WhatsAppin lähettämiä ääniviestejä EI kuulla

WhatsAppin yleisimmin käytetyistä toiminnoista yksi suosituimmista ovat äänet tai äänimuistiinpanot. Tapa kommunikoida lähetettäessä audioita on paljon sujuvampi ja ennen kaikkea yksinkertaisia ​​asioita. Lähetä ääni WhatsAppilla se on paljon helpompaa kuin ajan tuhlaaminen tekstin kirjoittamiseen (varsinkin jos se on liian pitkä).

Mutta monet ihmiset valittavat siitä he lähettävät ääniviestejä, mutta heitä ei kuulla. Se on ongelma, joka on yleisempi kuin kuvittelet, ja mikä parasta, sen ratkaiseminen on melko yksinkertaista.

Indeksi

  WhatsApp -ääniviestejä ei voi kuulla

  Mennään tilanteeseen: haluat lähettää ääniviestin, teet tavallisen. Avaat keskustelun henkilön kanssa, jolle haluat lähettää äänimuistion. Sitten painat mikrofonia ja alat puhua.

  Kun lähetät sen ja kyseinen henkilö yrittää kuunnella sitä, hän on yllättynyt että mitään ei ole kuulunut.

  Ironisinta siinä on, että useimmissa tapauksissa ongelma on yksi yksinkertaisimmista tilanteista.

  Usein ostat suojakoteloita tai -kansia, jotka eivät ehkä ole parasta laatua ja joissa ei ole reikää mobiilimikrofonia varten. Toisinaan, kun tiettyä mallia ei ole saatavilla, ostetaan samanlainen malli, ja silloin ongelmat alkavat.

  Äänimuistioita ei voi kuulla WhatsAppissa

  Mitä voit itse tehdä varmistaaksesi, että tämä on ongelma. Se vain tarkistaa WhatsAppille myönnetyt käyttöoikeudet. Miksi? Koska sovelluksille myöntämämme käyttöoikeudet ovat välttämättömiä, jotta ne voivat muun muassa käyttää mikrofonia tässä tapauksessa.

  Jos et ole antanut WhatsAppille oikeuksia käyttää mikrofonia, joka kerta, kun lähetät ääniä, mitään ei kuulu.

  Tätä varten sinun on yksinkertaisesti mentävä osoitteeseen asetukset, pian Sovellukset, etsii WhatsApp ja napsauta sovellusta. Siirry tämän jälkeen osoitteeseen Käyttöoikeudet.

  Sinun on huomattava, että mikrofonin käyttöoikeus on käytössä. Sinun on liu'utettava nuppia oikealle, jotta mikrofoni toimisi.

  Jos kaikki on hyvin konfiguroitu, se voi olla kotelo, tee kuumalla naulalla reikä, jossa mikrofoni sijaitsee.

  Ihannetapauksessa sinun pitäisi yrittää lähettää WhatsApp -äänimuistion ilman kantta. Voit jopa yrittää tallentaa mitä tahansa ääntä Android -äänitallennusohjelmalla. Jos se ei toimi, se tarkoittaa, että sinulla on laitteisto -ongelma ja sinun on vietävä laite erikoistuneeseen tekniseen palveluun.

  Jos se toimii, on enemmän kuin ilmeistä, että ongelma on yksi käyttöoikeuksista. Jos käyttöoikeudet eivät auta, yritä tyhjentää sovelluksen välimuisti asetukset > Sovellukset > WhatsApp > Varastointi.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up