityiskohtaisen maailmankartan, jossa jotkut alueet on jopa kuvattu kolmiulotteiseen tutkimukseen. Karttojen avulla voit tehdä virtuaalisia kävelyretkiä ympäri maailmaa, mutta voit myös tarkistaa liikennetilanteen reaaliajassa, nähdä pyöräteitä tai etsiä kaikenlaisia ​​kauppoja paremmin ja paremmin kuin keltaisilla sivuilla.

Näkemys niin syvästä ja läheisestä maailmasta voi myös aiheuttaa jonkin verran huolta, joka, kuten näemme, on varsin laillinen, koska käytännössä olemme jatkuvasti heidän silmänsä alla. Riippumatta siitä, miten koet tämän suuren kameran maailmassa, Google Maps on edelleen tehokkaita ja monipuolisia työkaluja monia asioita, joita voi kokeilla, löytää, etsiä ja löytää sisältä, verkkosivuston online -versiossa.

Katsotaan yhdessä kaikki työkalut, joiden avulla voimme käyttää Google Mapsia verkossa, jotta voimme hyödyntää tämän kartan ja satelliittinavigointipalvelun tehokkuutta seuraavan matkan suunnittelussa tai nähdä läheltä lomakohteita.

Indeksi

  1) Matkustaa ajassa Google Mapsin avulla

  Google Street View on kerännyt valtavan määrän kokoelma kuvia ja valokuvia kaduista, jotka uusitaan kahden tai kolmen vuoden välein alueesta riippuen. Google ei tietenkään unohda mitään ja säilyttää ensimmäisten kuvien ja myöhempien päivitysten valokuvat voidakseen hyödyntää todellista "aikaviivaa" voidakseen analysoida tietyn kadun ajan kehitystä, paikkakunnalla tai alueella.

  Google Maps tarjoaa mahdollisuuden nähdä, millainen paikka tai katu oli aiemmin kuin virtuaalisessa aikakoneessa, jota pääsee katunäkymässä napsauttamalla vasemmassa yläkulmassa olevaa pientä sekuntikuvaketta ja vierittämällä aikaviivaa. Kun olemme löytäneet kiinnostavan päivämäärän, klikkaamme sitä matkustaaksemme ajassa ja nähdäksesi, millainen tietty reitti oli aiemmin.

  2) Luo yksityisiä karttoja

  Kuka tahansa voi luoda oman Google Mapsin ja täytä se henkilökohtaisilla tiedoilla.

  Napsauta Google Mapsissa vasemmassa yläkulmassa olevaa hakupalkkia ja avaa "omat kartat", niin näet jo luodut ja luo uuden. Kun kirjoitat Omat kartat voit lisätä tietolomakkeita, korostaa kokonaisia ​​osia tai luoda räätälöityjä merkintöjä. Jokainen kartta voidaan sitten jakaa verkossa ystävien tai sukulaisten kanssa.

  3) Googlen sijaintihistoria

  Kun yhdistämme Google -tilin Android -älypuhelimeen Myös Google -historia on aktivoitu, joka pystyy tallentamaan kaikki älypuhelinta käyttävien liikkeet ja kartan kulkuneista reiteistä ja saavutetuista kohteista.

  Ilmeisesti tämä saattaa saada yksityisyyden puolustajat kalpeaksi, koska he pelkäävät, että joku voi seurata meitä tai vainota meitä! Itse asiassa nämä nämä ovat tietoja, jotka Google on jo kerännyt ja joihin pääsee vain tililtämme: Meidän ei tarvitse pelätä mitään, koska meidän on kirjauduttava sisään tunnuksillamme, jotta voimme tarkastella Googlen sijaintihistoriaa.

  Jotta voimme käyttää liikkeitä Google Mapsissa, meidän tarvitsee vain avata Googlen oma sivu, paina Hallitse matkojasi ja kirjaudu sisään Android -puhelimessa käytetyllä Google -tilillä.

  Google Maps avaa kaikki saavuttamamme kohteet (autolla, junalla, kävellen ja millä tahansa muulla tavalla), ja voit napsauttaa sekä vierailtujen paikkojen määrää että painaa yksittäisiä näytettyjä pisteitä. Jos haluat tietää koko polun, lähentä vain meitä kiinnostavaa kartan osaa tai paina oikeassa yläkulmassa olevia pystysuuntaisia ​​palkkeja (jokainen palkki osoittaa polun).

  Jos tämä toiminto on liian invasiivinen makuun, voimme aina poistaa sen käytöstä painamalla painiketta Hallitse sijaintihistoriaa (kartalla, joka avattiin vähän aikaa sitten) ja poista toiminto käytöstä käytössä oleville puhelimille. Ilman tätä toimintoa emme voi saada rahaa Googlen kyselyihin ja emme voi enää saada henkilökohtaisia ​​sijaintiehdotuksia.

  4) Paikkojen tutkimus

  Jos etsit baaria alueelta, se riittää yritä hakea sanalla "baari" tai "ravintola", sekä verkkosivustolla että puhelinsovelluksessa, jotta löydät kaikki lähellä olevat baarit. Hakutoiminto on erittäin älykäs ja voit jopa hakea käyttämällä sanoja kuten "baari lähellä piazza Sempione -aukiota"löytää niitä toiselta alueelta.

  Google Businessin ansiosta on myös mahdollista saada tietoa yrityksen käyttämistä aukioloajoista, selvittää muiden käyttäjien arvosteluja, tarkastella valokuvia ja valikoita sekä saada puhelinnumero pöytävarausta varten.

  5) Yksinkertaistettu tila (2D -kartat)

  Vanhemmilla tietokoneilla niille, joilla on vaikeuksia ladata Google Maps -sivuja tai kenelle haluaisi ladata karttoja nopeammin voimme hyödyntää Google Maps 2D -tilassa, versio sivustosta paljon kevyempi ja ilman graafisia tehosteita, joten voit avata kartat millä tahansa tietokoneella. Tämä versio on tunnistettavissa salaman kuvakkeesta kartan oikeassa alakulmassa.

  Jos haluat oppia lisää, voimme lukea myös omamme Google Maps Lite -versio -opas.

  5) Google Earth -näkymä

  Google Mapsin ja Google Earthin välillä ei ole enää suurta eroa. Voit siirtyä "Earth" -näkymään helposti napsauttamalla vasenta alakulmaa (käytettävissä, kun se ei ole yksinkertaistetussa tilassa). Earth View yhdistää satelliittikuvat Street View -kuviin, ja voit vaihtaa niiden välillä yksinkertaisesti lähentämällä tai painamalla jotakin vasemmassa alakulmassa näkyvistä tasoista.

  Google Earthin satelliittinäkymässä voimme koskettaa mitä tahansa rakennusta tai kiinnostavaa kohdetta sen tunnistamiseksi ja nähdä tietokortin, kuten jo näkyy normaalilla kartalla.

  6) Liikenne

  Google Mapsissa se on mahdollista näet tieliikenteen reaaliajassa painamalla tason kuvaketta oikeassa alakulmassa ja aktivoimalla taso Liikenne, joka peittää kaikki aktiiviset tasot (näemme liikenteen sekä satelliittinäkymästä että karttanäkymästä).

  Napsauttamalla Tyypillinen liikenne voimme arvioida liikennetason viikonpäivälle ja täsmälliselle ajalle saadaksemme historiaan perustuvan ennusteen; tämä toiminto on todella hyvä niille, jotka lähtevät lomalle ja haluavat välttää liikennettä kaikin keinoin.

  7) Muuta ajosuuntia

  Jos etsit reittiohjeita päästäksesi pisteestä toiseen kartalla, voit pyydä välttämään välipistettä tai kulkemaan sen läpi napsauttamalla hiirellä sinistä reittisuunnitelmaa ja siirtämällä sitä pitämällä alhaalla kohtaa, josta haluat kulkea.

  Tämä toimii vain kävely-, ajo- tai pyöräilyohjeiden kanssa, mutta ei julkisen liikenteen ohjeiden kanssa.

  8) Näytä metroreitti

  Napsauttamalla vasemmassa alakulmassa olevaa painiketta Tasot voimme myös aktivoida tason Julkinen liikenne, jotta voit tarkastella metroreittejä (suurissa kaupungeissa), mukaan lukien reitillä olevat eri asemat.

  Jos suunnittelemme matkaa suureen kaupunkiin, on suositeltavaa aktivoida tämä taso, jotta voit valita vain julkisen liikenteen lähellä olevat kohteet.

  9) Mittaa etäisyydet

  Google Mapsissa voimme mitata etäisyys pisteestä toiseen Google Mapsissa, kuten toisessa artikkelissa on selitetty.

  Jotta voimme hyödyntää tätä toimintoa, meidän tarvitsee vain napsauttaa hiiren oikealla painikkeella jotakin kohtaa nähdäksesi vaihtoehdon "Mittaa etäisyys".

  10) Kartat rakennusten sisällä

  Google Maps on kartoittanut joidenkin rakennusten ja ostoskeskusten sisätilat. Joillekin suurkaupunkien rakenteille tai kuuluisimmille kiinnostaville kohteille voimme siksi löytää sisäisen kartan, jotta voimme orientoitua myös silloin, kun olemme suurissa rakennuksissa. Päästäksesi rakennukseen, kehystä se ja zoomaa, kunnes tulet rakennukseen.

  Täydellinen luettelo Mapsiin kartoitetuista rakennuksista, mukaan lukien Italian sisäiset kartat, on saatavana osoitteesta oma sivu.

  11) Vierailu kadulla visuaalisesti (Pegman)

  Pienen oranssin miehen kuvaa oikeassa alakulmassa kutsutaan Pegman ja voit päästä sisään StreetView -tila missä tahansa kartalla. Jos haluat käyttää sitä, meidän tarvitsee vain painaa ja vetää Pegman -kuvaketta hiirellä kartalla ja pudottaa se sinisellä merkityille teille. Kun Pegman on vapautettu, näkymä vaihtuu StreeView -tilaan, joiden avulla voimme kävellä ympäriinsä ja käydä käytännössä missä tahansa.

  Valitettavasti emme pääse kaikkiin Maps -kaduille: tällä hetkellä vain kadut, joilla Google Maps -auto ohitti, ovat käytettävissä (erikoisajoneuvo, jossa on 360 asteen kamera katolla ja Googlen logot).

  12) Erikoistuimet

  Street View syntyi kuvaamaan katuja, mutta Google on myös käyttänyt samaa tekniikkaa luodakseen virtuaalireittejä vaikeasti saavutettavissa olevista ja hyvin erikoisista paikoista, kuten autiomaasta, Grand Canyonista, Venetsian kanavista ja monista muista paikoista.

  Voit tutustua näihin paikkoihin avaamalla Street View -galleria tai siirry artikkeliin kummallisimmat ja salaperäisimmät alueet Google Mapsissa ja Google Earthissa.

  13) Vitsit

  Google Maps on täynnä pääsiäismunia piilotettuja vitsejä. Kysy esimerkiksi julkisen liikenteen reittiohjeita Fort Augustuksesta Urquhartin linnaan löytääksesi Loch Nessin hirviön; välillä "Snowdon"Ja"Brecon -majakat"Game of Thronesista löytyy Dragon Way; etsi alue 51 Nevadasta ja vedä Pegman sen päälle nähdäksesi siitä tulevan avaruusalus.

  Toisessa artikkelissa näimme myös pelejä, jotka perustuvat Google Mapsiin.

  Päätelmät

  Näiden vinkkien avulla voimme käyttää Google Mapsia todellisina asiantuntijoina ja hyödyntää kaikkia Googlen interaktiiviseen karttajärjestelmään tarjoamia työkaluja. Karttoja voidaan käyttää myös mobiililaitteilla sopivalla sovelluksella, ja niillä on samat toiminnot kuin PC: llä: jos emme ole vielä tehneet niin, on parempi ladata Google Maps -sovellus heti Android ja varten iPhone.

  Voidaksemme tulla todellisiksi Maps -asiantuntijoiksi meidän on tiedettävä myös i temppuja ja toimintoja piilotettu Google Mapsiin palvelussa sekä oppia miten käyttää Google Mapsia offline -tilassa.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up