10 parasta päiväkirjasovellusta Windowsille

Unohdatko puolet oppimistasi mielenkiintoisista asioista? Onko sinulla vaikeuksia muistaa, mitä teit kuusi kuukautta sitten? Haluatko katsoa taaksepäin ja saada konkreettista edistymisen tunnetta? Haluat ehkä kokeilla päiväkirjaa joidenkin parhaiden Windows-työpöytäsovellusten avulla.

Vaikka se olisi vain lause päivässä, se on hyvä tapa muistaa oppimasi asiat, tallentaa elämäsi ja seurata edistymistäsi. Jos olet kuin minä, on liian helppoa unohtaa kirjautua sisään verkkosivustolle ja liian ärsyttävää kirjoittaa asioita mobiililaitteella, joten tarvitset sovelluksen suoraan työpöydällesi, mikä vähentää vaiheita sinun ja päiväkirjamerkinnäsi välillä. "klikkaa sovellusta ja kirjoita".

Lue myös: 7 hyödyllistä sovellusta online-videopäiväkirjojen pitämiseen

1. Päiväkirja

Tämä projekti, joka keskittyy käyttäjiin, joilla on kynä- ja kynänäytöt, syntyi vuoden 2021 alussa Microsoft Garagesta, vuonna 2014 lanseeratusta ohjelmasta, jonka avulla Microsoftin työntekijät voivat luoda ohjelmistoja ja projekteja, joista he ovat intohimoisia.

Journal on yksi sen parhaista luomuksista. Se antaa sinulle tuntoherkkyyden raapata ja kirjoittaa päiväkirjaan suoraan organisaatioelementtien, ruutujen ja muiden fiksujen ominaisuuksien avulla, joita saat päiväkirjaohjelmistossa. Kokemus muistuttaa sinua muistiinpanojen tekemisestä omaan paperisidonnaiseen päiväkirjaasi!

Siinä on paljon älykkäitä käytettävyysominaisuuksia, kuten raaputtavan tekstin poistaminen, linkittäminen sivustoihin ja yhteystietoihin kirjoittelemalla tiettyjä kuvakkeita näytölläsi ja kirjoitusten helppo siirtäminen eri ohjelmien välillä.

2. Perjantai

perjantai Planner and Journal todella pakkaa kaiken tarvitsemasi kohtuuhintaisissa 4–9 dollarin paketeissa (vaikka on olemassa myös ilmainen versio). Tärkeä myyntivaltti tässä on se, kuinka muokattavissa se on, jolloin voit luoda erilaisia ​​päiväkirjoja, kuten kiitollisuuspäiväkirjaa, muistuttamaan sinua tietyin väliajoin muistaaksesi itseäsi tärkeistä asioista.

Voit seurata mielialaasi käyttämällä myös perjantaita, asettaa viikoittaisia ​​tavoitteita, aamurutiineja ja monia muita tärkeitä elämän hallinnollisia asioita. Sitten kuun lopussa voit tarkastella kaikkia päiväkirjaasi yhdessä kätevässä kuukausikatsauksessa.

Jos haluat pitää asiat nopeasti, sinun on ilo kuulla, että voit käyttää perjantaita myös bullet-päiväkirjana integroimalla sen kalenteriisi ja tehtäväsovelluksiin, jotta tietosi voidaan yhdistää eri ohjelmistoihin.

3. välähdyksiä

Useimmat fyysiset päiväkirjat maksavat 5 dollarista reilusti yli 20 dollariin, ja sinulla on rajoitettu määrä sivuja. välähdyksiäon kuitenkin vain kertaluonteinen 12,99 dollarin maksu, ja se on myös erittäin kauniisti suunniteltu, ja siinä on tyylikäs, puhdas käyttöliittymä, jossa on joitain mukavia ominaisuuksia, mutta ei niin paljon, että se olisi ylivoimainen.

Voit tehdä perustekstipostauksiasi ja lisätä valokuvia, mutta et voi lisätä hienoja asioita, kuten ääntä tai piirroksia. Sinulla on kuitenkin mahdollisuus antaa muille pääsy merkintöihisi jaettavan linkin kautta. Glimpses käyttää Dropboxiasi pilvitallennustilaan.

Jos haluat löytää jotain kirjoittamaasi, voit käyttää hakutoimintoa tai selata kalenteria. Siinä ei ole monia muotoilutyökaluja, jos sitä tarvitset, mutta hyvin lyhyisiin päivittäisiin päiväkirjatarpeisiini se on melkein kaikki mitä haluan, ja kehittäjät väittävät, että he julkaisevat pian Android- ja iOS-sovelluksia.

Tämä sovellus voi viedä tiedostosi vain PDF-muotoon, joten jos haluat myöhemmin vaihtaa toiseen päiväkirjasovellukseen, se voi olla vaikeaa. Jos olet jo täynnä tuottavuussovelluksia ja haluat vain jotain yksinkertaista tallentaaksesi muutaman ajatuksen, tämä on täydellinen.

4. Diarium

Jos Glimpses on liian minimalistinen sinulle, mutta pidät perusideasta, tulet todennäköisesti nauttimaan Diarium. Siinä on melkein kaikki, mitä Glimpsesiltä puuttuu, sekä ominaisuuksia, joita et edes tiennyt haluavasi. Ainoa haittapuoli on, että se on hieman kalliimpi, 19,99 dollaria.

Merkintöjen kirjoittamisen perustoiminnot (ei kuitenkaan juurikaan muotoilun osalta) on varmuuskopioitu integraatiolla järjestelmäkalenterisi kanssa, joten jos lisäät siihen tapahtumia, saat automaattisen tallenteen tekemisistäsi. Voit liittää kuvia, videoita, äänitiedostoja ja muita tiedostoja. Voit myös merkitä viestisi, lisätä sijainteja (ja nähdä ne kartalla!) ja jopa arvioida päivääsi.

Diariumissa on useita vaihtoehtoja varmuuskopiointiin, voit viedä päiväkirjamerkintöjäsi ja jopa tarjota tilastoja päiväkirjamerkinnöistäsi. Voit jopa yhdistää sen Facebookiin, Twitteriin, Instagramiin, Google Fitiin, Untappdiin ja Swarmiin ja linkittää sen automaattisesti viesteihisi. Voit myös asettaa sen ilmoittamaan, että voit tehdä merkinnän ja mukauttaa melkein kaikkea. Jos haluat tosissasi tallentaa elämäsi, Diarium on helposti yksi parhaista päiväkirjasovelluksista Windowsille.

Se on saatavana myös iOS:lle, Androidille ja macOS:lle. Tämä tekee siitä ihanteellisen cross-platform-vaihtoehdon.

5. Matka

Matka on yksinkertainen, mutta siinä on erittäin sileä, moderni tunnelma - melkein kuin päiväkirjasi olisi yksityinen Instagram. Se ei ole ilmainen, mutta se on massiivisesti monikäyttöinen (Windows, Android, macOS, iOS, Web, Linux), antaa sinun tehdä päiväkirjamerkintöjä sähköpostitse, ja siinä on kunnollinen määrä ominaisuuksia. Se on vähemmän "nauhoita elämäsi" voimanpesä ja enemmän "vangitse hetki" -sovellus, mikä antaa sille kevyemmän (ja hieman vähemmän pelottavamman) tunteen kuin Diariumin kaltainen.

Se on suunniteltu luomaan päivittäinen itsehoitotottumus päiväkirjan pitämiseen. Vaikka se on 2,49 dollaria kuukaudessa, pääset myös ohjattuihin päiväkirjavalmennusohjelmiin. Tämä auttaa sinua saamaan kaiken irti päiväkirjasta. Voit kokeilla ilmaista versiota (vain verkossa) nähdäksesi mielipiteesi ennen ostamista.

Lue myös: 5 parhaista Day One Journal -vaihtoehdoista Macille

6. Toimittaja

Oletko enemmän taiteellinen päiväkirjan pitäjä? Ilmaisevatko ajatuksesi ja tunteesi parhaiten nopealla luonnoksella? Toimittaja on luultavasti paras Windows-päiväkirjasovellus taiteilijoille, luoville ja doodlerille. Tekstin lisääminen voi itse asiassa olla hieman ärsyttävää. Et ole seuraava Da Vinci, joka käyttää tätä sovellusta, mutta se saattaa saada sinut piirtämään vähän joka päivä, ja voit varmasti luoda elämästäsi nopeasti luettavan visuaalisen historian, jota voisit varmaan täydentää äänentallennusominaisuuden avulla. .

Jos käytät Surface-laitetta tai sinulla on kosketusnäyttö, harkitse tuetun kynän käyttöä piirtämisen helpottamiseksi. Sovellus on ilmainen, vaikka siellä on joitain sovelluksen sisäisiä ostoksia.

7. Evernote

Kuinka paljon selitys riittää Tämä todella tarvitsee? Voit käyttää sitä melkein mihin tahansa, joten miksi et päiväkirjasovelluksena? Siinä on runsaasti ominaisuuksia, se on saatavilla useimmilla alustoilla, on ilmainen (monet ominaisuudet ovat kuitenkin vain premium-luokan ominaisuuksia), ja sinulla saattaa jo olla se. Sinun tarvitsee vain luoda uusi muistikirja ja alkaa kirjoittaa merkintöjä. Evernoten ominaisuudet tarjoavat monia tapoja luoda ja hallita niitä.

Evernote ei tietenkään ole ainoa muistiinpanosovellus, joka voi toimia päiväkirjana. Voit myös käyttää Evernote-vaihtoehtoja, kuten Microsoft OneNotea.

8. Digitaalinen päiväkirja

Jos pidät mukavista taustoista ja erittäin yksinkertaisesta käyttöliittymästä, saatat pitää Digitaalinen päiväkirja. Lisää merkintöjä helposti kirjoittamalla tai äänelläsi. Sisällytä kuvia, lisää tapahtumia ja etsi aiempia merkintöjä kalenterinäkymän avulla.

Vaikka se saattaa vaikuttaa yksinkertaiselta, se on ilmainen, ellet halua lisätä sitä kuluseurantaan. Mutta minimalistinen muotoilu ja taustat tekevät siitä loistavan vaihtoehdon.

9. PaperStreet

PaperStreet Journal perustuu Digital Diaryn yksinkertaisuuteen. Pelkän tekstin tai kuvien kirjoittamisen sijaan voit myös piirtää merkintöjä. Pidä sitä Journalistin perusversiona. Suojattu kirjautuminen estää muita jaetun tietokoneen käyttäjiä pääsemästä tietoihisi. Parasta on, että PaperStreet Journal on täysin ilmainen.

10. RedNotebook

Yksi vähemmän tunnetuista Windows-päiväkirjasovelluksista on RedNotebook. Se on avoimen lähdekoodin ja ilmainen käyttää. Uusin Windows 10 -versio ei kuitenkaan sisällä sanapilvet-ominaisuutta, jonka avulla voit löytää merkinnöistäsi yleisesti käytettyjä sanoja.

Se on perus, mutta voi sisältää kaiken, mitä tarvitset ideoiden tai muistiinpanojen keräämiseen. Voit lisätä kuvia, luetteloita, linkkejä ja paljon muuta. Lisäksi voit viedä tietosi. Saat vain perusmuotoilun, kuten lihavoinnin ja kursiivin. Jos haluat jotain yksinkertaista ja helppokäyttöistä, RedNotebookia on vaikea voittaa.

Kumpi minun pitäisi valita?

Jos olet vasta aloittamassa päiväkirjaa, et todennäköisesti halua pudottaa rahaa hienoon sovellukseen heti. Aloita ilmaisella sovelluksella, ja jos pysyt siinä, saatat haluta päivittää. Henkilökohtaisesti katson, että Glimpses on kaikki mitä tarvitsen, mutta jos minulla joskus olisi halu aloittaa luettelointi jokaisesta elämäni tapahtumasta, olisi vaikea sanoa ei Diariumin valtavalle ominaisuuksille ja integroinneille. Jos mikään yllä olevista ei todellakaan toimi sinulle, voit aina laittaa työpöydällesi pikakuvakkeen suosikkiverkkopohjaiseen päiväkirjasovellukseesi.

Etsitkö lisää Windows 10 -sovellussuosituksia? Aloita kokoelmastamme parhaista e-kirjojen lukuohjelmista Windows-työpöydällesi. Tai hemmottele itseäsi jollakin näistä upeista Windowsin näytönsäästäjistä.

Indeksi
 1. 1. Päiväkirja
 2. 2. Perjantai
 3. 3. välähdyksiä
 4. 4. Diarium
 5. 5. Matka
 6. 6. Toimittaja
 7. 7. Evernote
 8. 8. Digitaalinen päiväkirja
 9. 9. PaperStreet
 10. 10. RedNotebook
 11. Kumpi minun pitäisi valita?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Go up