6 näytön sääntöä, jotka sopivat kuvaan

Siitä lähtien kun aloitin blogin tekemisen Make Tech Easer -sovelluksessa, minun on pitänyt varmistaa, että kaikki valokuvat ja kuvakaappaukset eivät ylittäneet postin enimmäiskokoa. Vaikka on olemassa useita valokuvankäsittelyohjelmia, jotka saattavat pienentää kuviesi kokoa, on usein parasta varmistaa, että alkuperäinen kuvakaappaus on oikea koko. Tätä varten olen löytänyt sarjan "näytön sääntöjä". Nämä pienet sovellukset näyttävät samoilta kuin fyysiset viivaimet, paitsi että ne kelluvat työpöydän ympäri ja mittaavat tietyn ikkunan pikselikokoa. Olen törmännyt moniin näistä sovelluksista, ja jotkut niistä ovat erittäin hyödyllisiä, etenkin web-suunnittelijoille tai niille, jotka haluavat vain tietää, kuinka iso jotain näytöllä on.

Tämä on luultavasti yksi yksinkertaisimmista säännöistä, joita olen käyttänyt. Itse sovellus on melko tavallisen näköinen puinen viivain.

Alareunassa olevilla painikkeilla voit säätää viivaimien pituutta, muuttaa pystysuorasta vaaka-asentoon ja muuttaa viivaimen ulkonäköä (teräs, keltainen jne.). Tietenkin voit myös aloittaa niin monta sääntöä kuin haluat napsauttamalla linkkiä.

JRulerilla ei ole A Ruler for Windows -tyylikästä ulkoasua, mutta se korvaa sen kyvyllä muuttaa mittayksiköt pikseleiksi, tuumiksi, pikaiksi tai senttimetreiksi. Tämä olisi erityisen hyödyllistä, jos tulostat esitteitä tai vastaavia epäsäännöllisen kokoiselle paperille.

JRuler on ilmainen eikä vaadi asennusta, se suoritetaan suoritettavasta tiedostosta. On myös Pro-versio, jolla on enemmän ominaisuuksia.

Pixel Ruler on hyvin rajoitettu sovellus, joka ei tarjoa muita toimintoja kuin kyvyn muuttaa viivaimen kokoa. Ei myöskään näytä olevan mitään tapaa aloittaa toista hallitsijaa. Tällä hallitsijalla oli kyky seurata kohdistimen sijaintia missä tahansa ruudulla (myös itse viivaimen ulkopuolella) ja näyttää etäisyytensä hallitsijan alusta.

WinRuler ei näytä poikkeavan paljon muusta tarkistetusta hallitsijasta, mutta se tarjoaa ainutlaatuisen kyvyn mitata ruudun prosenttiosuutta, jota viivainta käytetään. Lisäksi on olemassa useita vaihtoehtoja itse viivaimen koon ja ulkonäön kalibroimiseksi. Valitettavasti en pystynyt aloittamaan toista hallitsijan esiintymää.

Vaikka tämä sääntö näyttää ensi silmäyksellä melko monimutkaiselta, sen ydinominaisuudet ovat identtiset useimpien muiden tarkistettujen sääntöjen kanssa. Sen sijaan, että jouduttaisi heittämään kahta viivainta vaakasuoran ja pystysuoran mittaamiseksi, näytön viivaimessa on merkit ylä- ja sivupuolella. Läpinäkyvyys on kuitenkin melko korkea ensimmäisellä laukaisulla, ja sinun on laskettava sitä, jotta näet viivain takana olevan kohteen.

Indeksi

  6. Pixus (Adobe Air)

  Tämän säännön käyttäminen on välittömästi esteenä, koska se vaatii asennuksen Adobe Air. Kun tämä este on voitettu, käy selväksi, että monimutkainen asennusprosessi maksaa joitain etuja, koska se on yksi mielenkiintoisimmista sovelluksista, joita olen tarkastellut. Ensinnäkin, tämä viivain ei ole tarkoitettu vain tietyn kohteen pituuden ja leveyden mittaamiseen näytöllä. Sen mukana tulee lukuisia esiasetuksia, kuten "PSP", "iPhone", "VGA" jne. joiden avulla käyttäjä voi luoda ruutuun kuin kuvakaappauksessa:

  Vaikuttaa siltä, ​​että tämä sääntö on suunnattu web-suunnittelijoille ja sovelluskehittäjille, koska se todennäköisesti auttaa heitä määrittämään näytön elementtien oikean koon. Lisäksi Pixuksella on myös kyky muuttaa viivaimen ihoa tarjoamalla Internet Explorer -versio:

  Ja Safari-versio:

  Jälleen tämä Adobe Air -sovellus näyttää olevan suunnattu verkkosivujen suunnittelijoille, enkä henkilökohtaisesti ole löytänyt sitä kovin hyödylliseltä tarkoituksissani.

  Maksupyynnöt

  Löysin myös useita sovelluksia, jotka tarjosivat paljon enemmän ominaisuuksia, mutta hintaan. Täydellisyyden vuoksi olen lisännyt ne luetteloon.

  1. Näytön kalibraattorit Näytön mittarit

  Arviot viittaavat siihen, että tämä maksettu sovellus on luultavasti yksi parhaista näytön hallitsijoista siellä.

  On 30 päivän esittely, jonka jälkeen sinun on maksettava 29,50 USD. Se toimii sekä Windowsissa että Macissa.

  Kaksi. Näytön viivain (Microfox)

  Screen Rulerilla on demoversio ja se maksaa 24,95 USD

  3. xScope

  xScope on vain Mac, mukana demo ja se maksaa 26,95 dollaria.

  Johtopäätös

  Näytön hallitsijoiden markkinat ovat hyvin rajalliset, koska vain web-suunnittelija vaatisi tällaista päivittäin. Koska suurin osa sovelluksista on kuitenkin ilmaisia ​​ja suhteellisen kivuttomia, olen varma, että on paljon uusia tapoja käyttää niitä. Pidän henkilökohtaisesti A-hallitsijan käyttämisestä Windowsille, koska se tarjoaa minulle oikean tasapainon ulkonäöstä, yksinkertaisuudesta ja ominaisuuksista.

  Mitä mieltä olet siitä?

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

  Go up