WhatsApp lähettää viestejä hitaasti. WhatsApp ei lähetä viestejä

Mitä tekisimme ilman WhatsAppia? Mitä tekisimme ilman Internetiä? Nykyään nämä kaksi asiaa liittyvät toisiinsa, ja olisi vaikea kuvitella itseämme ilman kumpaakaan. Käytämme Internetiä nykyään käytännössä kaikkeen. Toisaalta WhatsApp on sovellus, joka helpottaa kommunikointia tuttaviemme kanssa uskomattomalla tavalla.

Ongelma tulee kun WhatsApp lähettää viestejä hitaasti, kun WhatsApp ei lähetä viestejä. Katsotaanpa, mitkä voivat olla syyt sen toimimiseen tällä tavalla ja kuinka korjata se.

Indeksi
  1. WhatsApp vie aikaa lähettää viestejä
  2. WhatsApp kestää kauan lähettää viestejä
  3. Ratkaisu hidastaa viestejä WhatsAppissa
  4. Whatsapp ei lähetä viestiä

WhatsApp vie aikaa lähettää viestejä

Monilla ihmisillä on tämä ongelma ajoittain, he lähettävät viestin ja saman poistuminen kestää kauan ja vastaavat vahvistuskohdat tulevat näkyviin. Ensimmäinen asia, joka meidän on tehtävä, on ilmeisin: tarkista yhteytemme.

Jos meillä on mobiilidataa, olisi hyvä tarkistaa luotto, joka meidän on voitava surffata Internetissä. Voit kokeilla muita sovelluksia tai ladata jonkin verkkosivuston. Jos se toimii, on mahdollista, että sovellus on kylläinen sillä hetkellä, kun olet lähettämällä viestejä.

Jos sinulla on Wifi, sinun on tarkistettava yhteysnopeus uudelleen. Modeemin tai reitittimen käynnistäminen niin usein uudelleen ei ole huono idea, että se toimii oikein.

WhatsApp kestää kauan lähettää viestejä

Toinen asia, jonka voit tehdä nopeuttaaksesi lähettää WhatsApp -viestejä tyhjentää sovelluksen välimuistin. Tämä on melko helppo tehdä ja älä huoli, koska et menetä minkäänlaisia ​​tietoja tai valokuvia, et viestejä, ääniä, et menetä mitään.

Tätä varten sinun on ensin mentävä osoitteeseen asetukset, sitten menet osoitteeseen Sovellukset ja täältä sinun täytyy etsiä WhatsApp. Seuraavaksi teet sen Varastointi ja myöhemmin Tyhjennä välimuisti.

Pakota lopettamaan sovellus ja avaa se tavalliseen tapaan, teoriassa sinun pitäisi pystyä lähettämään viestejä ja niiden pitäisi poistua ilman viivytystä.

Ratkaisu hidastaa viestejä WhatsAppissa

Muista myös, että jos sinulla on mobiilidataa, voi olla, että missä olet, sinulla ei ole hyvää signaalia. Siinä tapauksessa on enemmän kuin selvää, että viestien lähettäminen kestää kauan kunnes saat signaalin mobiili -Internetistä.

Viimeisenä keinona on vielä suoritettava mobiililaitteen tehdasasetusten palautus. Ainoa ongelma on, että tämä poistaa kaiken, mitä olemme ladanneet ja tallentaneet puhelimeen, jättäen sen kuin olisimme juuri ostaneet sen.

Valitettavasti viimeisenä keinona ehdotan tätä vaihtoehtoa. Jos teet niin, suosittelen, että teet varmuuskopion kaikesta, mitä et halua menettää. Kun puhelin käynnistetään uudelleen, lataa ja asenna WhatsApp, jotta se toimii oikein ja viestit voidaan lähettää ilman ongelmia.

 

Whatsapp ei lähetä viestiä

WhatsApp ei lähetä viestiä voi olla yleinen ongelma, johon monet käyttäjät törmäävät. Tämä voi aiheuttaa paljon turhautumista, kun odotat viestin lähettyvän ja se ei vain mene perille. On tärkeää ymmärtää, että tämä ei ole välttämättä sinun vikasi, vaan voi johtua erilaisista tekijöistä.

Yksi mahdollinen syy siihen, miksi WhatsApp ei lähetä viestejä, voi olla huono verkkoyhteys. WhatsApp vaatii vakaan ja nopean internet-yhteyden toimiakseen kunnolla. Jos sinulla on heikko yhteys tai käytät mobiilidataa, viestin lähettäminen voi kestää kauemmin tai epäonnistua kokonaan. Kannattaa tarkistaa oma yhteys ja varmistaa, että se toimii kunnolla ennen kuin syytät WhatsAppia ongelmasta.

Toinen mahdollinen syy viestien lähettämisen hitauteen voi olla WhatsAppin palvelimien ylikuormitus. WhatsApp on suosittu sovellus, ja tuhannet käyttäjät lähettävät viestejä samanaikaisesti. Tämä voi aiheuttaa ruuhkaa palvelimilla ja hidastaa viestien lähetystä. Vaikka tämä voi olla ärsyttävää, se on yleensä tilapäistä ja ratkeaa itsestään jonkin ajan kuluttua.

On myös mahdollista, että ongelma johtuu itse WhatsApp-sovelluksesta. Jos et ole päivittänyt sovellusta uusimpaan versioon tai sinulla on vanha versio, se voi aiheuttaa ongelmia viestien lähettämisessä. Varmista, että sinulla on uusin versio WhatsAppista ja jos ongelma jatkuu, voit yrittää poistaa sovelluksen ja asentaa sen uudelleen.

Lopuksi, yksi syy WhatsAppin hitauteen voi olla laitteesi suorituskyky. Jos käytät vanhaa tai hitaasti toimivaa puhelinta, se voi vaikuttaa WhatsAppin suorituskykyyn. Sovellus saattaa jumiutua tai viestien lähettäminen voi kestää kauemmin. Jos tämä on ongelma, harkitse päivittämistä uudempaan ja tehokkaampaan laitteeseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up