15 korttipeliä ja sankareiden kerääminen vastaaviin Clash Royale -taisteluihin

on yksi historian suosituimmista peleistä, ja yli 20 miljoonaa asennusta Google Playn iTunes-myymälöihin. Pelaajat ympäri maailmaa haastavat sen joka päivä. Royale Clashin erikoisuus on korttipelien yhdistäminen reaaliaikaisiin strategiapeleihin, korttien ja kaksintaistelukorttien kerääminen, mikä luo ainutlaatuisen ja jännittävän pelin jopa rentoille pelaajille. Pelin tavoitteena on luoda yksinomainen soturikorttipeli, joka voi kehittyä ja käyttää taisteluissa muita kaltaisia ​​pelaajia vastaan.
Niille, jotka pitävät hauskaa ja pitävät silti hauskaa Clash Royalen kanssa, voi olla mielenkiintoista selvittää, mitä muita vastaavia pelejä on, mitä vaihtoehtoja voi pelata muutokselle, ja löytää uusia haasteita. Pelin suosion perusteella on selvää, että sinulla on paljon varaa Pelit, jotka ovat samanlaisia ​​kuin Clash Royale, ja parhaat ovat nämä 15

1) Hearthstone - Heroes of Warcraft Blizzard (ilmainen Android ja iPhone ) on myös erittäin suosittu, eikä sitä tarvitse ottaa käyttöön niille, jotka seuraavat strategia-asiakirjoja. Ottaen huomioon, että Clash Royale on hauska peli, joka vaatii sinua ajattelemaan ja toimimaan nopeasti, Hearthstone: Heroes of Warcraftia voidaan pitää seuraavan tason pelinä, joka testaa taitoa ja kärsivällisyyttä loputtomassa maailman taistelussa. Vaara. Sinun on valmistauduttava Warcraft-sarjan parhaat soturikorttipelit ja hahmot haastamaan vastustajasi peleissä, joilla on enemmän arvoa voittaa, ja tekemään oikeita liikkeitä, jotka voivat saada kaiken irti kortteistasi.

2) Kaupunkikilpailijat (( ilmainen sovelluksille iPhone ) on roolipeli, jossa on kauppakortti, joka yhdistää molemmat sukupuolet parhaan kokemuksen tarjoamiseksi. Toisin kuin muut korttipelistrategiat, Urban Rivals on helpompi aloittaa ja sitä suositellaan myös rentoille pelaajille. Pelissä on vain 8 korttia, jotka voivat osallistua tähän peliin. Kaikilla uusilla ja vanhoilla pelaajilla on samat mahdollisuudet voittaa. Voit kilpailla keskenään, parantaa yksittäisiä kortteja ja vahvistaa niitä kokemuspisteillä voittamaan kaikki muut pelaajat ja tulemaan mestariksi.

3) Tähtien sota (ilmainen Android ja iPhone ) on paras Star Wars -saagan faneille tarkoitettu peli, jossa on kaikki Star Wars -hahmojen digitaaliset kauppakortit. Kortteja käytetään klassiseen ohjausstrategiaan, jolla on paitsi sotureiden arvo myös tapa, jolla käytät niitä.
4) Vanhin vierittää: legendoja (( ilmainen sovelluksille ja iPhone ) on uusi kortti- ja strategiapeli, joka julkaistiin Elder Scrollsin maailmassa vuonna 2017 ja jossa on myös hirviöitä ja hahmoja. Taistelukenttä on kartta, johon voit laittaa kortit kannellesi ja pelata muita pelaajia vastaan ​​tai jopa vaihtaa tarinatilassa.

5) Wars Card - Seikkailuaika (( ilmainen Androidille ja iPhonelle ) on kaupankäyntikorttipeli, joka sisältää Cartoon Networkin sarjakuvahahmoja, mutta ei lapsille, koska se vaatii paljon strategiaa ja peli voi näyttää sarjakuvassa helpolta ja yksinkertaiselta, mutta todellisessa maailmassa tarvitaan paljon strategiaa ja oveluutta voittaa vastustajat ja voittaa sotakortit.

6) Platform Heroes: Legacy (( ilmainen sovelluksille ja iPhone ) on yksi parhaista korttipeleistä, joissa sinun on valittava ryhmittymä ja taisteltava muita vastustajia vastaan ​​luomalla tehokkaampia kannet ja yhdistelmät. Heroes Deck on paras järjestelmä, ehkä kuten sarjakuva Magic: The Gathering, jossa sinun on löydettävä voimakkaita hirviöitä ja johdettava heidät voittoon tiukassa korttien kaksintaistelussa. Joten parhaan pakan luominen on tärkeää, mutta ei yhtä kriittinen kuin tapa, jolla pelaat satunnaisesti kannelta vedettyjä kortteja.

7) Myrsky: Kingdom Wars (ilmainen Android ja iPhone ) on kaunis korttipeli ja strategia, joka näyttää lautapeliltä muita todellisia pelaajia vastaan. Sinun on tehtävä joukko kaksitoista korttia, mukaan lukien neljä taskua kerrallaan, jotta sotilaat siirtyvät ympäri lautaa voittamaan vastustaja ja tuhoamaan hänen torni ja puolustamaan sinun.

8.) Rähinä joutomailla (ilmainen sovelluksille ja iPhone ) on samanlainen Clash Royale -peli, jossa alustojen sarjan hahmot taistelevat Badlandia vastaan ​​reaaliajassa.

9) kirjoittanut Mighty Battles (( ilmainen sovelluksille ja iPhone ) on toinen peli, joka on hyvin samanlainen kuin Royale in Clash. Taistelet online-taistelussa reaaliajassa korttisoturin kanssa vastustajaa vastaan. Tässä pelissä on 3D-kartta, jossa voimme käyttää mestareitamme hyökätä ja puolustaa vihollisjoukkoja, jotka näkyvät säännöllisesti vihollisen pelaajilta etulinjoilla.

10) MARVEL Champions Challenge (ilmainen Sovellukset ja iPhone ) yhdistää korttipelien ja strategisten lautapelien elementit, jotka vaativat sinun luomaan oman kannen tai kannen, jotta saat parhaan yhdistelmän sankareita, jotka voivat olla Marvel-supersankareita tai roistoja. Tässä pelissä voit pelata tietokonetta vastaan ​​eikä vain oikeita pelaajia.

11) Dota Underlords (ilmainen sovelluksille ja iPhone ) on Dota 2: n muunnelma Autoajedrez-pelistä. Pelaajat valitsevat hahmot, muodostavat joukkueen ja ottelevat muiden pelaajien kanssa; Jokainen rekrytoitu hahmo luo liiton muiden hahmojen kanssa, joiden on jo muodostettava parhaat joukkueet.

12) POP-vaihteet! (( ilmainen Androidille ja iPhone ) on yksi Microsoftin parhaista peleistä vuonna 2019, ja sen taistelu on samanlainen kuin Clash Royale. Pelaajien tulee tavata Gears of War -teemaiset Funko POP -hahmot! Muodosta joukkue haastaaksesi muita pelaajia.

(13) IMETYHTEISKUNTA (( ilmainen sovelluksille iPhone ) on yksi uusimmista laitteisto-hyökkäys- ja taistelupeleistä, SEGA. Tässä on potkut sankareita ja hahmoja rakentamaan joukkue online-haastepelaajille.

14) Pokémon Master (ilmainen sovelluksille ja iPhone ) on peli, jossa keräät Pokémonia haastamaan muita pelaajia. Peli sisältää myös yhteistyötaisteluja, tarinatilan ja muita ekstroja.
15) RWBY: Amity Arena (ilmainen Androidille iPhone ) pelaavat periaatteessa Hearthstone-hahmoina, mutta RWBY.

16) Sotaystävät(( ilmainen sovelluksille ja iPhone ) on sekoitus ammuntapeliä ja kaksintaistelua korttien kanssa. Kun joukkue on luotu, hahmot käännetään toisiaan vastaan ​​nopeissa ja hauskoissa online-peleissä, jotka edellyttävät myös strategiaa.

17) Runeterran legendat (( ilmainen sovelluksille ja iPhone ) on League of Legendsin ja Teamfight Tactics -kehittäjän Riot Gamesin korttipelipeli, joka on hyvin samanlainen kuin muut korttitaistelupelit, kuten Hearthstone, Gathering Magic ja muut. Luod foorumin ja haastat muut pelaajat, jotka yrittävät vastustaa, kunnes olet viimeinen jäljellä. Se tarjoaa yhdistelmän klassisia mekaanisia korttiheitoja tasomestareiden kanssa, jos tietyt ehdot täyttyvät.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Go up