5 todella hyödyllistä OneNote-vinkkiä kaiken hyödyntämiseksi

OneNote on yksinkertainen ja tehokas Microsoft-muistiinpanosovellus. Vaikka kilpailija Evernote onkin, OneNote on pikemminkin digitaalinen muistikirja, jolla on tehokkaat sisällön organisointitavat. OneNoten avulla voit tehdä monia asioita, kuten: Tee nopeasti muistiinpanoja, tee luetteloita, hallitse ideoita ja tutkimuksia jne. Se on kuitenkin hyödyllinen, koska se on yksi aliarvioiduimmista Windows-sovelluksista. Jos kuitenkin jo käytät OneNotea muistiinpanojen hallintaan, tässä on joitain vinkkejä siitä, miten voit hyödyntää OneNotea parhaalla mahdollisella tavalla.

Indeksi

  Luo luetteloita nopeasti

  Tehtäväluettelot saattavat tuntua yksinkertaisilta, mutta ne ovat erittäin tärkeitä, jos haluat pysyä ja olla tietoinen päivittäisestä toiminnastasi. Itse asiassa useimmat meistä aloittavat päivämme luettelolla kaikista tärkeistä asioista, jotka sinä päivänä on tehtävä. Sen lisäksi, että OneNotea käytetään yksinkertaisiin ja monimutkaisiin muistiinpanotehtäviin, sitä voidaan käyttää myös yksinkertaisempiin tehtäviin, kuten: B. luoda yksinkertaisia ​​tehtäväluetteloita.

  Luo luettelo kirjoittamalla tehtävä, jonka haluat listata, ja painamalla pikanäppäintä "Ctrl + 1". Tämän toiminnon avulla OneNote lisää automaattisesti valintaruudun riville. Tämän jälkeen paina Enter ja voit kirjoittaa toisen suoritetun tehtävän.

  Rajaa verkkosivut

  Verkkoleikkaus voi aluksi tuntua vähäpätöiseltä, mutta löydät sen todella hyödylliseksi, kun käytät sitä. Käytä esimerkiksi OneNote-verkkomansikkaa aina, kun tutkin aihetta tai tallennan tapahtuman nopeasti verkossa myöhempää käyttöä varten. OneNoten avulla voit helposti leikata verkkosivuja muutamalla napsautuksella. Asenna laajennus Chrome-laajennus ja olet valmis lähtemään OneNote Web Clipper ei ole yhtä kehittynyt kuin Evernote Web Clipper, mutta sen pitäisi olla riittävän hyvä peruskäyttöön.

  Verkkosivujen minimoinnin lisäksi voit ottaa myös nopeita OneNote-kuvakaappauksia. Voit tehdä tämän napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella tehtäväpalkin OneNote-kuvaketta ja valitsemalla "Ota kuvakaappaus". Voit myös käyttää pikakuvaketta "Win + Vaihto + S".

  Lisää ääni ja video muistiinpanoihisi

  Sen lisäksi, että OneNote käytetään lisäämään paljon tekstiä, se voi sisältää melkein mitä tahansa, kuten valokuvia, kuvia, videoita, ääntä, matemaattisia yhtälöitä jne. Sinun tarvitsee vain auttaa nauhavalikoiden lisäämisessä.

  Yksi vähemmän tunnetuista asioista OneNotessa on, että voit tehdä lisätyistä ääni- ja videotiedostoista haettavia, jotta voit etsiä ja löytää haluamasi sanat ääni- tai videotiedostosta. Tämä ominaisuus on kuitenkin oletusarvoisesti pois käytöstä.

  Aktivoi tämä ominaisuus avaamalla "File" -valikko ja valitsemalla "Options". Valitse vasemman sivupalkin Asetukset-ikkunasta Ääni ja video. Valitse seuraavaksi "Salli ääni- ja videotallenteiden hakeminen sanoille" -valintaruutu. ""

  Tekstin kaappauskuvat

  Joten sinulla on kuva asiakirjasta tai ota vain kuvakaappaus verkkosivustosta ja haluat nyt laittaa koko tekstin kuvaan. Et tarvitse muita OCR (Optical Character Recognition) -ohjelmistoja näihin toimintoihin, koska OneNote voi tehdä sen vain muutamalla napsautuksella. Lisää ensin kuva OneNote-alueelle, napsauta kuvaa hiiren kakkospainikkeella ja valitse "Kopioi kuvateksti". ""

  Tämä toiminto kopioi kaiken kuvan tekstin leikepöydälle. Jos teksti kopioidaan leikepöydälle, voit liittää sen mihin tahansa.

  Salasanasuojaus OneNote-osioille

  Se ei välttämättä ole kaikille, mutta jos jaat kannettavan tietokoneen jonkun muun kanssa, haluat ehkä suojata salasanalla tietyt kannettavan tietokoneen alueet. Voit suojata kannettavan tietokoneen salasanalla napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla Salasanasuojaus. ""

  Jätä alla oleva kommentti, jotta voit jakaa ajatuksiasi ja kokemuksiasi OneNoten käytöstä kaikkiin muistiinpanotarpeisiisi.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up