5 tapaa lopettaa ongelmat # 8217; 100% levyn käyttö # 8217; Windowsissa

100% levyn käyttö. Jos nämä sanat merkitsevät sinulle mitään, saat epämiellyttävän jännityksen selkärangan tunnistuksessa. Muistat lukemattomia tunteja tuijottaessasi Tehtävienhallintaa ja mietiskellessäsi, mikä juuri aiheuttaa tämän tietokoneen halvaavan ongelman. 'Ohjelmaa ei ole käynnissä, ja sinun on vain käynnistettävä se.

Tämä on ongelma, joka vaikuttaa Windows 7-, 8- ja 10 -käyttäjiin ja johtuu yleensä jostakin erilaisista taustaprosesseista, jotka olemme yrittäneet korjata täällä.

Indeksi

  Suorita CheckDisk

  Ensinnäkin on löydettävä ja korjattava kiintolevyn virheet ja vioittumiset. On parasta testata Windowsiin integroitu "chkdsk" -työkalu.

  1. Napsauta Käynnistä-painiketta, kirjoita cmd, napsauta hiiren kakkospainikkeella komentokehotetta, kun se näkyy hakutuloksissa, napsauta "Suorita järjestelmänvalvojana" ja paina Enter-näppäintä.

  2. Kirjoita komentokehotteeseen chkdsk / f # 8217. / RC: Kiintolevyn virheiden automaattinen tarkistaminen ja korjaaminen. (Korvaa "C" kirjaimella, joka on määritetty Windowsin ensisijaiselle kiintolevylle.)

  3. Saatat nähdä viestin, jossa ilmoitetaan, että kiintolevy on käytössä, ja sinua kehotetaan suorittamaan CheckDisk, kun järjestelmä käynnistyy uudelleen. Paina "Y" ja käynnistä tietokone uudelleen.

  4. CheckDisk toimii, kun käynnistät tietokoneen uudelleen. Tämä prosessi voi viedä hetken, joten ole kärsivällinen. Sitten kiintolevyn pitäisi toimia uudelleen kunnolla ja aseman käytön pitäisi olla normaalia (1% - 10%).

  Poista Windows-palvelut käytöstä

  Jos se ei toimi, joudut ehkä poistamaan käytöstä joitain näistä salaperäisistä ja aikaa vievistä Windows-ydinpalveluista.

  1. Napsauta Käynnistä-painiketta, kirjoita palvelut ja valitse sitten Enter.

  2. Etsi Palvelut-ikkunasta Superfetch-palvelu, napsauta hiiren kakkospainikkeella, valitse Pysäytä ja avaa sitten Tehtävienhallinta nähdäksesi, onko levyn käyttösi vähentynyt. Jos ei, napsauta hiiren kakkospainikkeella Superfetch ja napsauta Käynnistä jatkaaksesi uudelleen.

  3. Kokeile samaa kontekstin älykkään siirtopalvelun ja Windows-haun kanssa. Napsauta Palvelut-ikkunassa hiiren kakkospainikkeella sitä, valitse Pysäytä ja tarkista, onko palvelut poistettu. Levyn käyttö.

  4. Jos levyn käyttö vähenee palvelujen loputtua, olet joko löytänyt syyllisen ja haluat poistaa palvelun pysyvästi käytöstä. Napsauta hiiren kakkospainikkeella palvelua, joka lopetti levyn käytön sammutettaessa, valitse Ominaisuudet, napsauta avattavaa Käynnistystyyppi-valikkoa ja valitse sitten Ei käytössä.

  Poista Windows-vinkit käytöstä

  Kärsitkö edelleen pelätystä 100% albumien käytöstä? Jotkut ihmiset ovat löytäneet Windowsin sammutusvinkkejä auttamaan heitä. Siirry kohtaan Käynnistä -> Asetukset -> Järjestelmä -> Ilmoitukset ja toiminnot. Poista valinta "Näytä minulle neuvoja Windowsissa".

  Vaihda vaihtotiedostojen sijainti

  Hakutiedosto on kiintolevyllä oleva tiedosto, joka torjuu RAM-muistin lataamisen raskaan toiminnan aikana tietokoneen RAM-muistiin. Jos kiintolevyn käyttö on jatkuvasti korkea, se voi johtua siitä, että sivutustiedostoa käytetään jatkuvasti tietokoneesi tietojen käsittelyyn.

  Yksi ratkaisu olisi ostaa lisää RAM-muistia. Jos tietokoneellasi on useampi kuin yksi kiintolevy, voit vaihtoehtoisesti siirtää vaihtotiedoston helposti toiseen kiintolevylle järjestelmänä. Pääkiintolevy toimii edelleen Windowsissa, joten kuorma voidaan jakaa paremmin:

  1. Napsauta hiiren kakkospainikkeella, napsauta hiiren kakkospainikkeella Oma tietokone tai tietokone ja valitse sitten Ominaisuudet.

  2. Siirry kohtaan "Järjestelmän lisäasetukset -> Asetukset (alitehoinen suorituskyky) -> Lisäasetukset -> Muokkaa".

  .

  3. Kun kiintolevyltä on valittu tavallinen vaihtotiedosto, valitse ”Ei vaihtotiedostoa” ja napsauta Aseta.

  4. Valitse sitten toinen kiintolevy, johon vaihtotiedosto tulee sijoittaa, ja napsauta "Hallitun järjestelmän koko" -> Määritä.

  5. Napsauta OK ja käynnistä tietokone uudelleen.

  Ydinvoima: osta SSD

  Minkä tahansa yllä olevan ratkaisun pitäisi toimia. Jos kuitenkin huomaat, että tietokoneesi käyttö lyö jatkuvasti 100% levyn käyttömerkkiä, saattaa olla syytä sijoittaa SSD: hen. Epäilemättä yksi parhaista PC-laitteista viime vuosina. SSD-asemat eliminoivat käytännössä tietokoneesi latausajan ja voivat tehdä monia tehtäviä ja prosesseja hitaasti samanaikaisesti. SSD-asema toimii myös Windowsissa ja sen avulla voit käyttää vanhaa SATA-kiintolevyä muihin tehtäviin asettamatta sitä liikaa.

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up