Paras sovellus kielisoittimien virittämiseen

Tässä kuvataan parhaat sovellukset (Android ja iPhone) kitaran, basso- ja kielisoittimien virittämiseen yleensä.

Myöntää Instrumenttisi on siellä Pääkäyttö Tehtävät ennen pelaamisen aloittamista, jotta et kuule epämiellyttäviä ääniä sinulle ja yleisöllesi. Voit virittää instrumentin käyttämällä toisen instrumentin viitettä; B. piano tai virityshaarukka.

Ajan myötä tekniikan ansiosta viritin Ne kehittyvät elektronisiksi versioiksi, joissa on polkimet ja pidikkeet, joita voidaan käyttää myös instrumentin virittämiseen Älypuhelin. On todellakin hyviä Sovellukset Voit käyttää sitä bassojen, kitaroiden, ukulelien jne. Virittämiseen. hyvillä tuloksilla ja hetkessä. Suuren tarkkuuden odottaminen on tietysti mahdotonta, mutta kun otetaan huomioon, että useimmat sovellukset ovat ilmaisia, lopputulos on enemmän kuin tyydyttävä.

Tässä artikkelissa puhumme parhaista käyttötavoista kielisoittimien virittämiseen ...Mennään!

1) BOSS TUNER: Oma brändi Roland Oyj, kitaristien tiedossa polkimet, pomo on antanut käyttäjien saataville ilmaisen sovelluksen kielisoittimien virittämiseen, mikä ei ole muuta kuin Kromaattinen viritin (Pedaaliviritin). Boss-viritin on erittäin hyvä sovellus, joka tukee myös vaakanäyttöjä ja on saatavana molemmille Android tätä varten iPhone.

2) SIIVIEN SOVITUS: Kuuluisa kitaroiden ja muiden instrumenttien valmistaja käynnistää oman sovelluksensa kitaran virittämiseksi ja asettamiseksi käyttäjien saataville 26 Asentetyypit.

Fender tarjoaa kolme eri tapaa virittää kitara:

  • automaattinen viritys jonka avulla kitaristia ohjataan mielialalla, kunnes saavutetaan oikea ääni;
  • Manuaalinen jonka avulla käyttäjä voi valita sopivan instrumentin viritettäväksi koskettamalla sitten merkkijonoa virtuaalisessa kantapäässä;
  • kromaattinen missä kaikki muistiinpanot ovat käytettävissä.

Sovellus on olemassa molemmissa versioissa Android kuten versiossa iPhone ja ole vapaa.

3) KITARATUNNIKKA: läsnä molemmille Android samaan aikaan iPhoneVoit käyttää sovellusta virittämään erityyppisiä kielisoittimia. Asetuksen lisäksi oletuksena muun tyyppiset jonot, kuten Putoaminen 7 tai 12 kieliselle kitaralle ja metronomille. Tonnikitaraa se tarjoaa myös 4 Musiikin perusteet yhden vanhemman kanssa Taulukko ja toiminto, joka eliminoi ympäristön melun, joka voi vaikuttaa asetukseen. Sovellus on ilmainen, mutta on myös versio AMMATTILAISET Tämä edellyttää kuukausittaisen tilauksen maksamista.

4) N-TRACK: saatavana molemmissa Lataa peli että Apple-myymäläKanssa N-raita Voit virittää minkä tahansa soittimen yksinkertaisesti lähestymällä älypuhelinta ja värisemällä merkkijonoa. On mahdollista mukauttaa grafiikkaa ja virittää instrumentti manuaalisesti valitsemalla haarukka. Lisäksi viritin voidaan kalibroida erityisasetusten tekemiseksi. Sovellus on ilmainen, mutta siellä on myös versio AMMATTILAISET lisämaksu.

5) PRO-KITARAVIRITIN: saatavana molemmille Android samaan aikaan iPhonesovellus on älypuhelimen versio Guitarpo.com. Se on kromaattinen viritin Tätä voidaan käyttää mihin tahansa kielisoittimeen ja sillä on hyvä nuotintarkkuus.

6) VALmentajaviritin: Se on a kromaattinen viritin, hyödyllinen kaikille kielisoittimille. Hyvä grafiikka ja tarkkuus instrumentin virityksessä.

Valmentajaviritin on olemassa molemmissa versioissa vapaa valitettavasti siinä on hyvin invasiivista mainontaa tai sen sisältävä versio maksu viikoittainen tai kuukausittainen tilaus, jonka avulla voit käyttää enintään 80 asetustyyppiä. On huomattava, että liittymä on melko kallista. Se on saatavana vain Apple-myymälä iPhonelle.

Seitsemän) Viritin ja metronomi: Se on sovellus vapaa saatavilla molemmissa Lataa peli että Apple-myymälä, joka tarjoaa käyttäjälle kromaattisen virittimen ja sopii siksi erityyppisille kielisoittimille. Pisteet on myös mahdollista ladata harjoittelua varten. Sovelluksen mukana tulee myös metronomi, saatavilla Taskulamppu jos äänenvoimakkuus on riittämätön.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Go up